Betty Boo Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Altid hurtig og god betjening. Super kvalitet. Er søde til hurtigt returnering hvis nødvendigt omkring størrelse. Kan varmt anbefales. Handler faktisk kun hos jer når det er online

Oceniono na 5 z 5

En helt fantastisk oplevelse at handle hos jer. Jeg føler mig helt speciel og det er en meget personlig betjening selvom det er online shopping. Tak for det , det har jeg aldrig oplevet før . He... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har købt online hos Betty Boo mange gange og har altid været tilfreds med størrelse og beskrivelser. Skal aldrig vente mere end et par dage på at pakken kommer til min adresse. 👌🏼

Oceniono na 5 z 5

Bra hemsida och kläderna är i bra kvalitet. Att leveransen var snabb, jag valde inte det, gör inte mitt omdöme till det sämre👌 Kan varmt rekommendera Betty Boo 😊

1. Sklep odzieżowy

Napisane przez firmę

Betty Boo er din nye modeshop på nettet. Her kan du finde et bredt udvalg af eksklusivt design fra populære mærker som: Mos Mosh, Saint Tropez, Culture, Co Couture, Superdry, Shoe the Bear, Bæltekompagniet, Pernille Corydon, Neo Noir, Jacqueline de Yong, Billil Bi, Vila, Pieces, Nunoo, Odd Molly, Steve Madden, Continue m.fl. samt skønne tasker, bælter, sko, støvler, smykker, parfumer, strømpebukser , brugskunst osv. Vi er Charlotte og Daniella og vi har over 15 års erfaring med modebranchen. I april 2016 åbnede vi sammen butikken Betty Boo i Vordingborg og byder jer nu velkommen i webshoppen. Vi håber at videreføre vores erfaring og ekspertise på webshoppen for at give dig en unik shopping oplevelse, hvor kvalitet og god service er i højsædet. Vi bestræber os på at give dig samme gode service, som hvis du fysisk var i butikken. Er du i tvivl om størrelsen, eller har spørgsmål til en kvalitet, så ring endelig til os. Det er det vi er her for. Vi ønsker at give dig den bedste service.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

2 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 485

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Fantastik og tryg online shopping.

Tak for det , det har jeg aldrig oplevet før .
Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos jer 🥰
Mvh Lise

15 lipca 2026
Oceniono na 1 z 5

Fejlbehæftet vare ved modtagelse

Er det ok, at det koster 39kr at returnere en vare, som er i stykker ved modtagelse. Det kan vel aldrig være kundens problem, at butikken sender en vare som er fejlbehæftet. Det er vel helt og alene butikkens fejl. Min bluse er ved modtagelse skredet i sømmen ordre: #71251

16 lipca 2026

Hej 🌸

Tusind tak for din anmeldelse, og vi er rigtig kede af at høre, at du har modtaget en bluse med en fejl. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Under vores fane kundeservice på hjemmesiden skriver vi, at man ved en reklamation/pakkefejl skal kontakte os direkte på mail, og ikke selv opretter en retur.

På den måde har vi mulighed for at hjælpe med det samme med at ombytte varen, eller sende dig en returlabel til at sende varen retur og dermed sørge for, at du ikke selv kommer til at betale returfragten på en vare med en fejl.🌸

Vil du sende os en mail, så skal vi gerne hjælpe med at finde en løsning 😊

Team Betty Boo 🩷

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og varerne levede op…

Hurtig levering og varerne levede op til forventningerne ☺️

9 lipca 2026

Tak for din dejlige feedback 🌸
Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse med både bestilling, levering og varerne. Det betyder meget for os – og vi glæder os til dit næste besøg 🥰

Oceniono na 5 z 5

Lækre mærker og super service 🤩

16 lipca 2026

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans och enkel kommunikation…

Snabb leverans och enkel kommunikation om man behöver returnera en vara. Fin service. Mycket fina kläder. Rekommenderas varmt!

Odpowiedź od Betty Boo

Tack för din fina feedback 🌸
Vi är så glada att du hade en bra upplevelse med både beställning, leverans och varorna. Det betyder mycket för oss – och vi ser fram emot ditt nästa besök 🥰

Oceniono na 5 z 5

Toppen ankom hurtigt og var lige så…

Toppen ankom hurtigt og var lige så smukt i virkeligheden 😍

8 lipca 2026

Odpowiedź od Betty Boo

Tusind tak for din hjertevarme anmeldelse 🥰❤️
Det gør os utrolig glade at høre, at du er tilfreds med varen. Din støtte betyder rigtig meget for os 🌸 Vi glæder os til at se dig igen!

Første køb

Første køb, bestemt ikke sidste.
God service og fint udvalg af varer.

14 lipca 2026

Odpowiedź od Betty Boo

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🥰 Vi glæder os til at handle med dig igen 🌸

Super!

6 lipca 2026

Odpowiedź od Betty Boo

Tack så mycket för din fina recension 🥰 Vi ser fram emot att göra affärer med dig igen 🌸

Oceniono na 5 z 5

Altid en fornøjelse at handle med dem

Altid en fornøjelse at handle med dem. Smukke varer og hurtigt levering

10 lipca 2026

Super fed butik

Super fed butik. Bestil den ene dag og pakken er til afhentning næste dag. Fantastisk service og lækkert tøj.

13 lipca 2026

Oceniono na 5 z 5

Altid hurtig og god betjening

10 lipca 2026

Odpowiedź od Betty Boo

Tusind tak for din hjertevarme anmeldelse 🥰
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du altid føler dig godt behandlet – også når der er returvarer. Din tillid og støtte gør os så glade 🌸 Vi ser frem til at handle med dig mange gange endnu!

Oceniono na 5 z 5

Alt fungere gode varer god service må…

Alt fungere gode varer god service må snart tjekke butikken ud 👍👗👕
Tak for jeres sjove indslag på FB

Odpowiedź od Betty Boo

Tak for din dejlige feedback 🌸 Vi glæder os til dit næste besøg - Også i butikken 🥰

Toppen!

Skickade efter tre plagg. Snabb och smidig leverans 👌 Beställer gärna igen!

8 lipca 2026

Tack för din fina feedback 🌸 Vi ser fram emot ditt nästa besök 🥰

Advarsel;)

Lad være med at få nyhedsbrev. De har alt for meget lækkert tøj, man ikke kan undvære. De sender det lyn hurtigt. Og de stopper ikke med at friste en. Det bliver min ruin.

Tusind tak for din sjove og søde anmeldelse 😄🌸 Tak for grinet 😜

Oceniono na 5 z 5

Har købt online hos Betty Boo mange…

9 lipca 2026

Tak for din dejlige feedback 🌸

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej