Levering was fout gelopen bij de importeur, levertijd was 2 weken. Geen informatie ontvangen over levering, enkel een bestelbevestiging. Communicatie met de klantenservice verloopt heel moeizaam... Zobacz więcej
chewies-online.nl
Zobacz, co mówią recenzenci
In eerste instantie leek het alsof de bestelling stroef verliep. Na wat mailcontact alles perfect opgelost. Op de website staat ook vermeld dat de levering wat vertraging kan opleveren ivm personele b... Zobacz więcej
(pre-order) Critter Nation van Chewies, positief verast door de snelle levering. Besteld op 14 Jan en geleverd op 20 Jan. Het product ziet er goed uit, wel is een rubbere hammer aangeraden voor h... Zobacz więcej
Ik vind de manier waarop Chewies haar producten verzend heel prettig. De gebruikte pakketdienst (DPD) heeft ruime keuze uit aflevertijden. Op de dag zelf kreeg ik zelfs een mail waarin de bezorgtijd w... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
dierenwinkel
Dane kontaktowe
Holandia
- www.chewies-online.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
Goedkoop en snelle service
Chewies is een goed bedrijf.
Ten eerste vind ik ze goedkoper dan andere webshops en na de volgende dag had ik mijn bestelling al keurig afgeleverd thuis.
Beter kan het niet!
Helemaal TOP!
Wij zijn erg tevreden met onze hondenfietskar! Snelle levering, een mooie prijs en de kwaliteit is beter dan verwacht! Wij zijn al vol op aan het fietsen met onze Ruby de labrador.
zeer nette afwerking bestelling en levering
een konijnenhok bestelt en geleverd. top, snelle service en zeer goede instructies bij het in elkaar zetten van het hok.
Super
Er was iets niet bij mijn bestelling geleverd mail gestuurd,was niet meer in voorraad moest besteld worden.
Het duurde best een poosje voor dat het weer in voorraad was,maar chewies heeft mijn wachten super goed gemaakt.
In plaats van 1 kreeg ik er 2 nageleverd.
Mensen van chewies dit is service.
Heel erg bedankt
Snelle levering en netjes aangeleverd.
Ik heb hier mijn Konijnenvoer besteld omdat het hier het goedkoopst is. Wat ook wel makkelijk is gratis verzenden vanaf 28,95 scheelt toch alweer 5 euro
goede en snelle levering van producten
Goede en snelle levering van producten.
bench met roldeur
savonds besteld en de volgende dag al in huis ondanks de scherpe prijs toch z,n goede service
ga zeker vaker bestellen
gr Fam Mulder
Superblij met Chewies
Bij een konijnengroep op Fb kwam ik de tip tegen om mijn Science Selective konijnen brokken bij Chewies te bestellen. Hele scherpe prijs, en ook supersnelle bezorging zonder extra kosten. Dank je wel Chewies! !
goed
Bestelling werd netjes en snel geleverd, wat beloofd werd is waar gemaakt
super snel en goed
ik had een benz bestelt en gereageert op marktplaats kreeg gelijk het adres van de site en bestelt de volgende morgen thuis
super snelle aflevering van hondenfietskar
zondag fietskar besteld na 19.00 uur, dacht dat het pas woensdag binnen zou komen ivm sluit van winkel op maandag. dinsdag voor 18.00 uur binnen.
de beschrijving die erbij zat was wat onduidelijk (foto"s) maar wel snel in mekaar gezet.
Bij de beslist site was Chewies de goedkoopste.
dus super goedkoop, en super snelle levering
Correct en snel voor een goede prijs
Mijn hondenfietsbeugel werd snel (binnen 48 uur), verzendkosten vrij geleverd. De prijs van de beugel was een van de laagste in Nederland en de service was perfect. Snelle en duidelijke contacten. Ik kom zeker bij Chewies terug!
Is een goede webwinkel / gewone winkel. Heb al meerdere malen hier besteld en een keer afgehaald. Vriendelijke mensen. En hebben een hoop keus.
snelle service en mooie prijzen
mijn moeder haalt altijd het voer voor onze hond bij chewies en ik haal zelf ook weleens wat lekkers voor de hond daar en ook de winkel ziet er reuze netjes uit.
zeer goed
een aanrader voor iemand die iets nodig heeft voor ,
zijn of haar dieren vriend.
snelle en goede service en levering
Ik was op zoek naar een grote hondenbench, deze bij jullie gevonden voor een leuke prijs met gratis matrasje erin. Goede service en snelle levering
Onze Beagle is blij met Chewies
Bench en kussen besteld op site van Chewies, prijs is goed, bezorging goed, wat wil een hondenliefhebber nog meer !!!
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering. Product is netjes. ( fietstas trixie) iets aan de krappe kant voor lange tochten, maar wel bruikbaar voor kortere ritten. Wij hebben een highlander malteser, die iets groter is dan een volle malteser.
Doświadczenie Trustpilot