Vi købte i går en Mazda 3 hos CC Biler, og vi er allerede meget glade for både bilen og hele oplevelsen. Steffan var utrolig tålmodig gennem hele forløbet, især fordi vi kom som førstegangsbilk... Zobacz więcej
vi takker Phillip Nissen for en rigtig god behandling - service, og en rigtig god dialog, god forklaring samt tryghed ved køb af en Mercedes - C 300 DE, Og Phillips utrolige behjælpelighed - li... Zobacz więcej
Køb af elbil (Peugeot e-2008) Vi har lige købt vores allerførste elbil igennem Steffan/CC biler. Hurtig betjenning og god oplevelse i det hele taget. Lille tips: billånet kunne vi skaffe betydelige... Zobacz więcej
Jeg havde en god oplevelse hos CC Biler! Servicen var i top, og hele processen var nem og behagelig. Særlig ros til Steffan – en utrolig venlig, charmerende , professionel og hjælpsom sælger. Han tog... Zobacz więcej
Fuglsang Alle 32, 7000, Fredericia, Dania
- cc@ccbiler.dk
- www.ccbiler.dk
Odpowiada na 40% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Inni użytkownicy przeglądali również
Super service og god behandling !
Brugt bil købt nysynet, ved syn konstateres en del fejl som bliver lavet uden ekstra regning, samt at vi efterfølgende bliver tilbudt gratis lån af bil indtil ny bil bliver klar.
God service hos C.C biler vender gerne tilbage en anden gang.
Sød og troværdig
God service hele vejen igennem. Sød og troværdig! Som et kæmpe plus havde de sørget for at lade min bil ved afhentning! Kan varmt anbefales
Havde en fremragende oplevelser med…
Havde en fremragende oplevelser med Steffen. Alt gik nemt og som det skulle.
Klase klasse klasse!
Oplevede en god og hurtig service og…
Oplevede en god og hurtig service og bilen kører fantastisk.
Ikke særlig god telefonservice
Firmaet mangler en voicemail/telefonsvarer der fortæller, at firmaet og telefonerne holder lukket.
Og så trænger dem der tager telefonen til et kursus i, hvordan man taler til en potentiel kunde. Også selv om kunden ringer 5 gange eller 100 gange.
God service og forklaring af hvad der…
God service og forklaring af hvad der er blevet lavet. Kan klart anbefale værkstedet
En rigtig god betjening af Carsten og…
En rigtig god betjening af Carsten og Medi
Firmaet kan varmt anbefales
Jens Bornø

Bought a bmw 420d 2018 a few days ago
Bought a bmw 420d 2018 a few days ago, couldnt be more happy about it.
The staff is kind and very helpfull, can ask questions of every kind, help you throughout the steps, follow you in every single details, and with the help of Medi, i could get the car that i really wanted to😊 recommended for future purchase and new one regarding cars☺️

Odpowiedź od CC Biler
Købt en Mercedes elbil hos CC Biler og…
Købt en Mercedes elbil hos CC Biler og det hele gik super godt og uden problemer. Vi handlede hos Medi Gajtani som var meget flink og har hjulpet med alt vi havde brug for.

Tilfredse
For 14 dage siden har vi købt en Fiat hos CC biler og fik en rigtig god service af Medi.

Handlet ved Medi Gajtani
Handlet ved Medi Gajtani, en Peugeot 508, super imødekommende og serviceminded medarbejder. Kan helt anbefaledes
Kundeservice i top
Jeg har netop købt bil hos CC Biler i Middelfart og oplevede en kundeservice helt i top. Sælger var behagelig og servicemindet. Jeg fik hjælp til at finde en bil, der opfyldte mine ønsker og er meget tilfreds med forløbet.
Dårlig kundeservice
Var med et ungt par ude at kikke på bil og blev mødt af en sælger/ejer hos CC biler Middelfart, der virkede fuldstændig ligeglad og uinteresseret i at sælge biler. Han kunne ikke svare på om bilen havde været skadet om tidligere ejer var ung eller ældre osv. . At trække på skulderne, når man stillede spørgsmål, var faktisk det, han var bedst til. Kundeservice var ihvertfald et ukendt ord for manden.
Havde set bilen på deres hjemmeside men kunne ikke finde bilen, da vi ankom til stedet. Nå ja - det var så pga at der sad et "forkert" prisskilt i ruden på bilen, der pludselig kostede kr. 10.000, -mere end på hjemmesiden !!!. Kikkede på andre biler og også på dem, var der forkerte priser.
Så det endte med at vi kørte derfra uden at handle. Ikke at bilen ikke var interessant, men kundebetjeningen var under al kritik.
Vi turde simpelthen ikke stole på sælgeren.
Godt der findes andre seriøse bilforhandlere, hvor man føler sig tryg ved at handle og hvor man får en god betjening.

Odpowiedź od CC Biler
Har købt ny bil hos cc biler, de har taget min brugte bil i bytte 😊
Har købt ny bil hos CcBiler, de tog min gamle bil med i handlen.
Hos cc biler, fik jeg god hjælp af sælger Philip Nissen til at finde en anden bil som passede til mit nuværende behov.
Meget positiv oplevelse, hvor Philip guidede hele vejen igennem købet af den nye bil.
Jeg anbefaler hermed Cc biler, bed gerne Philip Nissen om hjælp hvis der er nogen tvivl om hvilken bil der er den rette, han er super dygtig og hjælper hele vejen igennem.
Jeg er super tilfreds med min nye bil 😊🚙
Vi har haft en god købsoplevelse hos CC…
Vi har haft en god købsoplevelse hos CC Biler i Middelfart. Brugtbilsmarkedet kan være svært at navigere i, men fra første gang vi besøgte CC biler blev vi mødt af et venligt og imødekommende personale. Vi handlede med Medi Gajtani, som sørgede for en fin handel med vores egen bil i bytte og Philip Nissen stod klar på dagen, da vi kom for at hente vores nye bil.
En stor anbefaling herfra!
Mvh Louise og Morten
Kørte til CC Biler i Middelfart for at…
Kørte til CC Biler i Middelfart for at kigge på en Ford KA. På deres hjemmeside var den listet 44.900kr.
Da vi ankommer og vil se bilen undrer de sig over prisen, og siger at det ikke den rigtige pris. Vi viser dem hjemmesiden hvor det tydeligt fremgår , at vi har ret.
Vi kommer ind på kontoret, h OR sælgeren selv tjekker, og han må gi os ret, det er prisen.
Han beklager, og siger at en eller anden har lavet en fejl og prisen er 54.000.
Virkelig dårlig stil og dårlig behandling!!!

Odpowiedź od CC Biler
Jeg købte en brugt Mazda 2 hos Philip…
Jeg købte en brugt Mazda 2 hos Philip Peters Nissen ved CC Biler A/S tilbage i februar 2024. Jeg havde en god købsoplevelse og kan kun anbefale at købe bil hos dem.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.