Det virker på mange måder som om cableman er ude af drift. Deres Facebook-aktiviteter stoppede sidste år, og de har efter to dage endnu ikke afsendt min ordre hos dem. Yderligere påstår de på hjemme... Zobacz więcej
Jeg havde en lidt dårlig oplevelse, da jeg selv skulle ringe og finde frem til hvor produktet var. Jeg ved at fejlen var hos spediatøren - men dette skulle ikke ske! Hvis jeg ikke havde fået en mail f... Zobacz więcej
Fantastisk service! Bestilte varer en onsdag kl 1430 og modtog varer torsdag kl 0900.... hvordan det kan lade sig gøre har jeg stadigvæk ikke forstået! Han nu handlet 2 gange hos Cableman, måske er no... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Din hifi shop på nettet - højttaler, internetradio, dab, forstærker, receiver, subwoofer, cd, hifi, højtaler, surround, hifisystem, hifi, tangent, scansonic
Falkevej 18, 8800, Viborg
- 7734 8616
- info@cableman.dk
- www.cableman.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
særdeles god service
det købte produkt lever fuldt ud til mine forventninger. Derudover er jeg imponeret over den service cableman har ydet mig i forbindelse med levering af det købte. Jeg kan på det varmeste anbefale cableman.
Let og enkelt at handle med Cableman
Det gik bare som smurt, fra jeg fandt produktet til en rimelig pris hos Cableman på nettet, til jeg hentede varen. Varen levede fuldt ud op til mine forventinger. Jeg har allerede anbefalet Cableman til mine veninder.
Service i ordets bedste betydning!
Har ikke tidligere handlet hos Cableman men det kommer jeg til igen. Super service & hurtig levering. Kan VARMT anbefales.
A. Dalby
God og venlig service..
Købte digital radio og fik en yderst god og venlig information hurtigt leveret god indpakning et godt sted at handle..
Meget professionel virksomhed både hvad angår service og information
En god oplevelse at handle hos Cableman, god løbende information og hurtig behandling af henvendelser.
Ingen problemer overhovedet.
Gode intentioner, men glemte det lige i farten.
Bestiller en dab radio/CD afspiller. Der kan ikke leveres i løbet af 2-3 dage som ellers annonceret. Venlig mail fortæller, at det vil tage tre uger, men fragten kompenseres jeg for som et plaster på såret. Ok og fint med et hurtigt svar. Trist at man så alligevel glemte det med at kompensere mig for fragten
Komplet service
Cableman yder sublim service.
Jeg modtog en defekt højttaler. Kvit og frit sendte de mig hurtigt en ny højttaler (uden jeg skulle sende den gamle tilbage).
Den havde så også en defekt. Tough luck! Derfor returnerede jeg det hele og fik pengene refunderet med det vuns. Dertil kommer, at de samtidig betalte de 100 kr. i fragt, det kostede mig at sende varen retur.
Og så er de ganske flinke.
Meget professionel
Service
Levering hastighed
Håndtering
Hjemmeside
Pris
Er sådan som jeg forventer og ganske tilfreds
professionel service og levering
skønt at blive orienteret undervejs - hurtigt levering
Fin og hurtig handel
Jeg havde en god oplevelse og vil gerne handle her igen
Udmærket
Jeg kan kun være tilfreds - venlig og kompetent telefonvejledning og varerne leveret perfekt emballeret og til tiden
lever op til alle krav
Bestillling forløb uden problemer, ordre bekræftelsen kom med det samme, afsendelse blev bekræftet per email og levering kom på dagen som lovet. Alt i alt et super godt forløb for elektronisk handel. Nemt og lige til...
Et godt sted at handle
Har handlet med Cableman flere gange over en længe årrække - har altid fungeret godt.
Gode varer og leveret som lovet.
Den bedste betjening jeg nogensinde har oplevet
Jeg har aldrig oplevet en så grundig og intelligent rådgivning, som den jeg blev mødt af ved Cableman.
Med hjælpen fra en dygtig medarbejder på chatten, fik vi hurtigt afdækket mit behov og fundet det rigtige produkt.
Der var god service fra a til z og varen kom som aftalt.
Jeg kan varmt anbefale Cableman til ale….
god service,alt er som det skal være
har haft telefonisk og mail kontakt ang forskellige produkter.
de har fornuftigt tid til at hjælpe med at finde det rette.
leveringen er helt i toppen.
god og omsorgsfuld service ydet personligt
Cableman (Mahmoud) har ydet en fantastisk service i forbindelse med mit køb af Libratone Live. Ikke alene ved en meget hurtig levering ( min kones fødselsdagsgave), selvom bestillingen blev afgivet lidt sent; men også ved opsætnigen, som gav mig nogle problemer, fik jeg en fantastisk service. Jeg blev enda ringet op med løsningsforslag.
Super support på chatten og levering til tiden
Rigtig godt tilfreds med online-chatten, som ment og hurtigt afklarede hvilke kabler jeg skulle bruge til det anlæg jeg også købte. Hurtig levering. Alt som forventet. Bruger gerne Cableman igen.
Super god service
Min ordre blev hurtig behandlet og derved hurtig leveret. Fik en mail om at nu var varen på vej. Havde spørgsmål om leveret, fik svar inden for et kvarter. Super god oplevelse, handler helt sikkert der igen.