Fantastisk kundeservice! Der var en uventet udfordring med min ordre efter levering - og selvom det ikke havde noget direkte med Vintagekeeping at gøre (udfordringen var ikke deres skyld), så gik de '... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi bestilte nogle fine vinglas hos VintageKeeping, som vi kunne få til en god og bedre pris end andre steder, vi havde kigget. Vi var dog en lille smule ængstelige ved at de fine og skrøbelige glas sk... Zobacz więcej
Vintage keeping har alt til vin. Anbefaler deres StandArt vinglas. Modtog et glas hvor foden havde en skade, kontaktede derfor virksomheden. God hjælp og hurtig service. Glasset blev ombyttet ude... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Skulle igen bruge halsmærkater til mine vine - og igen var det VintageKeeping jeg bestilte hos. Betalte - og næsten inden jeg havde "talt til ti" var ordren ankommet til afhentning!. Det var ganske... Zobacz więcej
VintageKeeping er Skandinaviens førende leverandør af vinskabe, vinreoler og vinkøleanlæg.
Vestre Langgade 43, 8643, Ans By, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Produkter der lever op til forventningerne og super hurtig og god service!

Kundeservice var i top.
Varerne blev leveret som aftalt, og jeg kan kun anbefale VintageKeeping til alle andre.

God og hurtig service.
Produktet levede helt op til vores forventninger.

Odpowiedź od VintageKeeping
God sparring ved valg af vinreol.
Flotte og gode materialer.
Let at samle ud fra medfølgende vejledning.

Odpowiedź od VintageKeeping
Købte “Eksklusiv champagne køler CAPRI i rustfri stål og hammerslået udvendig”. Super hurtig effektiv levering, produkt flottere end (store) forventninger. God oplevelse

Købt og sendt samme dag, fik det inden for 2 dage
intet issue på nogen fronter og det er overall søde mennesker de har derinde.

Odpowiedź od VintageKeeping
Super service. Varer blev leveret hurtigt og super godt og sikkert pakket ind. Handler gerne der igen.

Odpowiedź od VintageKeeping
Meget tilfreds. Altid meget grundig forklaring om produkterne. Super kundeservice.

Odpowiedź od VintageKeeping
De skrøbelige varer blev sendt meget forsvarligt pakket ind og ankom på det aftalte tidspunkt. Super service som altid!

Odpowiedź od VintageKeeping
Købte vinskab for 12 år siden der stadig bare spiller.
Køber lidt småting engang imellem. Det spiller hver gang og varen kommer hurtigt.

Odpowiedź od VintageKeeping
Hurtig levering og godt produkt, som var en special proptrækker til gamle propper. Virker fint.

Odpowiedź od VintageKeeping
Super fede vinglas, alt gik super fint og gnidningsfrit.