Jag är nästan nöjd med min bok. Har gjort väldigt många under åren, men detta är första gången min framsida blev en annan bild än mitt sista val. Jag är noga med att spara när jag ändrar val av bilder... Zobacz więcej
Fina bilder, alla är skarpa. Vid några fick jag varning att jag måste zooma i eller förminska bilden. Trots att jag gjorde ingenting, blev dessa bilder skarpa.
Lätt att hantera redigeringsprogrammet, möjligheter att välja olika lösningar/redigering för alla bilder och sidor utan att det blev krångligt. Lätt att få fina textbitar. Riktigt bra tryck! Vi är väl... Zobacz więcej
We were so chuffed with our family photobook and had a lot of fun putting it together. We showed it to my siblings, who immediately wanted their own copies. So we made copies for them too!

Väldigt nöjd med resultatet. Smidigt och enkelt att ladda upp bild.

Odpowiedź od Cewe.se
Tog lite tid med frakten till mig Men nöjd när den kom Tack

Odpowiedź od Cewe.se
Enkelt att göra en snygg fotobok även på mobilen. Snabb och bra leverans.

Odpowiedź od Cewe.se
Mycket positivt överraskad. Fick hem en jättefin fotobok. Väldigt användarvänligt & smidigt fotoprogram. Snabb & smidig leverans.

Odpowiedź od Cewe.se
I arton år har jag beställt en fotobok om året av er. Och har inte haft någon anledning att klaga på kvalitet och leverans.

Odpowiedź od Cewe.se
Enkelt att skapa en bok varvad med bilder och längre texter.

Odpowiedź od Cewe.se
Mycket nöjd med bildernas kvalitet. Det är inte så svårt att redigera bilderna vilket är fint. Priset är ok

Odpowiedź od Cewe.se
Som jag poängterat tidigare så tycker jag att porto är för högt.
C

Odpowiedź od Cewe.se
Fin flexibel mjukvara som ger trycket ett bra resultat.

Odpowiedź od Cewe.se
Snabba och problemfria leveranser av bilder. Upplever kvalitén av utskrifterna som god. Supporten är snabba på att svara på frågor.

Odpowiedź od Cewe.se
Vi gjorde en beställning på 50 inbjudningskort som levererades med texten tryckt upp och ned. Vi blev rekommenderade att göra en ny beställning, men denna levererades också med upp och nedvänd text. Bägge gånger följde vi instruktionerna och förhandsgranskade noggrant.

Odpowiedź od Cewe.se
Testade som nybörjare. Blev lite dyrt men mycket bra
Nackdel var att man inte kunde få den hemskickad

Odpowiedź od Cewe.se
Underbar personal. Mycket hjälpsam då jag själv inte förstår mig på det nya tekniska