Bedre helstegt pattegris med tilbehør fåes ikke bedre. Alt virkede lige fra forespørgsel, bestilling og på selve dagen. Utrolig lækker og mør gris kom på dagen. Brian der kom med den var i top humør o... Zobacz więcej
Fra start til slut en 100% første klasses oplevelse, hurtigt svar på forespørgsler op til vores fest og verdensklasse service til festen. Maden smagte pragtfuld og der var rigeligt, så ingen gæster gi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bussen var kommet afsted uden den bestilte forret, som vi så måtte undvære. Der var heldigvis så rigeligt at hovedretten af ingen gik sultne fra bordet. Der blev desuden givet et relevant afslag i pri... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
BuffetBussen er en ombygget bybus godkendt af fødevarestyrelsen, så alt er i orden, som er klar til at leverer mad til jeres næste arrangement. Med vores brede valg af menuer er der smag for enhver, og mange forskellige muligheder.
6780, Skærbæk, Dania
- claus@buffetbussen.dk
- www.buffetbussen.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Vi havde fornøjelsen af Buffetbussen…
Vi havde fornøjelsen af Buffetbussen til frokost/sommerafslutning på arbejdet. Og det var nok den bedste beslutning nogensinde. Hele processen om at de tog alt med og vi ingen opvask havde, samtidig med at maden var bare i fuld top klasse! Vi havde booket til 65 personer. Og alle dem jeg har snakket med, blev godt mætte og synes at maden var super god. Herren der betjente bussen skal også have ros! Alt i alt kan man kun give denne oplevelse 5 stjerner.
Det er bare fantastisk at have besøg af…
Det er bare fantastisk at have besøg af buffetbussen god betjening godt mad og ingen opvask det er bare super
Et godt concept
Et godt concept. God mad og alt gik som planlagt. God kommunikation. Kan klart anbefales.
100% i top på alt
imødekommenhed allerede inden festen. god og smilende betjening, dejligt mad , nemt at i kommer med service og tager det med igen. Alle gæster var imponerede

Odpowiedź od Buffetbussen
Der var ikke en finger at pege på
Der var ikke en finger at pege på . Fra bestilling til afslutning. Total styre på 💪👌👍kan varm anbefales
Alt mad var godt 👍
Absolut perfekt koncept
Absolut perfekt koncept
Mega godt mad og super servering
Og god service i hele forløbet
Vi kan varmt anbefale Buffetbussen
Og er helt sikker på vi vælger buffetbussen til vores næste fest.

Odpowiedź od Buffetbussen
Super servic fantastisk mad hver gang…
Super servic fantastisk mad hver gang og der mangler ikke noget kan varmt anbefales
Det var super godt ,vi var 172 personer…
Det var super godt ,vi var 172 personer , der var lavet to buffer PERFEKT .
Maden var god personale var yderste søde .
ikke sidste gang vi bestiller .
Buffetbussen til alle slags fester.
Har man lyst til at prøve at lave en anderledes fest, så er Buffetbussen en genial måde at få mad på, og samtidig overraske gæsterne.
Både unge og gamle var begejstret for ideen.
Maden er bare helt perfekt.
Aftale med Claus er enkelt og han holder, hvad han lover. Prisen er god.
En fantastisk chauffør, med godt humør og styr på udfordringer.
TAK for en god oplevelse ved vores Guldbryllup.
d. 6-9-25.
Emilie og Søren Grysbæk
5 Stjerner til Buffetbussen
I anledning af vores bryllup d.30/8-2025, havde vi bestilt Buffetbussen til at komme og levere mad og service.
Fra første kontakt med Claus og Anja følte vi det var det helt rigtige valg, venlige mennesker med styr på tingene.
På selve dagen kom buffetbussen og leverede helt som aftalt masser af lækker mad, alle gæster var vilde med konceptet og maden. Det var en fornøjelse at se lykønskningen med brylluppet rulle henover teksten på bussen, for så at træde ind i den og blive modtaget af den venligste chauffør som sørgede for alle gæster gik derfra med et smil.
Der er ingen tvivl om at Buffetbussen får 5 stjerner fra os for go service, lækker mad og så var det fantastisk at slippe for opvasken. Kæmpe anbefaling herfra.
har ikke fået maden endnu
vi har ikke fået maden leveret endnu, så derfor kan vi ikke give Buffetbussen stjerner. Vi får den først den 17/8 2025,
Fantastisk mad

Odpowiedź od Buffetbussen
Rigtig god oplevelse for vores gæster…
Rigtig god oplevelse for vores gæster og os…
dygtig chauffør der formåede at placere bussen lige op af huset, så gæsterne kunne kommer tørre ud og ind.
Virkelig lækker mad, og nok af den… vi levede af rester hele ugen…
Kan klart anbefales.
Der var ikke så mange billeder på hjemmesiden da vi skulle bestille, men tror de er på vej.

Odpowiedź od Buffetbussen
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.