Centralpoint Belgium Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik ben een professionele IT handelaar. Twee probooks gekocht, en zeer snel geleverd, maar 1 van de toestellen was DOA - kan gebeuren en een tweede had niet de juiste specs. Maar waar de 5 sterren voo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden van de correcte en snelle levering van dit ICT bedrijf! Al verschillende bestellingen geplaatst bij centralpoint.be en altij verliep alles van een leien dakje! Vlotte afhandeling! Ook... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Delivery took several days, but still acceptable. The Ubiquiti Networks UAP-AC-PRO Wifi access point is pretty easy to install and seems to work flawlessly. This access point replaces a Cisco WiFi w... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Laptop besteld voor professionele doeleinden en beloofde leverdatum eerst volgende dag. Nu al ruim 1,5 week "onderweg" via DHL die de datum gewoon blijven verschuiven en het enige dat de klantendienst... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Agencja e-commerce

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Per 1 juni 2018 opereren Centralpoint.be, Centralpoint.nl, Infotheek en Scholten Awater onder één naam: Centralpoint. Met ruim 500 medewerkers en vestigingen in Rotselaar, Amstelveen, Nijmegen en Wijchen is Centralpoint de grootste IT-reseller van de Benelux. Centralpoint fait partie d’Infotheek Group, l’un des plus grands livreurs de matériel informatique en Europe avec un chiffre d’affaires annuel d’environ 750 millions d’euros et des établissements dans 14 pays. Nous livrons du matériel TI aux entreprises et aux secteurs depuis plus de 25 ans. Que ce soit le gouvernement, le secteur des soins, de l’éducation ou du commerce, tous profitent de nos prix attrayants.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

J'ai eu un charmant accueil…

J'ai eu un charmant accueil téléphonique de la part de Monsieur Joris Feyen.
Ce dernier m'a bien aidé pour pouvoir payer au moyen de Bancontact vu qui ni les paiements par Paypal ni les paiements par Visa ne fonctionnaient aujourd'hui...
Je le remercie encore pour son aide et maintenant j'attends impatiemment ma commande.

Benoît Versavel
Bruxelles

16 kwietnia 2018

Uitstekend

Uitstekend. Had niet het juiste product besteld maar hebben het zonder problemen terug genomen. Heel snelle afhandeling an duidelijke communicatie. Geweldig.

16 kwietnia 2018
Oceniono na 2 z 5

werk aan de communicatie!!!

De communicatie omtrent een product dat niet geleverd raakt is echt niet ok. Werk aan deze winkel op dat vlak...!

12 kwietnia 2018

Geachte heer Goetghebeur,

Dank voor uw review. Spijtig dat u niet op de hoogte bent gehouden van uw bestelling. Dit is geheel aan ons te wijten en wij hebben hier dan ook direct maatregelen voor genomen. Ik kan u bij deze mededelen dat uw bestelling morgen geleverd zal worden.

Alvast veel plezier gewenst met uw aankoop.

No respect for customers

I've contacted them since 4 days ago for my blackberry keyone screen (which has come off). Up till now, no answer to my email. They're still ignoring me.

4 kwietnia 2018

Goodmorning Evans,

Sorry to hear that you experience issues with your Blackberry keyone screen. You request has been registrered and we have replied as well (instantly).
For matters like these, Blackberry takes over the return process. Our customer service will give you a call to explain the further process.

Kind regards,

Vriendelijk en correct contact

Ik was op zoek naar een nieuwe laptop en ben zo op de website van Centralpoint terechtgekomen.
Uiteraard zat ik met vragen vermits de firma mij onbekend was maar de bestaande reviews en de vlotheid van communicatie met Jessica hebben mij wel overtuigd om de bestelling voor een nieuwe laptop bij Centralpoint te doen.
Tot hier toe zeer tevreden en ben ook overtuigd van de verdere vlotte levering en eventuele verdere service

22 marca 2018

Aanrader

Al verschillende keren besteld, altijd snel in huis en goed verpakt.
Ik blijf terugkomen :)

18 marca 2018

À éviter !!

Service après vente vraiment nul. J'ai rencontré un problème avec mon pc, qui n'est à ce jour toujours pas réglé. Je les appelle mais eux ne rappellent pas. La première et dernière fois avec eux !!! Je déconseille totalement !!

12 marca 2018

Bonjour Mimit,

Nous regrettons que vous n’êtes pas content avec notre service après-vente.
Nous essayons de toujours donner des solutions le plus vite que possible.
Pourriez-vous nous donner votre numéro de commande pour que nous avons accès dans votre dossier ?

Merci d’avance et nos excuses pour l’inconvénient.

Cordialement,

Oceniono na 2 z 5

Te vermijden!

Heb onderdeel besteld dat slecht omschreven was op hunwebsite en daarom niet kon gebruiken. Geen bereidheid om onbeschadigd product in retour te nemen. Deze shop is een NO GO!

8 marca 2018

Beste Jan,

Alvast bedankt voor je bestelling bij Centralpoint.
We betreuren dat u onze omschrijving niet duidelijk vindt op onze website. We doen ons uiterste best om alles zo duidelijk mogelijk te maken naar onze klanten toe.
Kan u aangeven wat u niet duidelijk vindt van informatie op het door u aangekochte product, zodat we dit kunnen verbeteren?

Alvast bedankt en excuses voor het ongemak.

prijsverhoging van 25% na bestelling

Ik had een AP besteld via hun website. Product was iets duurder dan de gekende webwinkels, maar ik dacht eens een belgische speler te helpen...
Nog 2 producten in voorraad, leveringstermijn 1 dag, op de site stond niets vermeld van een variable prijs. Online betaald. Na twee dagen nog niets ontvangen. Blijkbaar hadden ze mijn bestelling geannuleerd omdat de prijs na mijn bestelling met 25% was gestegen. Ik kon de rest nog bij betalen of kreeg mijn geld terug (kon wel 14 dagen duren).
Bestelling geannuleerd en gekocht bij de bekende webwinkel aan de normale prijs. De dag erna al geleverd.

Zoals je hieronder kan lezen hebben meerdere mensen al zitten klagen over de lange leveringstermijn en dat hun voorraad niet klopt. Ze bestellen gewoon na je order bij hun leverancier.

Enigste positieve aan het verhaal, ze hebben na 6 dagen mijn geld teruggestort.

2 marca 2018

Beste Kris,

Spijtig te moeten vernemen dat uw bestelling niet naar tevredenheid is verlopen.
Helaas komt het voor dat een artikel laag in voorraad is en de voorraad, tussen het tijdstip van uw bestelling en mogelijke betaling, is vergeven aan een andere klant. Onze inkoop overweegt zoekt altijd naar mogelijkheden om uw prijs te waarborgen. Wij begrijpen dat dit geen leuke boodschap is maar helaas ontkomen wij hier niet altijd aan. Toch blij dat uw uw product elders gevonden heeft.
Nogmaals onze excuses voor dit ongemak.

Disgusting after sale service

Disgusting after sale service, very long delivery.
They don't want to take back not used items.
I ordered 2 times here, on the web-site you have 1-2 working days for delivery, but in total I wait around 5 working days (7 in total).
Now I send the e-mails to sent back 1 item, but they try to refuse me.
I never will use it again.

27 lutego 2018

Dear Ilja Belenkov,

We’re sorry to hear that you aren’t fully satisfied with our delivery times. We always try to deliver in the amount of days mentioned on our website.
As for the return you requested, we’re still looking into it. As communicated by e-mail it wasn’t very clear what the reason of return was, until we received your answer about the options being shown on the product page. We’re trying to resolve this issue as soon as possible.
The instructions for the return will follow soon.

Our apologies for the inconvenience.

Beste

Beste, ik ben telefonisch super professioneel begeleid in de aankoop. Centralpoint was zeer snel met terugbellen om te bevestigen dat de HP- case voor mijn HP-tablet zou passen en werken. Op 7-2 's middags besteld en op 8-2 in de voormiddag al geleverd. Alles werkt naar behoren! Dus een nieuwe dik tevreden klant erbij. Met vriendelijke groet Marco

8 lutego 2018
Oceniono na 1 z 5

Na paypal betaling levering geweigerd, items wel in voorraad

Bij 2 bestellingen wordt tot 2x toe geweigerd te leveren ondanks dat de items voldoende voorradig zijn.

17 stycznia 2018

Dag Bart,

Dank voor uw bezoek aan Centralpoint.be. Spijtig te moeten vernemen dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening.
Het is niet geheel duidelijk waar het exact om gaat. Kan het zijn dat wij uw verzoek voor levering op rekening hebben afgekeurd?
Indien u vragen heeft, neemt u gerust nog contact met ons op.

Oceniono na 5 z 5

Scherpe prijs, makkelijk bereikbaar via online chat

Ik kocht een keyboard bookcover, origineel accessoire van Samsung, aan de scherpste prijs die ik online kon terugvinden. Dik € 20 verschil, of makkelijk 12% goedkoper.

Had nog wat technische vragen, dewelke via de online chat onmiddellijk werden beantwoord op een vlotte en correcte manier.

Bestelling op vrijdag, levering - zoals beloofd - op maandag (via TrackAndTrace).

16 stycznia 2018

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej