Byensbilleje Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Gammel bil, men alt spillede bare. Nem og hurtig betjening, udlevering og aflevering af bilen i butikken 🙌

Oceniono na 5 z 5

God og smilende service Hyggelige drenge Man får jo lyst til at blive hængende 🙂 Bilen var som den skulle være Ikke sidste gang jeg benytter mig af dem

Oceniono na 5 z 5

Bilerne jeg lejede, levede fuldt op til forventningerne. Til særdeles skarpe priser, sammenlignet med andre udlejnings firmaer. Selv da en generator stod af, så jeg ikke kunne køre. Havde man et b... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg plejer at leje en af deres varebiler. Denne gang havde jeg brug for en personbil med plads bagi (stationcar) til en "roadtrip" fra København til Vesterhavet ( Hvide Sande ) og videre mod Frederiks... Zobacz więcej

1. Wypożyczalnia samochodów

Napisane przez firmę

Biludlejning er en tillidssag. Hos ByensBilleje tilbyder vi biludlejning i høj kvalitet til discountpris.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

685 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 61

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

God service , rigtig flinke medarbejder , der har svar på alle spørgsmål man har .
Tak for denne gang

15 marca 2023

Hej Patrycja

Mange tak for de pæne ord - vi sætter stor pris på at du har givet tid til at skrive en anmeldelse.

DET VIRKER

DET VIRKER! Billigt, effektivt og god service

14 marca 2023

Hej Mikkel

Mange tak for de 5 stjerner - det glæder os at du havde en god oplevelse med os.

Energisk og passioneret service

Energisk og passioneret service. Hurtig behandling af udlejning og nem og fleksibel aflevering.

Alt i alt en god oplevelse!

1 marca 2023

Hej Simon
Mange tak for den pæne anmeldelse.

Det glæder os at vi leverede en god oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Great experience and will definitely…

Great experience and will definitely use again. Super friendly staff, who also gave a nice walk through of the details on the van, which was nice touch that most other companies don't.
Really good price and deposit received back really quickly too.
Can only recommend them!

21 lutego 2023

Hej Daniel
Mange tak for din anbefaling - det varmere os at læse.
Vi håber at få fornøjelsen igen en anden god gang.

Hej Holger
Det glæder os at du havde en god oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Dejlig nemt og god service

Dejlig nemt og god service. Meget anbefalelsesværdigt og fleksibelt

Hej Astrad
Det glæder os at læse de pæne ord. Vi håber at få fornøjelsen en anden god gang.

Super god service

Super god service. Alt spillede og depositum blev hurtigt tilbageført efter leje.

Hej Brian

Det glæder os, at du havde en god oplevelse.
Vi håber at få fornøjelsen igen på et senere tidspunkt.

God forståelse og behandling

Jeg havde ved en fejl ikke gennemført min bestilling og stod og ventede i Vermlandsgade på at gå udleveret nøglen. Jakob kørte fra Sydhavnen i ekspress fart så jeg kunne komme igang med min flytning. Hurtig, flink, glad og serviceminded mand. Tak

Hej Sundt Sind

Velbekomme, det glæder os at det hele var en god oplevelse - mange tak for de pæne ord.

Ren Bil :)

Super service, Fleksibiletet og RENE biler, som naturligt nok har en del kilometer på tælleren. Fedt at den ikke skal afleveres med tom tank, men at man med tillid skal aflevere den med samme tankstand som da man fik bilen.

29 stycznia 2023

Hej Christian

Det varmer at læse din tilfredshed, mange tak for de pæne ord.
Vi glæder os til næste gang.

Friendly service

Very helpful, would recommend and use again

24 stycznia 2023

Hi Wayne

Thanks a lot for the nice review - we appriciate that.

Best regards

Byensbilleje

Fremragende service!

Jeg stod i en akut flytning og da dét firma vi første omgang gjorde brug af svigtede os med en varevogn der ikke kunne køre og gav os efterfølgende igen en anden der ikke virkede og der var ikke styr på nøgle mm.. - jeg henvendte mig derefter til byensbilleje i sidste øjeblik før de lukkede på en lørdag. De arbejdede overtid for at jeg kunne nå ud til dem og få fat i en bil. Rigtig god gennemgang af bilen og alle informationer man skal bruge, så det var hverken forhastet eller stressende. Det var alt i alt en kæmpe stor redning og jeg er evig taknemlig. Virkelig god service!

21 stycznia 2023

Hej AC

Det glæder os at det hele lykkedes, og at du havde en god oplevelse hos os.

Vi håber at få fornøjelsen igen anden god gang.

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god og behagelig service

Rigtig god og behagelig service. Ingen problemer med køretøjet. Nemt at aflevere køretøjet også efter lukketid.

1 stycznia 2023

Hej Line

Mange tak for de pæne ord - det glæder os at du havde en god oplevelse med os.

Nemt og overskueligt

Nemt og overskueligt ift. bookning, afhentning og aflevering.
Fine priser!

29 grudnia 2022

Hej Patrick

Det glæder os at vi leverede en god oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Altid kanon service og glad personale

Altid kanon service og glad personale. Jeg anbefaler byens billeje til alle jeg kender. Jeg har været kunder hos dem siden 2006, kan kun sige gode ting om dem.

25 grudnia 2022

Hej Abdalla

Mange tak for din pæne anmeldelse - det varmer på en kold vinterdag.

Oceniono na 5 z 5

Venlig, imødekommende service. Pålidelige og hjælpsomme.

2 stycznia 2023

Hej Peter

Det glæder os at læse de pæne ord.

Oceniono na 5 z 5

Super service og billige priser

Har kun godt at sige om Byens Billeje. Serviceminded og hjælpsomt personale og til billige priser.
Kan varmt anbefales.

1 stycznia 2023

Hej Søren

Mange tak for de pæne ord. De varmer på en vinterdag.

Oceniono na 5 z 5

Skide god service til billige penge

Skide god service til billige penge. Der var i øvrigt fleksibilitet ift tidspunkter for at hente og aflevere, da vi i begge tilfælde lige var en time forsinket. Derudover ingen usete/overraskende pludselige udgifter. Kan kun anbefales.

29 grudnia 2022

Hej Nima

Det glæder os at du havde en god oplevelse.
Mange tak for den pæne anmeldelse.

Venlig og imødekommende personale

Venlig og imødekommende personale - både i telefon og på afhentningssted

12 grudnia 2022

Hej Alexander

Det glæder os at vi leverer en god oplevelse begge steder.

Team Byensbilleje

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej