2,4

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Skuffende

Spiste fransk løgsuppe med ostegratineret brød. 130kr. Den blev serveret lunken og brødet var lagt oveni. Den var sikkert hjemmelavet, for der var rigeligt timian med stilke, så det var ligesom at få hø i munden. Og dertil en lille danskvand med is og citron 45 kr. Dugen var med store pletter under det hvide ark papir.
Dyrt og sølle.

6 stycznia 2026
Oceniono na 2 z 5

Som gl stamgæst er der trist at opleve

Som gl stamgæst er der trist at opleve, hvordan niveauet på Englens køkken er faldet. Drastisk! Vi havde i aften booket bord kl 17:15 - og maden ankom til bordet kl 18 - trods dét at der kun var få gæster i cafeen sådan en mandag. Grisen var ‘skamstegt’ og anrettet ‘brunt i brunt’ med stegte løg og rösti. Kyllingen, som min svigerdatter bestilte var efter signende ok omend det ikke fremgik af menuen at der var tale om hakket kylling. Min søn fik beauf bearnaise med pommesfrites ligeledes var alt for friturestegt. Hans ret var desuden ledsaget af en ikke ordentligt opvarmet bearnaise sauce. Vi gav desserten en chance og måtte sørgeligt erkende at cremebruleen var tynd og varm (!) og med et alt for tykt lag af karamelliseret sukker. Espressoen var sur i smagen og lunken. Jeg har gennem årene nydt så mange gode bistro måltider på Englen. (Sender bla varme tanker til den hedengangne svampe risotto). Kom nu op på hesten igen! Cafeen rummer jo en skøn atmosfære, som vores fine og gæve (mandlige) tjener denne aften dog bidrog til. Men efter middagen måtte vi, ude på Studsgade helt samstemmende udbryde: kom igen, Englen!

14 kwietnia 2025

Skuffende caféoplevelse

Det var virkelig en skuffelse at være på Café Englen. Jeg havde endda fået anbefalet caféen af en tidligere kollega og tænkte, at det var et perfekt sted at spise morgenmad på den veninde-weekend, jeg var på i Århus.
Men nej...Stedet var sådan set hyggeligt nok. Vi kom kl. 10:00 sharp til vores booking...men så ventede og ventede vi hele 45 min.. før der overhovedet kom noget på bordet. Min cappucino mindede mest om en café latte. Der var ikke det gode tykke skum på, som der skulle være. Derudover fik vi græsk yoghurt med granola. Det lignede mest af alt noget tyndt, sjasket yoghurt hældt ud af et karton. Granolaen var ikke granola, men bestod af lidt havregryn og 5 solsikkekerner. Nøj, hvor var vi skuffede. Jeg fik også kartoffelrösti med pocheret æg. Röstien var fin nok, men det pocherede æg flød ikke ud,som det skal, hvis det er lavet ordentligt. Mængden af mad var lille, så vi blev hurtigt sultne igen. Æv, en skuffende oplevelse. Følte også de stjal vores gode tid i Århus ved at være så langsomme med serveringen. Kan IKKE anbefale caféen.

28 września 2024

Forfærdeligt sted

Forfærdeligt sted! Den sløjeste GT i Århus. Serveret i et vinglas med en kaffeske i glasset, og den tyndeste endeskive af en lime, så vi måtte bede om mere, i et sørgeligt forsøg på at fremkalde smag. Tonicvand, der formentlig havde været åben hele måneden - igen brus, igen kulde. Det lignede mest af alt et glas vand med for få isterning, og det smagte ligesådan. Kan på ingen måde anbefale stedet. Sikke en sørgelig omgang. Tyveri at tage penge for!

6 października 2023

10.- kr for ét glas vand

Fredag på min yndlings café Englen Aarhus C. Bestilte en stor fadøl og ét glas vand kr 74.-
10 kr for vand. Det er jo rent optrækkeri for vandet altså. Gad vide hvilken målgruppe man har focus på, der vil betale den pris?!

Tjeneren var en høflig ung mand - der trods min protest på vandets pris - svarede at det var man nødt til!
Trods altid god service gad jeg vide hvem der hopper på den vogn. Jeg har meldt mig ud af klubben af trofaste kunder.

Det er de caféer man undgår i udlandet - turistfælder!? 🤡

21 lipca 2023

Dyrt og dårligt.

Dyrt og dårligt.
Vi bestilte engleburgeren og en chevre chaud.
Burgeren bestod i en tør bolle med en tør steak, og selvom et par enkelte syltede agurker, forsøgte at trække retten op, kunne de ikke redde oplevelsen af ringe råvarer og manglende condiments.
Chevre chaud er jo en ret, som er svær at ødelægge, men det lykkedes her. De tre stykker ristet brød havde hver fået en ret sparsom mængde af rettens hovedrolleindehaver: gedeosten. Men hvad der virkelig var slemt var den salat, som dannede fundament. Man fik fornemmelsen af at en af Nettos salatblandinger var tømt ud i en tallerken, overhældt med en ok vinagraitte og en grotesk stor mængde bogvedefrø, som gjorde at hver bid blevet en melet oplevelse - det føltes som at sidde og spise korn.
For denne herlighed og to kopper kaffe måtte vi slippe 445kr, og det er ikke en fejl vi begår igen!

18 lutego 2023
Oceniono na 2 z 5

Ventede 50 min fra bestilling til…

Ventede 50 min fra bestilling til servering, selvom vi bestilte to af deres mest almindelige brunch/formiddags retter. Personalet opførte sig som om, at dette var fuldstændig normalt. Der var ikke i nærheden af at være fyldt i restauranten.
Maden var middelmådig. Det samme var filterkaffen.

21 grudnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Fik desværre en virkelig kedelig…

Fik desværre en virkelig kedelig burger, hvor vi i al vores sult overså at den var med okseFILET fremfor hakkebøf. Meget mærkelig kombination. Dertil fik vi en croque Madame som var lille ift. prisen og salaten ved siden af lavet uden kærlighed....

3 września 2022
Oceniono na 2 z 5

Det plejede at være godt...

Det plejede at være den bedste café i Århus...
Og det er det muligvis stadig, så længe du ikke spiser derinde, og især hvis du ikke er vegetar...

For jeg har aldrig set mindre portioner til en højere pris, uden at være på en Michelin restaurant! Det er direkte pinligt, at man kan få et kvart bagt blomkål med en skefuld kartoffelmos til 140kr.... Eller du kan få 3 små gnocchi i bunden af en skål, med en sjat bouillon og en skefuld ærter, til 110kr.

Og så er der også lige forskellen på portionerne... Vi var 2 der havde bestilt en engle burger, den ene får et stykke kød på størrelse med bollen, altså måske ca 150-200g, mens den anden får et stykke der HØJEST er halvt så stort, og så gennemstegt at det kunne bruges som dørstopper... Hvis man altså hader sin dør.

Er der kommet nye ejere? Det tror jeg nok der er. Og de har tydeligvis ikke styr på noget som helst, ud over grådigheden!

Det er sidste gang jeg spiser derinde. Desværre.

28 czerwca 2022
Oceniono na 1 z 5

Længe siden at jeg har fået så dårlig…

Længe siden at jeg har fået så dårlig en kyllingesandwich som i dag. Kyllingekødet virkede pumpet med masse af vand og knap nok gennemstegt. Det er godt nok en ommer. Oven i købet skulle vi vente ualmindeligt længe på maden, selvom det ikke så ud til at være mange gæster i caféen.
Må desværre sige, at jeg ikke fremover vil besøge Café Englen, og caféen kan ikke anbefales.

25 czerwca 2022

Elendigt spisested

Elendigt spisested. Dog var forretten god, og vi betalte ikke for drikkevarerne, fordi vi ventede 1,5 time på maden. Dårlig service: Tjeneren påstod, at al vin er tør! - og serveringspigerne stod og snakkede med hinanden frem for at være opmærksom på gæsterne. Vi prøvede, uden held, flere gange at komme i kontakt med en serveringspige. Elendige burgers: Sej luns af et stykke kød, der ledte tankerne hen på skosåler. Selvom der kun var få spisende gæster, ventede vi - som nævnt - lææææænge på maden. Vi måtte true med at gå, før vi fik vores mad. Summa summarum: Spis IKKE på Café Englen, hvis du ikke vil punge stort ud til dårlig service og med risiko for at sætte tænderne i en gang hundeæde.

23 kwietnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Service beskidt! Tjener glemte os!

Placering ligger dejlig centralt i Aarhus - og det var så det positive jeg havde at sige om dem

Vi ankom og blev placeret ved et bord, for så at blive glemt i 5 minutter. Da tjeneren kommer for at tage imod bestillingen, havde vi endnu ikke fået menukortet. Da maden kommer er salaten slatten og ikke skyllet fri for jord. Der var læbestift på mit glas og min venindes var beskidt, vi sender dem retur og hun får så et med læbestift på.....
Man sidder presset sammen så diverse selskaber bedre kan høre hinanden end det man egentligt kom med, da der ingen lydisolering eller plads er

13 marca 2022

Maden var forfærdelig

Maden var forfærdelig. ALDRIG IGEN. Æblemost ( aka rema 1000 æble juice med vand i)- halvrå sjasket røræg. Mini tallerken. med en kokussnitte med så meget smør man kunne lugte det 5 km væk. Astronomisk lille pandekage (kun 1) DE 750 KR FORLOD MIN KONTO GRÆDENE OG SKRIGENDE!!! ( Servicen var det eneste der holdte mig fra at himle op om hvad det var jeg lige havde puttet i min krop, venlig god tjener selvom hun var ved at glemme sig selv)

22 sierpnia 2021
Oceniono na 2 z 5

Maden var okay til prisen

Maden var okay til prisen. Dog synes jeg, at det at spise ude, med 50% er oplevelsen. Den ene betjening var fin, den anden pige virkede uengageret og egentlig ret flabet..så ikke et genvalg herfra.

11 sierpnia 2021
Oceniono na 3 z 5

Vi fandt Café Engelen efter en lang…

Vi fandt Café Engelen efter en lang shopping tur, og vi var blevet godt sulten.
Vi får en plads udenfor da ‘en havde glemt en test… Helt ok!
Bordet skulle nok blive ryddet med det samme. Der gik 10 min.. og vi fik vores menu’er
efter ydeligere 10 minutter kom en anden tjener forbi, sådan lidt “Hovsa” , og spurgte hvad vi ønskede.
Vi afgav vores bestilling, og ventede så i 20 minutter på at drikkevarer skulle komme ud, og det brus der skulle være i drikke var afbruset…
Jeg gik ind for at hente tæpper, og tjenerne stod og snakkede i de bag baren…. Jeg kunne se flere sæt tallerkener stå klar, gennem døren til køkkenet, og forventede at maden snart kom…. Men der gik ydeligere 30 minutter….

Maden var okay, betjeningen ringe, og alt i alt ikke et sted jeg kommer igen!

6 lipca 2021
Oceniono na 2 z 5

To stjerner da mad og drikke var ok.

To stjerner da mad og drikke var ok.
Vi er godt skuffet over besøg det startede ikke godt.
Da man ikke kan booke bord online skrev jeg en besked på mail.
Jeg ventede en rum tid og blev enig om, jeg ville ringe og bestille i stedet.
Booker bord lørdag kl 11
Så får jeg svar på min mail, man kan ikke booke bord til lørdag.
Ringer op igen og får besked, nej det kan du ikke (øh det havde jeg jo lige gjort ?)men du kan til kl 10.45 okay det gør vi så.
Ankommer lørdag og vi hører at 4 par kommer ind, de har bestilt bord til kl 11.
Hvad sker der lige, dårlig service over for os.
Vi venter 20 min før der bliver taget imod vores bestilling.
Afstandskrav på 1 mtr. Kender de vist ikke til folk sidder MEGET tæt.
Så er det prøvet men nej tak en anden gang.

20 listopada 2020

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej