Byensbilleje Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Gammel bil, men alt spillede bare. Nem og hurtig betjening, udlevering og aflevering af bilen i butikken 🙌

Oceniono na 5 z 5

God og smilende service Hyggelige drenge Man får jo lyst til at blive hængende 🙂 Bilen var som den skulle være Ikke sidste gang jeg benytter mig af dem

Oceniono na 5 z 5

Bilerne jeg lejede, levede fuldt op til forventningerne. Til særdeles skarpe priser, sammenlignet med andre udlejnings firmaer. Selv da en generator stod af, så jeg ikke kunne køre. Havde man et b... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg plejer at leje en af deres varebiler. Denne gang havde jeg brug for en personbil med plads bagi (stationcar) til en "roadtrip" fra København til Vesterhavet ( Hvide Sande ) og videre mod Frederiks... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Wypożyczalnia samochodów

Napisane przez firmę

Biludlejning er en tillidssag. Hos ByensBilleje tilbyder vi biludlejning i høj kvalitet til discountpris.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 61

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Super og imødekommende service både ved…

Super og imødekommende service både ved afhentning og aflevering af bil. God pris. Alt forløb helt perfekt i forbindelse med lejen af bilen hos Byens Billeje.

20 czerwca 2023

Hej Henrik
Mange tak for din anmeldelse - vi sætter stor pris på at få sådan en feedback. Vi håber at få fornøjelsen igen.

Hej Sara

Mange tak for din anmeldelse - vi er glade for at høre det var en god oplevelse.
Vi håber at få fornøjelsen igen.

Så fint og go service

Så fint og go service
Alt vel .. søde mennesker
Go energi

31 maja 2023

Hej Tine

Mange tak for de pæne ord - vi sætter stor pris på, at du har givet tid til at skrive en anmeldelse.

Rigtig god service.

Rigtig god service.
Hurtig tilbagebetaling af depositum.

3 czerwca 2023
Opinia niezależna

Hej Lene

Mange tak for din anmeldelse - det glæder os at vi har levet op til forventningerne. Vi håber at få fornøjelsen igen en anden god gang.

Venligt og hjælpsomt personale

Venligt og hjælpsomt personale. God pris

17 maja 2023

Hej H. Dideriksen

Det glæder os at læse din anmeldelse, mange tak for den.

God service

God service, gode priser. En helt igennem god oplevelse

30 kwietnia 2023

Hej Kenneth

Det glæder os at du havde en god oplevelse - mange tak for den pæne anmeldelse.
Vi håber at få fornøjelsen en anden god gang igen.

Som altid god service

Som altid god service, fin rengjort bil. Og en prisvenlig lejepris.

28 kwietnia 2023

Hej Sofus

Mange tak for de pæne ord - det glæder os at læse din tilfredshed. Vi ser frem til næste gang.

De sødeste folk

De sødeste folk. Billigt. Gode biler.

24 kwietnia 2023

Hej Rita

Mange tak for din anmeldelse - det varmere at læse de pæne ord.

Oceniono na 5 z 5

Super nemt at forlænge billejen

Super nemt at forlænge billejen som jeg havde brug for.
Ellers generelt imødekommende og rigtig god service!
(Og så er det nemt at komme med det offentlige til/fra kontoret)

30 marca 2023

Hej Richard

God service

Fin bil til prisen

3 kwietnia 2023
Opinia niezależna

Hej Karina

Det glæder os at vi leverede en tilfredsstillende oplevelse.

Hej Christine

Mange tak for den pæne anmeldelse.
Det glæder os at du er tilfreds med os - det vil vi arbejde hårdt for at fastholde.

Hej Tim

Mange tak for de 5 stjerner - vi sætter stor pris på at du har givet tid til at skrive en anmeldelse.

Supergod service

Supergod service. Meget personligt og rigtig god at der laves en video af bilen ved overlevering, så er der ikke noget at komme efter.

12 marca 2023

Hej Jacob

Mange tak for de pæne ord - det glæder os at læse din tilfredshed. Vi håber at få fornøjelsen en anden god gang.

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god service og imødekommende

Rigtig god service og imødekommende. Næste gang vil det være en personbil jeg lejer de kan helt klar anbefales .

16 marca 2023

Hej Patrycja

Vi er glade for at du havde en god oplevelse hos os.

Super fin service

Super fin service! Alt var lige som, det skulle være 😊

14 marca 2023

Hej Peter

Nem bestilling

Nem bestilling, rigtig fin betjening og en fornuftig pris.

3 marca 2023

Hej Mark

Vi er glade for at du havde en god oplevelse hos os.

Hej Yngvar

Super service

Meget god service, hurtige på telefonen og meget fleksible. 5 stjerner til Jakob fra afdelingen på Amager

13 marca 2023

Hej Youssef

Tusind tak for de pæne ord - dem sætter vi stor pris på.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej