Oceniono na 5 z 5

Vi købte i går en Mazda 3 hos CC Biler, og vi er allerede meget glade for både bilen og hele oplevelsen. Steffan var utrolig tålmodig gennem hele forløbet, især fordi vi kom som førstegangsbilk... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Køb af elbil (Peugeot e-2008) Vi har lige købt vores allerførste elbil igennem Steffan/CC biler. Hurtig betjenning og god oplevelse i det hele taget. Lille tips: billånet kunne vi skaffe betydelige... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde en god oplevelse hos CC Biler! Servicen var i top, og hele processen var nem og behagelig. Særlig ros til Steffan – en utrolig venlig, charmerende , professionel og hjælpsom sælger. Han tog... Zobacz więcej

4,4

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 40% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Mercedes - C 300 de årg. 2019

vi takker Phillip Nissen for en rigtig god behandling - service, og en rigtig god dialog, god forklaring samt tryghed ved køb af en Mercedes - C 300 DE, Og Phillips utrolige behjælpelighed - lighed med begge ben på jorden 🌏.
Vi vil også gerne sige mange tak til Carsten ifm. forhandlingen af prisen.
Vi er utrolig glad for vores nye Mercedes og vil følger os trygge ved handlen.
Vi vil hermed give vores anbefaling.

VH.
Marianne & Henrik Skov

31 maja 2024
Oceniono na 5 z 5

Det er med et kæmpe smil på læben og en…

Det er med et kæmpe smil på læben og en god fornemmelse i maven at jeg trillede ud af bilforetningen CC biler i Middelfart. I min nye bil.
At købe en bil er ikke noget jeg gør hver dag, så jeg skulle finde bilen og stedet, hvor jeg følte mig tryg og godt behandlet. Medi var i den grad god til at skabe tilliden, så jeg kunne føle mig tryg og at det her er en god handel, for mig og CC biler.
Kemien og det pingpong mellem Medi og jeg var en god oplevelse
Jeg vil gerne anbefale Medi Gajtani og CC biler til andre bilkøbere.

21 maja 2024

God oplevelse

Vi købte en renault clio af Medi Gajtani, behagelig sælger, venlig, opmærksom og serviedmindet.
Vi syntes dog at finansieringsmuligheden var for dyr, men vi fandt en løsning. Medi gav også vinterdæk med til fornuftig pris. Tak for god handel.
Vh Peter

3 maja 2024

Mete end tilfreds.

På trods af adskillige benspænd omkring finansieringsbanker mv., har Medi Gajtani været mere end almindelig tålmodig, grundig og hjælpsom. Langt ud over hvad jeg ellers har oplevet.
Jeg er mere end tilfreds, og CC biler vil være det første sted jeg besøger, når det snart gælder biler til mine børn.
Vh. Hans Henrik Jørgensen

16 maja 2024
Oceniono na 5 z 5

Fra diesel til plug-in hybrid

Jeg har talte og handlede med Philip. Jeg er skiftet fra en diesel bil til min første plug-in hybrid, hbilke gav mange spørgsmål. Det var en virkelig god oplevelse. Philip er meget fair og reel, og ikke mindst stiller han sig til rådighed til at besvare alle spørgsmål også efter afhentning af bilen.
Jeg kan klart anbefale, man besøger CC Biler.

2 maja 2024
Oceniono na 5 z 5

Har i februar købt en bil hos CC biler

Har i februar købt en bil hos CC biler, efter lidt tid kunne høres støj når bilen kørte over ujævnheder, kørte forbi forhandleren og de prøvekørte bilen og mente det var en tårnleje, vi aftalte at jeg skulle komme forbi ugen efter, de havde i mellemtiden fundet ud af bilen havde en svaghed med stabilisatorer, de blev skiftet mens jeg ventede, må bare sige det var hurtig ekspedition, nu kører den som en drøm, stor ros til værkstedet.

18 kwietnia 2024

Alt var meget godt

Alt var meget godt, hurtig service, bil klargjort hurtigt. Jeg besøgte fredag, og mandag kørte jeg allerede hjem med bilen. Medi Gajtani kender sit job udmærket og hjælper så meget som muligt. Tak CC Biller👍

25 marca 2024
Oceniono na 5 z 5

God og hurtig ekspedition.

God og hurtig ekspedition (der gik ca 24 timer fra første kontakt til vi havde den importerede Tesla). Bilen var i den aftalte stand (pånær en lille skramme). Blev betjent af Medi, som var rar afveksling fra den sædvanlige arrogante bilsælger, som man støder på ved bilkøb. Forretningen bør overveje, om det er det rigtige sted, at udstille alle chefens trofæer fra savannen!?

26 marca 2024
Oceniono na 5 z 5

En kompetent og positiv oplevelse!

Det var en god og meget positiv oplevelse, at handle bil med Phillip / CC biler.
Philip var meget oplysende, ærlig og kompetent i sit job.
Da handlen var afsluttet, opdagede jeg en mindre ting, som jeg troede var på plads.Philip var meget velvillig til hurtigt at få det ordnet, selvom han ikke nødvendigvis burde gøre dette.
Det var en meget professionel og behagelig oplevelse, at handle bil med Philip fra CC biler..

18 marca 2024

Genial oplevelse

Jeg var egentligt ude bare for at kigge på biler, da min egen var brændt sammen. Jeg falder i snak med Phillip fra CCbiler, og han er lynhurtig til at nævne lige præcis den bil som matcher alle krav jeg havde for den næste bil. Jeg tager mig en prøvetur, og ikke mere end en halv time efter, får jeg skrevet under 💪 det er en skøn bil, til en god pris. Jeg fik kan klart anbefale cc biler hvis i er på udkig efter en god bil man kan regne med.

18 lutego 2024
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej