Buy Way Personal Finance Recenzje 912

Wynik TrustScore: 2 na 5

2,1

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Такого отвратительного обращения я еще не видела, они сами подключили мне страховку, и уже 5 месяцев снимают 60€ не понятно за что, я 100 раз пыталась дозвониться, более часа была на линии так и никто... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Service client catastrophique. Impossible de contacter Buy Way Personal Finance par mail ou par téléphone. Le formulaire de contact sur leur site ne sert absolument à rien et ne fonctionne pas.... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Zaterdag een overschrijving aanvragen, binnen 2 werkdagen staat het geld zogezegd op je rekening maar dagen later staat het niet op je rekening. Wel vervelend als je verwacht een betaling te kunnen do... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Alles werd helder uitgelegd en de aanvraag was snel geregeld. De communicatie verliep prettig en professioneel. Zeer tevreden over de service.

Informacje dotyczące firmy

1. Biuro kredytowe

Napisane przez firmę

Buy Way propose des solutions de financement adaptées à vos besoins : cartes et ligne de crédit, prêt à tempérament, moyens de paiement. Vous pouvez simuler votre crédit.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 1 z 5

Telkens ik een bewijs stuur van…

Telkens ik een bewijs stuur van betaling krijg ik toch nog steeds brieven en e-mails dat ik niet betaal dit is al de 2 de keer
Laatste keer dat ik iets doe via jullie en jullie zijn ook nooit bereikbaar

5 stycznia 2026

Beste Cheyenne,

Het spijt ons uw bericht te lezen en nodigen u uit om contact met ons op te nemen via ons contactformulier (https://www.buyway.be/nl/contact/contact-klant/) zodat we u zo snel mogelijk een aangepast gevolg kunnen geven.

Oceniono na 1 z 5

Wanneer 1 ster er al 10 teveel zijn.

Na een zoveelste issue met de “klanten”dienst van Buy dan maar klacht ingediend bij de FSMA.

Adreswijziging na meerdere conacten nog steeds niet verwerkt, betalingen worden niet geregistreerd maar het bedrijf lapt er kosten bij zodra ze maar kunnen. Medewerkers die met moeite Nederlands praten, je continue onderbreken, die roepen en schelden.
Als je dan zegt dat ze beter hun werk moeten doen dan ben je niet “meewerkend”

Daar het niet het eerste issue is en als ik de commentaren hier lies dan zullen ze blij zijn met de schadeclaim en de brief van de advocaat.

Een pure schade dit bedrijf en hun personeel

9 stycznia 2026

Beste,

Het spijt ons te lezen dat uw ervaring niet was wat het had moeten zijn!

We willen graag begrijpen wat er is gebeurd om het te verhelpen.
Kunt u ons meer details geven via https://www.buyway.be/nl/contact/contact-klant/?

tres mauvasi companie

depuis le mois de decembre j ai demande une attestation de annulation de credit apres pluisures appel et une attente tres longue rien du tout leur escuses attente de 24h poir recevoir la annulation
plus jamias buy way

24 grudnia 2025

Odpowiedź od Buy Way Personal Finance

Nous sommes au regret de lire votre message et vous invitons à nous contacter via notre formulaire de contact (https://www.buyway.be/fr/contact/contact-client/) afin que nous puissions vous proposer un suivi adapté dans les meilleurs délais.

Oceniono na 1 z 5

Une vrai bande d'arnaqueurs !

Une vrai bande d'arnaqueurs !
Ça fait deux mois que j'ai demandé de clôturer mon dossier, j'ai zeroté mon compte pour que tout soit ok , mais à l'heure actuelle, le dossier n'est toujours pas clôturé et on me réclame des nouveaux frais ! On me dit également qu'ils ont bien reçu mes versements pour la clôture de mon compte mais il faut que je paye encore une somme qui vient de nulle part pour le clôturer !
Passer votre chemin.

5 stycznia 2026

Oceniono na 1 z 5

Zeer teleurstellende ervaring met de…

Zeer teleurstellende ervaring met de klantencommunicatie. De brief over de stopzetting van mijn kredietlijn was onnodig intimiderend, vooral gezien het zeer beperkte openstaande bedrag. Er wordt meteen gedreigd met een negatieve registratie bij de Nationale Bank, wat veel stress veroorzaakt. Wat dit extra frustrerend maakt, is dat ik in totaal meer heb terugbetaald dan het bedrag dat ik effectief heb gebruikt. Dit kan en moet klantvriendelijker worden aangepakt.

1 stycznia 2026

Te erg voor woorden

Ik ben al maanden aan het bellen om mijn dossier in orde te brengen. Via mail krijg ik om de maand een antwoord, wat niks met mijn vraag te maken heeft.

Ondertussen blijf ik maar aanmaningen en herinnereingenkosten krijgen, terwijl mij beloofd was dat ik dit niet zou ontvangen tot mijn dossier bekeken werd.

Door een EIGEN fout van Buyway, die mijn betalingen niet correct geregistreerd heeft.

De klantenservice hangt gewoon in je gezicht op zonder enig reden. Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Hoe kan zo een bedrijf na al deze ervaringen überhaupt nog bestaan?

19 grudnia 2025

Beste Firdaus,

Oceniono na 1 z 5

Ik ben Nederlands talig met fraude …

Ik ben Nederlands talig met fraude krijg ik per post alles Franstlalig per post altijd het zelfde antwoord neem contact met de klantendienst !!!ze doen niets voor u hebt zelfs mijn tel nr gekregen bel mij eens op niets gehoord

18 grudnia 2025

Beste Marc,

Oceniono na 1 z 5

Cea mai proasta companie nu apelați la…

Cea mai proasta companie nu apelați la serviciile lor .Sunt iresponsabili nici un răspuns concret aștepți o ora în telefon sa iti preia apelul și se termina fara nici o explicație sau cu scuze ne pare rau o sa remediem de trei săptămâni astep sa imi ramburseze bani care au fost platiti în plus cu toate ca ,contractul cu ei este închis cea mai proasta aplicație mobila și sistem de finanțare din Belgia .Nu știu chiar nu este nici o instituție abilitata sa rezolve cumva sa ai închidă sau sa ai blocheze pana remediază toate problemele. Nu recomand nimănui sunt niște escroci

26 listopada 2025

Ren weg van Buy Way: schandalige communicatie en nul professionaliteit

Buy Way is eerlijk gezegd één van de slechtste financiële diensten waarmee ik ooit te maken heb gehad. Hun bereikbaarheid is dramatisch: je wacht soms uren aan de lijn, vaak zonder ooit iemand te krijgen. Wanneer je wél antwoord krijgt, is het extreem onprofessioneel en lijkt het alsof de medewerkers de taal niet eens degelijk beheersen.

Communicatie is een ramp. Antwoorden zijn onduidelijk, tegenstrijdig of gewoon fout. Er worden zelfs leugens verteld over procedures en verantwoordelijkheden. Eerlijkheid en transparantie zijn bij Buy Way totaal onvindbaar.

Het is heel triestig dat een financiële instelling op zo’n niveau werkt.
Mijn oprechte advies: ren weg van Buy Way en bespaar jezelf frustratie, tijdverlies en miserie.

11 grudnia 2025

Beste Zerabruk Abay,

Entreprise à fuir

Entreprise à fuir :
- contact téléphonique avec délais d’attente de plus de 3 hrs.
- victime d’une fraude à cause de manquement de leur part : ils ne veulent pas annuler le contrat.
- très difficile d’avoir quelqu’un pour discuter.
- service client déplorable.
- à fuir …

1 sierpnia 2025

Les pires arnaqueurs

Les pires arnaqueurs. Ils affirment que j’ai contracté un crédit chez eux alors que je n’ai JAMAIS demandé à souscrire quoi que ce soit chez ces voleurs ! Le problème persiste depuis des mois faisant des centaines de victimes, et assurent à côté prendre les fraudes très au sérieux, laissez-moi rire !
Je préfère encore payer le triple de ce qu’ils me réclament en frais d’avocat, mais ne leur verserai jamais un centime ! Avis aux autres victimes, contactez-moi, rejoignez les groupes Facebook dédiés, nous n’allons pas nous laisser faire.

8 grudnia 2025

Slechters Maatschappij.

Slechters Maatschappij.

Buy Way Credit is het slechtste maatschappij dat ik ooit heb meegemaakt. Ze nemen je telefoontjes niet op en je moet 20 minuten wachten. Daarna respecteren ze je niet. Dit is walgelijk. Ik raad iedereen aan om nog eens goed na te denken voordat ze klant worden bij die nutteloze mensen.

1 listopada 2025

Beste,

Het spijt ons te lezen dat uw ervaring niet was wat het had moeten zijn!

Oceniono na 1 z 5

Niet correct naar klanten toe

Als ik in de min kon gaan wat het aantal sterren betreft, had ik dat hier zeker gedaan.

De klantenservice van dit bedrijf is simpelweg onbereikbaar. En áls je ze al eens te pakken krijgt, wimpelen ze je af met “we komen zo bij u terug” om je vervolgens eindeloos in de wacht te zetten zonder ooit terug te komen.
Op e-mails antwoorden ze zelden tot niet.

Daarnaast zijn ze totaal niet correct wat betreft afbetalingen. Je blijft onnodig verder betalen, zelfs wanneer het krediet volledig is afgelost.

Dit is een bedrijf van niks. Blijf er ver van weg!

21 listopada 2025

Beste Ilse,

et spijt ons te lezen dat uw ervaring niet was wat het had moeten zijn!

A fuire absolument

A fuire absolument ! Mon remboursement est clôturé et Buy Way na toujours pas clôturé auprès de la banque National. J’aimerai avoir des nouvelles et pas de reponse aux mail et aucune reponse par téléphone !

21 listopada 2025

Bonjour Jennifer,

Nous regrettons de lire que vous n'ayez pas eu de réponse à vos questions.

Pourriez-vous nous recontacter via https://www.buyway.be/fr/contact/contact-client/ ? L’un de nos conseillers vous répondra dans les plus brefs délais.

Service très décevant.

Service très décevant.
J’avais demandé de l’aide et une clarification précise, et après 10 jours d’attente, je reçois une réponse totalement bâclée, qui ne répond même pas à ma question.

On a l’impression que mon mail n’a même pas été lu, alors que je cherchais simplement une explication.
Il n’y a aucun accompagnement, aucun suivi, et ils ne prennent absolument pas le temps pour leurs clients.
Leur fonctionnement manque clairement de professionnalisme.

Je ne recommande pas.

8 listopada 2025

Bonjour Sara,

Nous regrettons de lire que votre expérience ne soit pas ce qu'elle aurait dû être !

Nous aimerions comprendre ce qu’il s’est passé afin d’y remédier.
Pourriez-vous nous donner plus de détails via https://www.buyway.be/fr/contact/contact-client/?

Oceniono na 1 z 5

58 minutes d'attente et toujours pas de…

58 minutes d'attente et toujours pas de réponse, votre service est juste catastrophique !!!

17 listopada 2025

Odpowiedź od Buy Way Personal Finance

Nous sommes au regret de lire que vous n’êtes pas parvenu à nous contacter par téléphone. Nos conseillers sont joignables via notre call-center du lundi au vendredi entre 8h30 et 17h (hors jours fériés belges).
Vous pouvez également nous contacter à tout moment via https://www.buyway.be/fr/contact/contact-client/.

Notre conseiller virtuel Bertrand est également à votre disposition sur https://www.buyway.be/fr/contact/ .

Fraude

Beste,
Ik denk echt een van de meest slechte banken da er bestaat momenteel ben ik al een 1:25m aant wachten voor überhaupt met iemand te spreken ik heb een kleine credit aangevraagd een jaar geleden bij Seats and sofa waar ik 133 per maand moest betalen nu rekenen deze belachelijk bank 60 euro per maand aan kosten en niemand weet voor wat. Ik heb al 10x gevraagd om mijn brieven niet in het Frans te sturen omdat ik geen Frans kan wel da begrijpen ze nog steeds niet na 10 keer.
Goede tip BLIJF HIER VAN WEG
Het zijn dieven

13 listopada 2025

Oceniono na 1 z 5

Mijn vriend heeft een mail in het frans…

Mijn vriend heeft een mail in het frans gehad van jullie
En er op geklikt omdat hij geen frans kan
En nu hebben wij opeens een aankoop gedaan in de media markt van 3000euro toch raar terwijl we niets hebben gekocht
Wij betalen niets en nu dreigen jullie met deurwaarders
Maar zoals ik hier lees doen jullie dit bij veel mensen
Goe bezig
Maar dit zit bij de politie nu
Elke mail bericht of brief gaat naar de politie 😡 en dit is al even bezig

6 listopada 2025

Avoid at all cost

Avoid at all cost. Het appje kan zelfs de meest eenvoudige functies niet uitvoeren. Ze zijn op geen enkele manier bereikbaar. In principe moet je een contactformulier invullen maar daarop krijg je helemaal geen reactie. Ik heb het al duizend keer gedaan, ik krijg zelfs geen bevestiging e-mail. Klantenservice - maar ik twijfel eraan dat er zelfs een klantenservice bij hen bestaat - telefonisch onbereikbaar. Als je ze belt pakken ze oftewel niet op - bij de laatste poging zeiden ze gedurende meer dan een uur dat ik de eerste was in de wachtlijn -, oftewel pakt iemand op voor een seconde, zegt helemaal niets en de lijn gaat direct biep biep. Ik heb nog nooit iemand aan de lijn kunnen krijgen. Ik probeer al maandenlang mijn rekeningnummer wijzigen maar zonder succes, dus ik krijg onbetaalde domiciliering berichten en als ik zelfs een seconde te laat ben ik met mijn terugbetaling krijg ik een boete van EUR 10. Dit is geen bank, dit is een stelletje dieven.

6 listopada 2025

Beste Liam,

Oceniono na 1 z 5

pas moyen de les avoir en ligne

pas moyen de les avoir en ligne. Après 23min d'attend ils te coupe a cause des nombreuses appelles

3 listopada 2025

Bonjour Raicu,

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej