Buffetbussen Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vi havde fornøjelsen af Buffetbussen til frokost/sommerafslutning på arbejdet. Og det var nok den bedste beslutning nogensinde. Hele processen om at de tog alt med og vi ingen opvask havde, samtidig m... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bedre helstegt pattegris med tilbehør fåes ikke bedre. Alt virkede lige fra forespørgsel, bestilling og på selve dagen. Utrolig lækker og mør gris kom på dagen. Brian der kom med den var i top humør o... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fra start til slut en 100% første klasses oplevelse, hurtigt svar på forespørgsler op til vores fest og verdensklasse service til festen. Maden smagte pragtfuld og der var rigeligt, så ingen gæster gi... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Bussen var kommet afsted uden den bestilte forret, som vi så måtte undvære. Der var heldigvis så rigeligt at hovedretten af ingen gik sultne fra bordet. Der blev desuden givet et relevant afslag i pri... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Jedzenie z dostawą do domu
  2. Restauracja samoobsługowa

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

BuffetBussen er en ombygget bybus godkendt af fødevarestyrelsen, så alt er i orden, som er klar til at leverer mad til jeres næste arrangement. Med vores brede valg af menuer er der smag for enhver, og mange forskellige muligheder.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 18

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Super lækker mad og rigelig til alle

Super lækker mad og rigelig til alle. Mine gæster var SÅ begejstrede.
Buffetbussen kom præcist på det aftalte tidspunkt med en venlig og sød chauffør ombord.
Kan kun give buffetbussen de bedste anbefalinger😀

5 sierpnia 2023

Hej Tove! Tak for roserne!!! 🌹🌹
Det er altid dejligt med glade gæster! 🤩

Super lækkert mad

Super lækkert mad, bussen kom som aftalt og alle gæster roste både maden og service🤩

15 lipca 2023

Hej Anja! Tak for roserne! 🌹🌹🌹

Super oplevelse

Maden var super og særlig udvalget i salat baren har vores gæster rost❤️

25 czerwca 2023

Odpowiedź od Buffetbussen

Hej Anette! Tak for tilbagemeldingen - vi er også ret stolte af vores salatbar. 😃

Oceniono na 5 z 5

Det er en sjov og anderledes måde

Det er en sjov og anderledes måde, at servere mad for sine gæster. De syntes at det var interessant.
Vi fik buffet, med oksefilet, gryosmarineret nakkefilet og marineret kyllingebryst.
Kæmpe stor ros til maden, det smagte fantastisk, var mør og veltillavet

23 czerwca 2023

Hej Vivian!
1000 tak for roserne! 🌹🌹🌹

Alt var som aftalt

Levede fuldstændig op til forventningerne. Masser af mad og alt iorden, selvomdet var en rigtig varm dag! Tydelige aftaler som blev overholdt, nemt at booke, sød "chauffør", genialt at der ingen opvask var til os bagefter :-)

17 czerwca 2023

Odpowiedź od Buffetbussen

Vejret kan vi desværre ikke styre ☔️☀️men dejligt at høre at vi kunne leve op til forventningerne! 🤩

Fantastisk oplevelse.

Fantastisk oplevelse.
Alt spillede perfekt.
Maden var hamrende god.
Bussen kom til tiden.
Prisen er helt ok.
Chaufføren var rar og venlig og alle havde en super oplevelser og det er ikke sidste gang vi prøver dette.
Vi fik helstegt pattegris.

1 lipca 2023
Opinia niezależna

1000 tak for roserne! 🌹
Dejligt at I havde en god fest...vi glæder os til næste gang! 🤩

Lækker mad

Lækker mad, tilfredse gæster og ingen opvask

30 czerwca 2023

1000 tak for roserne! Det er altid dejligt med glade og tilfredse gæster! 🤩

Et helt fantastisk koncept

Et helt fantastisk koncept. Super lækkert mad. Super service. Kan absolut anbefales.

16 czerwca 2023

Odpowiedź od Buffetbussen

1000 tak for anbefalingen! 🤩 Dejligt at I havde en god fødselsdagsfest.

Ganske enkel fantastisk

Ganske enkel fantastisk, lækkert mad, ingen opvask. Super lækkert.

11 maja 2023

Hej Tina! Dejligt at høre at I havde en god oplevelse med Buffetbussen. 🤩

Oceniono na 3 z 5

Positiv/negativ

Positiv: Maden var perfekt.
Negativ: Det tog for lang tid før alle var bespist. Det siger gæsterne også.
Havde faktisk også aftalt at få resterne, men der var ingen som lige kom og fortalte at nu blev der pakket sammen og om vi ville have det.

1 czerwca 2023

Odpowiedź od Buffetbussen

Hej Pia! Tak for tilbagemeldingen.
Jeg er glad for at maden var god, og at alle blev mætte. Jeg kan forstå på chaufføren, at der var kommet 15 tilmeldinger mere, så der var desværre ikke mange rester at komme efter.
Jeg håber I trods alt havde en god byfest!!! 🤩

Lækker mad

Lækker mad, god betjening, ingen opvask og masser af mad. De lever 100 procent op til forventningerne. De får 10 stjerner herfra🤗

8 maja 2023

Odpowiedź od Buffetbussen

Hej Gitte! 1000 tak for stjernerne vi elsker at leve op til forventningerne! 🤩 Endnu engang tillykke til og med Sissel. 🇩🇰

vi fik god mad til 450 personer

vi fik god mad til 450 personer. maden var rigtig god...god service.
kan varmt anbefale buffetbussen
/jørgen

2 maja 2023

Odpowiedź od Buffetbussen

Hej Jørgen! Tak for tilbagemeldingen.
Det ér ikke hver dag vi har så mange kuverter, så dejligt at høre, at at alle var glade og blev mætte! 🤩

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service og lækkert mad

Fantastisk service og lækkert mad! Vi havde hørt fra en de havde oplevet der ikke var nok salat mm, men der var rigeligt! Vi holdte bryllup, og havde nok til dagen efter til fødselsdagsfest. Så det kan varmt anbefales. Og servicen var i den grad tip top. Har kun gode ord at sige og koncepter er genialt!

13 maja 2023

Hej Michelle! Dejligt at høre, at vi fik dine bekymringer gjort til skamme. 🤩
Endnu engang tillykke med bryllupet...og tak for roserne!!! 🌹

Oceniono na 5 z 5

Super lækker mad og venlig betjening

Super lækker mad og venlig betjening. Der var rigeligt og vi fik rester til dagen efter, nok til 6 personer så godt og vel😀
Stor ros fra alle gæster👍👍

28 kwietnia 2023
Opinia niezależna

Hej Elin! Tak for tilbagemeldingen! Dejligt at alle var glade! 🤩

Rigtig god mad

Rigtig god mad. Nem bestilling. Alt til aftalt tid. Fantastisk at man ikke står tilbage med opvasken!

21 kwietnia 2023

Tak for rosen. 😃

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej