Cafe Stella
Jeg har nu for anden gang på 3 dage været på Cafe Stella København og det har begge gange været en succes. Rigtig god og hurtig betjening. Følget med en masse overskud og tålmodighed for vores ellers... Zobacz więcej
Bestyrrelse råber af personalet pga. Mangel på kunder. Jeg sad fredelig med en veninde og hygget indtil der kom en mand ind, som begyndte at skælde en ung kvinde ud ang. At der tom i cafeen og i... Zobacz więcej
Uhøflig, snobbet og ekstremt dårlig betjening. Vi ventede 25 min. på drikkevarer, fik en virkelig dårlig cafeburger og gik derfra rigtig skuffede. Toilettet var desuden klamt, under al kritik og der l... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Cafe Stella i København tilbyder en god blanding af populære retter, venlige tjenere og en varm atmosfære. Så kom et smut forbi.
Kompagnistræde 18, 1208, København K, Dania
- 33151900
- info@cafestella.dk
- www.cafestella.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Ufattelig dårlig kundeservice - kommer aldrig igen
Jeg brugte i påskeferien en Brunch Smartbox på café Stella sammen med min kæreste, og det ville jeg ønske vi aldrig havde gjort:
- Jeg kan ikke lide kaffe, og spurgte om jeg måtte få thé i stedet, idet der fulgte gratis kaffe med. Dette fik jeg først at vide var umuligt og indiskutabelt?! Jeg kan dog ikke se de økonomiske kvaler for jeres virksomhed i at servere the i stedet for kaffe.. Det var bare enorm mangel på empati og kundeservice. Efter noget tid fik jeg tjeneren til at spørge i køkkenet, og så var det pludselig ikke noget problem længere.
- Der fulgte mousserende vin med Smartboxen. Der gik lang tid før den blev serveret. Da den endelig kom var det i beskidte rødvinsglas, og mængden svarede til max 1/2 champagneglas. Vi gjorde opmærksom på glassene, og tjeneren var helt uforstående over for problemet.
- Jeg bad om et glas postevand til min mad. Det kunne jeg godt få men for 10 kr... Min vand kom så bare aldrig, tjeneren var hurtig til at slå ordren ind, men selvom jeg spurgte efter det flere gange, kom vandet aldrig. Da vi ville gå gjorde hun opmærksom på, at vi skulle betale for vand. Da vi sagde, den aldrig var blevet serveret sagde hun bare 'Nå okay...' og tjekkede vores bord for at se om det var rigtigt. Det havde været god stil at beklage sin egen forglemmelse!
Det var samme unge kvindelige tjener måltidet igennem. Umoden, uhøflig, ikke-empatisk og meget meget lidt serviceminded. Jeg håber virkelig for jeres forretning, at ikke alle jeres tjenere udviser så ringe en service.
Jeg har tidligere ofte været på café Stella, men har ikke lyst til at sætte mine ben hos jer igen.
Oplevelsen toppede med, at I efterfølgende ikke har svaret på min direkte henvendelse via jeres info-mail!

Odpowiedź od Cafe Stella
God mad, billige priser, sødt personale og dejlige omgivelser
Mine veninder og jeg var alt i alt meget tilfredse med vores besøg på Cafe Stella. Maden var god og personalet meget smilende.
Desuden sluttede vi aftenen af med nogle af deres super billige cocktails.
Stedet kan helt sikkert anbefales!

God mad og stemning
Super wok mad!!! Dejlige lokaler med smilende betjening ;o) Kan varmt anbefales.
Super hyggeligt sted som endte med fest :)
Vi sku bare spise noget og var ikke bevidst om at stella forvandles til et bar efter kl.22.00 og lukker først kl.05.00. Det blev til en vådt aften :)
Fantastisk service!!!
Nu har jeg efterhånden været stamgæst på stella i et år da jeg bor i nærheden. Og jeg må sige at trods det faktum at de næsten altid har meget travlt alligevel formår at yde en god service med søde tjenere der altid smiler og synes imødekommende.
Rotter!!!!
Værste sted ever.!! Jeg vil aldrig nogen sinde komme tilbage. Dårlig betjening og efter 2 min, ser vi en rotte komme ned af trapperne. Samme sted hvor maden kommer fra. Klamt. !!! Vi får hurtigt fat på en tjener og vi få at vide at det vidste de godt og at det har stået på længe. (At rotterne kom ind af bag døren i køkkenet) Klamt og ulækkert. !!!
Dårlig service, middel mådig mad, regning med fejl
Var et selskab på 8 inde på Stella 16-3. kl.19 Der var stort set ingen gæster.
Maden blev serveret med over 10 min forskel, en fik sin bøf og fik at vide sovs kommer om 5 min!!!!!
Ovnbagt bruschetta. HALLO der skal brødet ristes inden man kommer tomater og ost på, det skal ikke være et blød svampet stykke brød.
Fettuccine med oksemørbrad, fint kød, smagte af ingen ting, smagløst kedeligt.
Pandekager med is og SPRAYFLØDESKUM
Da vi ville bestille dessert måtte vi igen vente mens tjeneren rydder op i baren.
I dag ser vi at der på regningen er slået 3 desserter ind til 59kr og ikke 35kr som der står……..
Alt for dårlig service!
Usmagelig mad og dårlig service.
Bliver mødt af et stort smil der har vist os til et bord før vi overhovedet har besluttet os. Ikke mange mennesker trods at det er fredag aften. Venter i 40 min. på pasta der er hård og kun smager af salt. Senere bestiller vi cocktails som vi venter på i 20 min. hvor de i halvdelen af tiden blot står på disken og venter på en tjener der står og hygge-snakker med kollega!
Da aftenen er slut bliver vi mødt med et "fortsat god aften.... Vent, har i egentlig betalt?" - Det spørger man sgu ikke om! - hav orden i jeres kunder!
Fantastisk personale
Jeg var en tur på cafe Stella en almindelig onsdag aften. Jeg blev taget imod med kyshånd og et kæmpe smil. Jeg blev henvist til et velplaceret bord og fik en tjener (Christian) som udviste formidabel kundeservice. Drinksne spillede max, og ventetiden minimal. Prisen er overhovedet ikke til at sætte en finger på, super billige drinks og lækker mad til få penge. Her kommer jeg 100% igen, og glæder mig til endnu en positiv oplevelse!
Manglende info
Har altid synes stella var et hyggeligt og godt sted, og ikke en den store forskel fra dem og de andre cafeer i området.
Men her står man så onsdag aften, efter at ha booket bord online til 6 personer, modtage bekræftelse på det osv. Foran en mørklagt cafe!!!!!! Som er under ombygning, der stod hverken noget på deres hjemmeside eller andre steder om at der var lukket pga. Ombygning. Det er sku for ringe at man står 6 personer og ikke har noget sted at spise. Og skal bruge yderligere tid på at finde et nyt sted at spise. Bare ikke i orden......
Aldrig mere!
Hvis du ønsker en aften ude, hvor du skal sidde og vente 35 min på at få dine cocktails af en tjener der ikke ved, hvad det er for nogle cocktails, så skal du vælge Café Stella. Du kan endvidere forvente at få cocktails der smager meget besynderligt, fordi de er løbet tør for i ingredienser og har improviseret. De fleste cocktails kan du dog slet ikke få, da de ikke har ingredienserne. Shots smager af løg- personalet gav os heldigvis ret, da vi fik dem til at smage på det.
Vi sætter aldrig vores ben her igen.
Forfærdelig oplevelse!!!!!!
Min søster og jeg havde bestilt bord på cafe stella, fordi vi skulle fejre vores fødselsdag.
Aftenen startede dårligt, da de for det første ikke havde styr på hvem vi var. Efter 15 min fandt de ud af det.
To veninder bestilte en flaske vin, hvor de kom med en åbnet flaske og påstod, at den var helt ny. Jeg undre mig over, at de har den frækhed at prøve, at overbevise os om, at den var ny, når enhver kunne se, at der var blevet taget af den. Efterfølgende bestiller vi mad og drikkelse, hvor de kommer med sodavand der er lunkne og uden brus. Vi beder tjeneren om at få en ny og hun begynder at diskutere med os. Hun syntes, det var meget mærkeligt og det ikke kunne være rigtigt. Vi var 7 mennesker der var enige om, at sodavanden ikke var god. Det overrasker mig, at hun vil diskutere med os, når vi er kunden!
Vi får vores mad, men min kærestes sovs var kold, så det var der heller ikke styr på. En af tjenerne havde glemt, at notere den sidste ret ned, så der var en som intet mad fik. De tilbød 10 procent i rabat for den ene ret, han så kunne sidde og spise alene, altså 13kr i rabat. Det takkede vi nej tak til, da det virkede totalt latterligt! Gennem hele aftenen havde vi 5 forskellige tjenere og der var kun en, som var serviceminded og tog noget ansvar, resten var meget uprofessionelle og havde ikke styr på noget!!! De var meget flabede. De virkede heller ikke ret gamle, så måske derfor den barnlige opførsel. De har konceptet to drinks for en pris, hvilket jo er alle tiders, især når man er studerende. Men her opstår der også problemer. De måtte flere gange komme ned og beklage over at de ikke havde fået bestilt frosset frugt, mynte og tranebærjuice hjem. Derfor var der over halvdelen af drinksene vi ikke kunne få. Hvorfor har de ikke styr på det inden man tager imod bestilling eller tjekker, at tingene er, som det skal være inden de åbner.
Cafe stella bæger desværre meget præg af enorm dårlig service, alt for unge og umodne personer samt barnlig opførsel og som intet ansvar tager. Dog er jeg ikke i tvivl om at ledelsen eller ejeren af cafe stella bærer en stor del af skylden. Jeg håber meget på, at andre læser dette og dermed ikke tager på cafe stella og får ødelagt deres aften!! Hvis man skal se på det positive den aften, var det kun, at den kun kunne blive bedre, hvilket den heldigvis også gjorde.
Slet ikke i orden!
Var i dag inde og spise hos Cafe Stella sammen med min kæreste.
Han fik en burger, som var så dårlig at den ikke var til at spise, burgerbollen var slet ikke blevet varmet, men taget direkte fra posen. Der stod at man fik Heintz ketchup i og ved siden af til pomfritterne men der var ikke skyggen af ketchup, chilimayo havde ikke meget med chili at gøre og han fik en hel skive rødløg i som bare var for meget i forhold til det andet tilbehør der var i, så ud med det og selv skærer det i mindre stykker og komme mindre i burgeren...
Sidste kritik var den cola zero man fik serveret som var uden brus og smagte meget af kulsyre...
Kommer bestemt ikke igen....
Som andre også siger personalet snakkede for meget med hinanden og for højt iblandt gæsterne...
Dårlig oplevelse !
Fik en kop en kakao som smagte af ingenting. Da jeg så skulle betale påstår tjeneren at betalingen ikke gik igennem også selvom der stod godkendt på terminalen. Jeg endte med at skulle køre mit kort igennem en gang til og var så blevet trukket 2 gange. Fik ingen penge retur. Dårlig service og flabet ung dreng der betjente!

Odpowiedź od Cafe Stella
Venligt personale og mugne toiletter
Jeg var på Stella i går med en veninde. Der var sol og fyldt op, så derfor forventede vi også lidt ekstra ventetid, men den (meget venlige og smilende) noget forvirrede, unge tjener glemte os vist ind i mellem. Drikkevarerne kom efter 15-20 minutter. Min veninde spurgte efter et askebæger som han glemte helt og maden ventede vi 45-60 minutter på (to standard burgere). Det kan ske, selvom det selvfølgelig er lidt ærgerligt med den lange ventetid. Maden var OK, men vi blev alligevel skuffede. Kartoffelbådene var rynkede og "seje" som om det var frostvare, chilimayonnaisen var uden chilismag og burgerbollerne var grove ciabattabrød (som vi bemærkede også blev brugt til sandwich, brød til brunchmenuerne og bruschetta ved bordene omkring os). Burgerne indeholdt et stykke kød, en grøn blandet salat og lidt revet gulerod. Ingen tomater, agurk eller andre friske grøntsager, igen lidt skuffende.
