Ik ben een professionele IT handelaar. Twee probooks gekocht, en zeer snel geleverd, maar 1 van de toestellen was DOA - kan gebeuren en een tweede had niet de juiste specs. Maar waar de 5 sterren voo... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Zeer tevreden van de correcte en snelle levering van dit ICT bedrijf! Al verschillende bestellingen geplaatst bij centralpoint.be en altij verliep alles van een leien dakje! Vlotte afhandeling! Ook... Zobacz więcej
Delivery took several days, but still acceptable. The Ubiquiti Networks UAP-AC-PRO Wifi access point is pretty easy to install and seems to work flawlessly. This access point replaces a Cisco WiFi w... Zobacz więcej
Laptop besteld voor professionele doeleinden en beloofde leverdatum eerst volgende dag. Nu al ruim 1,5 week "onderweg" via DHL die de datum gewoon blijven verschuiven en het enige dat de klantendienst... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Per 1 juni 2018 opereren Centralpoint.be, Centralpoint.nl, Infotheek en Scholten Awater onder één naam: Centralpoint. Met ruim 500 medewerkers en vestigingen in Rotselaar, Amstelveen, Nijmegen en Wijchen is Centralpoint de grootste IT-reseller van de Benelux. Centralpoint fait partie d’Infotheek Group, l’un des plus grands livreurs de matériel informatique en Europe avec un chiffre d’affaires annuel d’environ 750 millions d’euros et des établissements dans 14 pays. Nous livrons du matériel TI aux entreprises et aux secteurs depuis plus de 25 ans. Que ce soit le gouvernement, le secteur des soins, de l’éducation ou du commerce, tous profitent de nos prix attrayants.
Dane kontaktowe
Nieuwlandlaan 111/203, 3200, Aarschot, Belgia
- 016 796 200
- klantenservice@centralpoint.be
- www.centralpoint.be
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
snelle levering en goed van prijs
slechtste klantendients ooit...
slechtste klantendients ooit.... wacht nog steeds op mijn bestelling sinds 18.05.21
Cette société ne m'as jamais dit…
Cette société ne m'as jamais dit…
Cette société ne m'as jamais dit qu'elle ne livrait qu'aux professionnels quand je me suis inscrit pour savoir quand serait disponible un article (caméra vidéo conférence) qu'ils n'ont jamais eue c'était toujours reporté et ce depuis mai 2020.J'ai voulu commander un autre article introuvable et que eux avait en stock et c'est là qu'ils m'ont dit ne pas livrer aux particuliers !
Déçu par le suivi des stocks
Bonjour,
C'est la deuxième fois d'affilé que le site ne permet pas de fournir l'article proposé. Cela peut arrivé à n'importe qui... Mais dans ce cas, le mieux est de l'annoncer clairement et pas de faire attendre le client... C'est un manque de respect.
Pas joignable au téléphone... J'espère qu'ils me rembourseront...
Snelle levering en goed vergelijking
Snelle levering en goed gevonden wat ik zocht, gedetailleerde info was beschikbaar om de juiste keuzes te maken.
goede en snelle service
goede en snelle service. Steeds zoekend naar de beste oplossing voor de klant.
Goede en snelle service
Goede en snelle service. Goede voorraad. Bij problemen steeds een hulpvaardige klantendienst.
Goede dienstverlening en service.
Goede dienstverlening en service.
Customerservice is TOP!
Ben intussen een regelmatige klant van…
Ben intussen een regelmatige klant van centralpoint en steeds ook tevreden: snelle levertijd, doorgaans ook relatief scherpe prijs, mooie waaier aan producten. Alleen de productbeschrijving zou beter kunnen en ook zou het mooi zijn indien de website handige filters zou aanbieden a la coolblue.
De levering was zeer snel zoals…
De levering was zeer snel zoals beloofd, ondanks dat het weinig voorkomend artikel was. Prijs was wel een stuk hoger dan de concurrentie (die niet tijdig kon leveren).
Ik heb voor de eerste maal een POLY VVX…
Ik heb voor de eerste maal een POLY VVX 250 Ip telefoon aangekocht via Centralpoint, wist voorheen niet dat dit beschikbaar was via Centralpoint. Ben net zoals bij vorige bestellingen zeer tevreden of prijs en levertijd.
Verlenging HP Care Pack
Ik had een verlenging van mijn HP Care Pack nodig en werd snel en vakkundig geholpen door de klantendienst. Er werd snel een offerte doorgestuurd en diezelfde dag nog was alles reeds geregeld.
Snelle levering en gedetailleerde info
Goede service; ruime keuze; nieuwe producten; goede prijs
Zeer veel keuze uit nieuwe producten tegen een heel goede prijs; net nieuwste Spectre laptop van HP gekocht. Laptop bleek helaas toch niet voorradig maar Centralpoint heeft een andere leverancier gezocht en het toestel toch in 12 werkdagen kunnen leveren (5 weken sneller dan de voorspelde datum!)
Service zoals het hoort
Service zoals het hoort
Snel gevonden wat ik zocht, toen de factuur even op zich leek te laten wachten onmiddellijk de support gecontacteerd en die hebben me onmiddellijk verder geholpen. Levering was zelfs vroeger dan initieel aangekondigd.
Topservice !
altijd een vlotte en snelle levering
een aanrader
correcte service, snelle afhandeling van zowel bestelling als eventuele vragen
Duidelijke informatie en correcte…
Duidelijke informatie en correcte afhandeling.
Duidelijke webshop en steeds tijdige…
Duidelijke webshop en steeds tijdige leveringen! 10/10
Doświadczenie Trustpilot