Jeg var en tur på cafe Stella en almindelig onsdag aften. Jeg blev taget imod med kyshånd og et kæmpe smil. Jeg blev henvist til et velplaceret bord og fik en tjener (Christian) som udviste formidabel... Zobacz więcej
Cafe Stella
Bestyrrelse råber af personalet pga. Mangel på kunder. Jeg sad fredelig med en veninde og hygget indtil der kom en mand ind, som begyndte at skælde en ung kvinde ud ang. At der tom i cafeen og i... Zobacz więcej
Uhøflig, snobbet og ekstremt dårlig betjening. Vi ventede 25 min. på drikkevarer, fik en virkelig dårlig cafeburger og gik derfra rigtig skuffede. Toilettet var desuden klamt, under al kritik og der l... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Cafe Stella i København tilbyder en god blanding af populære retter, venlige tjenere og en varm atmosfære. Så kom et smut forbi.
Kompagnistræde 18, 1208, København K, Dania
- 33151900
- info@cafestella.dk
- www.cafestella.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Virkelig godt
Fantastisk service !!!
Fantastisk service !!!! Med gode cocktails til gode priser. Der er altid en lækker stemning.
Lækre drinks og lækre medarbejdere
Mega hyggeligt sted med lækre drinks og…
Mega hyggeligt sted med lækre drinks og god service!
Skuffende
Havde på forhånd læst at brunchen skulle være rigtig god til prisen, men vi blev noget skuffede. Udvalget var lille og temmelig kedeligt og alle drikkevarer, både kaffe og juice skulle der betales ekstra for.
På menukortet står prisen på Weekend Brunch Buffet til 79 kr men på notaen så jeg efterfølgende at jeg havde betalt 190 kr for to altså 95 kr pr stk og derudover 70 kr for kaffe. Det er ikke i orden!
Super
13.feb. Rigtig god og smilende betjening af mandlig tjener. Super citronkage, pandekager m is, caffe latte etc.
Dårlig oplevelse og blev snydt!
Havde en Smartbox. Fik at vide den så dækkede caféens brunch. Den tog vi så. En skuffende oplevelse på flere områder. Ret dårlig kvalitet på maden! Det værste var dog næsten, at vores Smartbox havde en værdi af kr. 399,00. Tjeneren fortalt da vi afregnede at: "Det passer"!. Et tjek i forhold til menukortet, viste at vi havde fået serveret for kr. 308,00. Resten af beløbet hørte vi ikke noget om. Vi føler os snydt og kommer aldrig igen!
Cafe Stella
Jeg har nu for anden gang på 3 dage været på Cafe Stella København og det har begge gange været en succes. Rigtig god og hurtig betjening. Følget med en masse overskud og tålmodighed for vores ellers meget forvirrende og lange bestillinger. Maden smager super lækkert og restauranten er utrolig smuk 🤩😍 5 🌟🌟🌟🌟🌟
Rigtig god cafeoplevelse
Var på Cafe Stella med en veninde og havde en rigtig god oplevelse! Vildt sød og hurtig betjening og rigtig god cafe-mad og drinks :)
Stakkels pige...dårlig ledelse
Var ude med min familie for at spise brunch nytårsdag, d. 1. januar. Der var 1 tjener, og det var mildest talt synd for hende. Det var hendes 2. dag på arbejde og hun havde ikke styr på noget, men det var ikke hendes skyld. De 2 stjerner går udelukkende til pigen for at tage så brav en kamp op. De resterende manglende stjerner går til ledelsen.
Jeg beklager
Jeg beklager, men den her “buffet” var ikke god - den var faktisk uspiselig.
Det er sidste gang jeg spiser brunch…
Det er sidste gang jeg spiser brunch hos Cafe Stella..
Min mand og jeg var idag forbi Cafe Stella for at få os noget morgenmad efter en lille tur på strøget. Tjernen var rigtig sød og rar og vi var i godt humør, men det tog så en kraftigt drejning kort tid efter.
Vi blev ledt op til 1 sal hvor tag-selv-buffetet var placeret. Efter godt 5 min. ankom en lille familie med 3 børn. Vi fandt så hurtigt ud af at familien var nogen køkkenet kendte, da der blev snakket utroligt højt sammen med staff og børnene var helt ud af kontrol. Larmen forsat og var simpelthen alt høj, og det er I mine øjne helt vildt uprofessionelt ikke at tage hensyn til de faktiske gæster der sidder og prøver at nyde maden. Jeg må sige, at vi sad der højst i 15 min. da det simpelthen ikke var til at holde ud, det var som at være i en skolegård hvor børnene farer rundt.
Virkelig Ikke min caféstandard må jeg sige. Og kan virkelig ikke anbefales til andre.
Vi skal betale 95 kr. for vores mad, for kun at være der i sølle 15 min.
Aldrig aldrig mere... Vælger jeg Cafe Stella. Det er så ærgerligt, for da jeg var yngre havde jeg en helt anden oplevelse.
Utrolig skuffende
Utrolig skuffende!
Normalt har mig og min kæreste kommet på cafe stella flere gange og har fået en god og venlig betjening, men det vil jeg langt fra påstå vi fik denne gang, vi blev mødt af den mest uoplagte tjener som bestemt ikke ejer skyggen af nogen form for positiv kommunikation eller kundeservice hun mindede alt i alt om en der ikke magtede at stå op og tage på job en søndag morgen.... når men jeg har den her smartbox deal til luksus brunch, hvor der i bladet står der både er musserende vin, samt kaffe og mad self, men vi fik blot stukket et kort i hånden også kunne vi vælge op til den værdi af gavekortet utrolig sær udmelding at komme med efter min mening, sammentidig havde hun på ingen måder styr på hvad der egentlig var med.... nye gæster der kom, fik blot placeret et menukort foran sig med intet som et hej eller godmorgen..
Alt i alt syntes jeg servicen var elendig og det endte da osse med vi måtte undvære vores musserende vin som ellers var med i kortet og nøjes med en juice hvor vi oven i købet skulle betale 32 kr ud over gavekortet.... maden var fin som den plejer
Små portioner, kedelig mad, ingen alkoholservering - uden begrundelse
Små portioner - det kan godt være, at prisen er lav, men mængden og kvaliteten er klart også herefter. Generelt kedelig mad. Først da vi skal til at afgive vores ordre, får vi at vide, at caféen (af uransagelige grunde som medarbejderen ikke ønsker at gøre rede for) ikke kan servere alkohol pt.. Hvis vi havde vidst dette fra start, havde vi ønsket at finde et andet sted at spise. Efter en kort Google-søgning kan vi se, at det tidligere har drejet sig om ulovlig alkoholservering uden bevilling. Midt under måltidet ankommer der en slamsuger til caféen - den holder lige ved siden af de udendørsborde, som gæsterne sidder og spiser ved. Dér røg appetitten helt. Jeg er klar over, at ting som dette skal fixes, men det kunne måske med fordel gøres uden for åbningstiden. Det eneste positive der er at sige, er at tjeneren gjorde et godt stykke arbejde.

Odpowiedź od Cafe Stella
Første, og helt klart sidste gang.
Efter anbefaling valgte jeg at besøge Cafe Stella med en veninde - dette blev dog både min første og sidste gang. Lørdag aften, og vi tænker at vi har lyst til et par drinks. Vi ankommer og sætter os ved et bord udenfor, her sidder vi i omkring 30 min., før end at vi selv går ind efter nogle menukort, samt kort med drikkevarer. Jeg spørger efter “konceptet” og bliver mødt med: En af mine tjenere kommer ud til jer om lidt.
Ja, det gjorde de så også. Vi bestiller, og herfra går der heller ikke lang tid før vi modtager hvad vi har bestilt. Dog fra en anden tjener end vi havde bestilt, som valgte at spørge henover fire borde, hvem der egentlig havde bestilt det hun stod med i hånden. To ens drinks og en nachos med kylling til 95,-... Prisen er vigtig her, idét at vi modtager en portion som ikke engang vil kunne mætte en 10-årig.
Drinksene som består af diverse frugter er blevet blendet og hældt op i glasset MED skrald. Det vil sige at vi ender med at fiske op til flere stilke fra jordbær op af glassene, grape/citron skaller og derudover består resten af is.
Som at drikke et dårligt glas vand, dog til en noget anden pris end et glas vand.
Vi ender med at bestille en ny drink, i håb om at den ikke kan gå galt for selv et børnehavebarn, og vi får serveret en Piña Colada som er ganske fin til prisen. Alt dette imens vores tomme tallerken stadig står på bordet, og som til sidst kun bliver fjernet fordi at bartenderen sidder og ryger cigaretter med gæsterne ved bordet ved siden af.
Alt i alt en møghamrende elendig oplevelse. Løbet er kørt, og jeg kunne aldrig finde på at anbefale stedet til andre eller at komme igen.

Odpowiedź od Cafe Stella
En brunch tallerken til 99 kr skal…
En brunch tallerken til 99 kr skal altså have mere end ET stykke bacon! Det var simpelthen for skrabet, hverken min kæreste eller jeg selv blev mætte af den. Vi overvejede at bestille brunch buffeten i stedet, da den endda var billigere, men vi gik ud fra at en brunch tallerken måske havde nogle ting som ikke var på buffeten. Det havde den ikke! Vi tænkte så at man i det mindste blev mæt. Det gjorde man heller ikke! Der spiser jeg ikke igen, hvilket jeg ærgrer mig over for stedet er faktisk hyggeligt og (noget af) personalet er faktisk super venligt.

er faldet af på den
Der er desværre sket ændringer så dette sted ikke er ligeså godt som det var før...
Min oprindelige anmeldelse var denne, men den er desværre ikke længere relevant:
Fantastisk mad og venligt personale.
Der var dog en lille smule forvirring, på menukortet står der 15 % stuiderabat på drikkevarer, men tjeneren sagde at der i stedet var 25 % rabat på maden, inden vi afsluttede måltidet havde der dog været vagtskifte, hvorfor der nu var en ny tjener og dermed tilsyneladende ikke 25 % på maden. Vi havde dog et gavekort på 600kr hvilket var langt mere end vi kunne bruge så på dagen var det ikke det store problem. Vi fik desuden desserten med hjem ;)
Gode priser
Super hyggeligt sted med lækker mad og gode cocktails, hvor prisen stadig IKKE er for høj!
Helt klart ikke sidste gang at jeg skal der forbi
Helt kort...
Helt kort, rimelig mad. Men lidt for høj en pris i i forhold til hvad man får. Lang ventetid på betjening, 30 min. inden vi fik drikkevarer.
Og elendig personale....vores tjener var dog helt uskyldige, da vi egentlig ikke var hans bord... Han undskyldte flere gang og vi fik -50%....... Men helt sikkert ikke et sted vi kommer tilbage til..

Odpowiedź od Cafe Stella
Rigtig god mad plus alkohol med en …
Rigtig god mad plus alkohol med en uforglemmelig god service samt oplevelse. Kan klart anbefales!!