Da vi skulle derfra, gik jeg på toilettet. Puha! Jeg ville faktisk ønske, at jeg aldrig var gået derind. Det lugtede muggent! Da jeg gik ind i den ene båd i damesiden, så jeg at hele den ene væg var dækket af sort "mug" mellem de små fliser. Det var SÅ ulækkert og jeg kan desværre kun tænke "hvordan ser køkkenet så ud?" :( Øv! Jeg følte mig snydt af elite smileyen, for det kan vel ikke passe sammen?
En meget rodet oplevelse!
Jeg ville overraske kæresten og inviterede hende ned på Café Stella, da jeg havde fået sådan et smart box kort. Jeg valgte stedet med den eneste begrundelse, at jeg kunne se, at de havde en lækker 3-retters menu for to, som man netop fik ved fremvisningen af smartboxen.
Vi kommer så derned og siger vi har en aktiveret smartbox og det hele, men servitricen kigger underligt på mig og siger, at vi bare skal bestille det vi har lyst til, da smartboxen essentielt er et gavekort på 400 kr.-. Heldigt for alle giver denne 3-retters menu for to tæt på 400 kr.- så efter mindre forvirring får vi dog bestilt vores mad og lidt drikkelse ved siden af. Maden er O.K, lige med undtagelse af, at hvad de kalder for en bruschetta i virkeligheden er en ciabattabolle med tomat og ost. Det værste er når vi så endelig når til desserten som "skulle" være en "cheesecake brownie med frugt og is". En halv time-45 minutter efter hovedretten kommer servitricen og spørger om vi vil betale - nej det vil vi ikke, da vi stadig venter på desserten. 15 minutter efter kommer der en anden servitrice og siger, at nu er maden på vej og kort tid efter kommer den så. Vi får så denne "cheesecake brownie" som i øvrigt slet ikke burde hedde noget med "cheesecake" overhovedet, men nærmere "tør chokoladekage". Vi spørger da om vi også får frugt og is til? Det er der én tjener, der siger at vi gør, mens en anden siger, at det gør vi ikke. Til sidst kommer der så en tredje tjener med is, flødeskum og chokolade - ahva?
Alt i alt en rodet oplevelse. Den eneste årsag til, at det sted overhovedet er i live skyldes dets placering, der gør det ideelt som turistfælde. Jeg sætter aldrig mine ben der igen. Laveste karakter fra mig af.
hyggeligt
besøgte cafe Stella søndag 2-3-2014, og har kun rosende ord for dette sted, og dets personale, som trods stor travlhed var søde og smilende, og ikke mindst meget effektive,
ved at læse andre indlæg, må man sande det faktum, at det som regel er de personer der dårligst vant der er de mest kritiske
mvh
MARTIN

Odpowiedź od Cafe Stella
Vil du have forårsruller og hotwings til morgenmad - så tag på Cafe Stella!
For to uger siden spiste jeg for første og sidste gang brunch på Cafe Stella.
Udvalget er minimalt, og halvdelen af brunch buffetten bestod af forårsruller, hotwings, nuggets og andre frostvarer som man ikke umiddelbart forbinder med brunch.
Hvis du, som jeg gjorde, ligger inde med en gavebox til "Brunch for to", så brug den et andet sted. Jeg vil i stedet anbefale Cafe G.

Odpowiedź od Cafe Stella
Ventede 2 timer - endte med at gå!!
Efter to timers ventetid måtte vi gå sultne derfra..
Efter den første time spurgte vi en tjener om maden var på vej - og han beklagede at vores mad var blevet glemt, og om vi stadig ville have det, efter endnu en time UDEN mad, kom en ny tjener ned og beklagede - vi besluttede os her for, at der var grænser for hvad man skal finde sig i og gik sultne derfra..
Det er bare IKKE i orden Café Stella