chewies-online.nl

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Levering was fout gelopen bij de importeur, levertijd was 2 weken. Geen informatie ontvangen over levering, enkel een bestelbevestiging. Communicatie met de klantenservice verloopt heel moeizaam... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

In eerste instantie leek het alsof de bestelling stroef verliep. Na wat mailcontact alles perfect opgelost. Op de website staat ook vermeld dat de levering wat vertraging kan opleveren ivm personele b... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

(pre-order) Critter Nation van Chewies, positief verast door de snelle levering. Besteld op 14 Jan en geleverd op 20 Jan. Het product ziet er goed uit, wel is een rubbere hammer aangeraden voor h... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik vind de manier waarop Chewies haar producten verzend heel prettig. De gebruikte pakketdienst (DPD) heeft ruime keuze uit aflevertijden. Op de dag zelf kreeg ik zelfs een mail waarin de bezorgtijd w... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Perfecte service

Top, mijn klacht over het dak van het konijnenhok is naar grote tevredenheid afgehandeld.
Nieuw dak gekregen en nog snel geleverd met de pakketdienst!

5 września 2015

Villa Kakelbont

Mijn konijnen zijn erg blij met hun nieuwe villa, de volgende ochtend hadden zij wel bezoek van de poes van de buren. De poes was op de ren gesprongen en door het plastic dekje gezakt en was heerlijk bij de konijnen gaan liggen. Daar ik de ren niet wil inschuiven gezien de beperkte ruimte, heb ik een houten plaat op het voorstuk bevestigd. Misschien kan dit meegeleverd worden.....ook wil ik meegeven, dat mijn konijnen al een stuk van het bevestingsmateriaal kapot hebben gebeten.

Fantastisch hok, maar zou graag ipv groen plastic dekje een houten dakje zien
Ps. Eenvoudige montage

Dank

28 sierpnia 2015
Oceniono na 2 z 5

Goede prijs, teleurstellende kwaliteit

[2015-08-20] Hoopvol bestelde ik een mooi konijnenhok bij Chewies voor een erg aantrekkelijke prijs. Volgens de omschrijving "Beste kwaliteit leverbaar" en "Afwerking van dit konijnenhok is zeer netjes !".
Bij aflevering bleek dat een onderdeel volledig gespleten was en dat de afwerking hooguit matig te noemen is. Hout zit vol splinters; nietjes zitten los en een schroef is uit een onderdeel gescheurd. Verder is op veel onderdelen plamuur / vulmiddel te zien om scheuren dicht te smeren. Na melding op de e-mail met foto's erbij meldden ze dat fabrikant "op zeer korte termijn" een nieuw onderdeel op zal sturen. Ik heb het hok zelf geschuurd, gelakt en gelijmd en in elkaar gezet. Uiteindelijk heeft het door vakantieperiode etc uiteindelijk bijna 4 weken geduurd voordat ook het laatste onderdeel binnen was en ik een bruikbaar hok had. Uiteindelijk is het een mooi hok geworden dat hopelijk lang mee gaat.

+ Aantrekkelijke prijs
+ Mooi konijnenhok
- Tegenvallende kwaliteit
- Slechte communicatie
- Vertragingen door vakanties van winkel en fabrikant
- Oneerlijke informatie en "aanbiedingen" op website

[2016-07-04] UPDATE: Chewies heeft mijn review gerapporteerd en vraagt om aankoopbevestiging. Grappig dat Chewies ruim 10 maanden na het plaatsen van mijn review een "reactie" geeft door kritische beoordelingen in twijfel te trekken en zo de rating op te krikken.

Ik heb na mijn aankoop Chewies gewezen op foutieve informatie op hun website waaronder onjuiste kortingspercentages. Na vervelende communicatie met "klantenservice" heb ik een klacht ingediend bij Stichting Reclame Code. Op de aangedragen punten over valse beloftes en oneerlijke informatie op de website heeft de commissie mij in het gelijk gesteld. Oordeel is dat Chewies handelde in strijd met reclame code NRC artikel 7 "Reclame mag niet oneerlijk zijn".

[2016-09-12] UPDATE: Chewies heeft voor 2e maal mijn review gerapporteerd, Nu met reden: "Er worden hier dossiernummers aangegeven met gevoelige en vertrouwelijke informatie. Deze zijn niet gewenst op openbaar forum." Na overleg met trustpilot heb ik het ReclameCode dossier nr weggehaald.
Wanneer Chewies haar energie om kritische reviews te rapporteren zou steken in netjes oplossen van problemen dan zouden haar klanten daar van profiteren. Mijn reactie: 3* wordt nu 2*. Ga zo door.

20 sierpnia 2015

biker bag

De eerste online bestelling die het waar maakt om te zeggen vandaag voor .... besteld, volgende dag in huis , en idd bestelling vanmorgen al in huis dat is een mooie afspraak die nagekomen word Top

19 sierpnia 2015

Tevreden

Bestelling compleet afgeleverd, product conform verwachting dus goed beschreven op de site. Aflevering via DPD was ook goed geregeld met parcel tracker.

26 lipca 2015

Konijnenhok

Makkelijk bestellen via de website en na online betaling direct verzonden , bedankt voor de snelle service.

Tip: stuur in het vervolg een factuur per email, dan hebben mensen een overzicht . Dit was bij mij niet het geval

26 lipca 2015

zeer tevreden

ik ben heel tevreden met deze site
ze hebben alles,,en hebben het ruim in voorraad
En het word onbeschadigd afgeleverd aan huis

gewoon een top bedrijf

22 lipca 2015

Prima hondekar

Vandaag de bestelde honden fietskar binnengekregen. Echt deugdelijk materiaal en ziet er puik uit. Helaas mis ik een moertje, maar dat zijn de kosten ook niet. Ben er dik tevreden mee!

Uitstekende service

Beste aanbod qua prijs wat ik kan vinden op het net. Makkelijk bestellen, snel geleverd! Ik bestel het konijnenvoer alleen nog maar bij Chewies

Oceniono na 5 z 5

Wat een correcte service!

Ik zei net nog tegen mijn partner dat dit de eerste keer is dat ik op internet iets bestel waar de belofte waar gemaakt wordt voor 18uur besteld morgen in huis, ik ben er erg blij mee, mijn producten waren niet alleen heel erg voordelig in vergelijking met andere online winkels, maar ook perfect verpakt en bezorgd. Ook kreeg ik constant een update hoe mijn bestelling er voor stond en of ik misschien zelfs de bezorgtijd evt wilde wijzigen. Ik ben zeer tevreden over Chewies en zal in de toekomst hier weer producten bestellen.

Oceniono na 5 z 5

Mijn bestelling werd snel geleverd. Ik werd per mail en adres op de hoogte gehouden van de bezorgtijden. Ook de prijzen op de website zijn prima.

19 lipca 2015

snelle service

Karli autodeken voor de hond gekocht. Woensdag gekocht de volgende dag al in huis. Deken is van mooie stevige kwaliteit. Ik ben er tevreden mee, nu blijft mijn bekleding van de achterbank schoon. Honden deken kan gewassen worden. Ideaal

18 lipca 2015

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej