Dagens Menu dk Recenzje 21

Wynik TrustScore: 3 na 5

2,8

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Super Gratis Service Som Altid. Jeg bruger den til at finde den pizzaria tætteste på mig og ser på Menukortet og ringer og bestiller. Jeg tror at Dagens Menu bare levere en service for restauranter... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Restauracja

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Find tusindvis restauranter og takeaway Nær dig. Læs restaurant anmeldelser. Se menukortet, tilbud rabatter. Bestil bord eller Take Away

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Ingen automatisk tilbagebetaling af depositum…

Foretog en booking og betalte depositum som "tilbagebetales ved møde i restauranten" - MEN tilbagebetaling er dog vigtigt at anføre senest ved betaling da der ikke er nogen automatik - OG det er så restauranten som lider et tab ved netbookingen. Restauranten siger: giv bare et ring - det er gratis og så undgår vi begge besvær og betaling.

28 lutego 2026

Fantastisk

Vi har været kunde gennem flere år, og har kun haft gode oplevelser med Dagens Menu. Kan klart anbefale!
Mvh. Hong Kong House

17 grudnia 2025

FAKE! SCAM!

FAKE, FAKE, FAKE! Please do not book through this page, they do not have agreements with the restaurants and your booking is not valid. We went to the restaurant Dagensmenu advertised and they had never heard of this website and they do not work with them. Such waste of time, SCAM!!!!!

17 września 2024

Fake hjemmeside. Pas på!

Fake hjemmeside der reklamere for, at kunne levere en ydelse, som de så ikke er i stand til.
De har ikke aftaler med de restauranter, de reklamere for på deres hjemmeside.
Pas på!

13 września 2024

Pizza og Nachos

Dette er et virkelig godt sted og tage hen hvis i nu har brug for noget lækkert og noget hurtigt at spise jeg vil også anbefale nachos de er sprøde og lækre.

28 kwietnia 2024

Snyd!

Jeg lavede en booking, tirsdag d.12. Sep. 2023, på en restaurant der ligger lidt ude på landet, de skrev at de ville vende tilbage, når restauranten havde godkendt. Det tog ikke lang tid, før vi fik en melding om, at vores reservation var godkendt af restauranten.
Da vi ankommer til restauranten, ser der rimelig dødt ud. På døren ser vi så et skilt, hvor der står at de har lukket hver tirsdag.
Dårlig service, spild af vores tid og penge (til benzin).
Jeg forestiller mig ikke, at restauranten har godkendt en booking, på en dag hvor de har lukket!

12 września 2023
Oceniono na 5 z 5

Super Gratis Service Som Altid.

Super Gratis Service Som Altid.
Jeg tror at Dagens Menu bare levere en service for restauranter og pizzarias, det er jo ikke dem der står for alt det andet, der er jo restaurantens opgave at levere ordren så kan man bare ringe i stedet for, det gør jeg altid for at været sikker på bestillingen. Og det virker hver gang, Det er jo en gratis service for mig at bruge. Det er jo pizza manden der laver pizzaen og ikke dagens menu. Så jeg forstår ikke al den negative omtale om at de ikke svarer, det skyldes vel flere 1000 nye henvendelser om dagen, Så har de vel glemt at svare på nogle af dem, som næsten alle gør i dag.

17 czerwca 2021
Oceniono na 1 z 5

Jeg har svært ved at se pointen ved…

Jeg har svært ved at se pointen ved denne hjemmeside, når virksomheder blot kan slette anmeldelser. Jeg blev snydt at kun positive anmeldelser, lagde selv en negativ, som nu er blevet slettet af ejerne 3 gange.

Jeg synes denne side er langt fra troværdig grundet ovenstående.

3 czerwca 2021
Oceniono na 2 z 5

God pizza , MEN...

God pizza, MEN de kan ikke finde ud af og følge en ordre.
Jeg bestilte dressing på den ene pizza, men der var dressing på begge 2, bestilte oregano på den ene og uden på den anden, men ingen oregano på nogen af dem... 🤔
Tænker det er sidste gang jeg bestiller der.

28 kwietnia 2021
Oceniono na 5 z 5

Efter min mening er det den bedste…

Efter min mening er det den bedste guide til at finde restauranter og take away. Jeg kan godt lide at bruge den og bruger den ofte. Den er nem at læse menukortet og se billeder samt Anmeldelser. Det hele er lige som samlet et sted. Virkelig godt lavet. Det så fedt det er så nemt at ringe direkte til restauranten.

9 września 2020

Absolut NOGO

Absolut NOGO! Hold dig væk!
Varen leveres kold
I stedet for rød peber serveres pepperoni på vegetar pizza.
Det nægtes at levere ny pizza
Der indgås aftale om returbetaling, hvilket ikke overholdes
Og hele vejen igennem uhøflig og provokerende betjening

4 czerwca 2020

Hold dig langt væk

Respekterer ikke når man trækker sit samtykke tilbage men bliver istedet ved med at reservere bord på tidspunkt og sted man ikke har booket. Forfærdelig og uetisk virksomhed. Reagerer ikke på mails eller feedback. Hold dig langt væk, både som restaurant og som privat kunde.

2 lipca 2019

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej