Dostępność biletów, miejsc oraz miłą atmosfera podczas podróży. Jedyna wada to bardzo mało miejsca między fotelami. Jestem osobna małą i niska a mimo to miałam ogromny problem by usiąść wygodnie i moc... Zobacz więcej
Ta firma jest świetnie zorganizowana. Dzięki niej mamy z Białegostoku świetne połączenie z Warszawa a przede wszystkim z lotniskiem. Powoduje to, że chętniej korzystam z linii lotniczych wiedząc... Zobacz więcej
Podróż jest bezpieczna, a kierowcy przyjaźni pasażerom. Jak to w Misiu, na tablicy za szybą busa, na której wypisano miasta trasy pisze GOLRICE zamiast GORLICE. Bus który miał taką tablicę jechał 18... Zobacz więcej
Bardzo miły kierowca pojazd klimatyzowany fotele wygodne choć mogło być więcej przestrzeni między fotelami ale generalnie ok autobus spóźnił się 4 minuty ale to się zdarza jedyne na minus nie wiedział... Zobacz więcej
Busbud is the ultimate platform for all your bus and train travel needs. Our website and apps provide instant access to the most extensive global network of city-to-city buses and trains. With just a few clicks, you can easily discover thousands of destinations around the world and book your next bus or train trip online. We make it easy for you to plan your next adventure or commute and find the perfect bus or train ride to take you there. With Busbud, you can sit back, relax and enjoy the ride, knowing that you have everything you need to make your next bus or train trip a success.
Montreal, Kanada
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Nadal brak kontaktu, brak informacji. Zero zainteresowania ze strony firmy Busbud. Od 6 dni.
Bardzo nie polecam firmy

Odpowiedź od Busbud
Kupiłam 4 bilety Rzeszów - Praga oraz Praga - Rzeszów, jednak na potwierdzeniu, które dostałam na mail, zorientowałam się, że trasy są takie same w obu plikach. Zadzwoniłam więc na jeden numer, dostałam informację, że to nie tu... Zadzwoniłam na drugi, dostałam informację, że nie wiedzą, co to busbud, zadzwoniłam do przewoźnika, powiedziano, że nie mają w bazie biletów busbud, zadzwoniłam do siedziby busbud, powiedziano, że trzeba kontaktować się z przewoźnikiem... Próbowałam wielokrotnie i zaciągnęłam się na między innymi również zagraniczny rachunek. Na ten moment z maila kierują mnie na telefon, a z telefonu na maila... Straciłam pół tysiąca i nie wiem, czy bilety w ogóle będą ważne, bo dopiero dziś mam wyjazd. Oby udało się rozwiązać tę sprawę, nawet sądowo. Mam nadzieję, że nikt już nie skorzysta z oferty strony.

Odpowiedź od Busbud
Kupiłam bilet z opcją zwrotu za którą dodatkowo zapłaciłam, jak chciałam go zwrócić to okazało się to niemożliwe.
Firma przysłała mi warunki zwrotu biletu , warunki są tak sformułowane że wychodzi na to , że nie da się zwrócić biletu i odzyskać pieniędzy.
Przestrzegam , proszę nie kupować od tych Państwa, lepiej kupować bezpośrednio u danego przewoźnika , ta firma to tylko pośrednik , który żeruje na ludzkiej naiwności.

Odpowiedź od Busbud
Kupiłem bilet z Hanoweru do Lwowa. Napisano ze kurs bezpośredni. W Polu wygonili na ulice i powiedzieli 3 godziny czekać na następny autobus. Autobus krąży po Polsce i zbiera ludzi, z Opola pojechał do Kielc, później do Radomia przz Lublin do lwowa! Gdzie jesk ku..wa Radom a gdzie Lwow???? Oszuści!!

Odpowiedź od Busbud
Bardzo zła współpraca! Lepiej omijać Busbud szerokim łukiem. Kupiłem bilet z Sevilli do Cadiz, otrzymałem mailowe potwierdzenie podróży na linii Sevilla - Cadiz, natomiast bilet został wystawiony na trasę Sevilla - Ubrique. Bus do Ubrique jechał o czasie wskazanym na bilecie, problem tylko, że nie tam kupowałem bilet! Okazało się, że z dworca Plaza de Armas Sevilla nie ma w ogóle busa odjeżdżającego do Cadiz. Straciłem tylko pieniądze i nerwy na wakacjach.

Odpowiedź od Busbud
Bardzo jestem zadowolona z tej firmy. Zakupiłam 3 bilety na trasie Burgos Madryt. Bilety miały być dostarczone drogą elektroniczną.Czekałam 8 dni i nie otrzymałam biletów, postanowiłam napisać maila , w brew moim obawom , że mi nikt nie odpisze, w przeciągu paru godzin bilety przysłani. Okazało się że podczas rezerwacji błędnie była podana skrzynka. W mojej opinii jest to bardzo solidna firma, która dba o swoich klientów. Mogę tą firmę polecić innym

Odpowiedź od Busbud
Zarezerwowałem bilet na przejazd Wrocław Praga, który praktycznie nie istnieje. Na infolinii firmy przewozowej został odprawiony z kwitkiem. Napisałem do busbud i czekam na odpowiedź i zwrot kosztów - wtedy zmienię swoje podejście do tej firmy.

Odpowiedź od Busbud
Pomimo problemu technicznego udało mi się skontaktować z przedstawicielem firmy, który podszedł do mojej sprawy profesjonalnie i z uprzejmością. Minus za problemy techniczne :)

Odpowiedź od Busbud
Za nieudaną transakcję otrzymałem ostatecznie zwrot kosztów. Wycofuję negatywną opinię.

Odpowiedź od Busbud
kupiłam bilet z Krakowa na lotnisko do Katowic, pobrali mi pieniądze z konta i napisali że transakcja jest nieudana. Napisałam mail ale żadnych odpowiedzi nie otrzymałam ;/

Odpowiedź od Busbud
Przed chwilą próbowałem zamówić bilet zrzarlo mi 46£ napisali ze maja awarie i proszę spróbować za godzinę jeszcze raz

Odpowiedź od Busbud
Przykro mi nie mówię po angielsku
Często korzystam z waszych usług i jestem bardzo zadowolony
Pozdrawiam