B.T. Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Oceniono na 1 z 5

Hver gang BT dukker op er det holdninger og “Nyheder” der framer alle mulige mennesker, kulturerer, religioner osv. uden noget substans. Synes ikke at et “nyhedsmedie” skal kunne gøre dette. + vil meg... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Hvor er det trist at B .T. har udviklet sig til at være mere sensations præget end seriøs. Opslagene vises med 2-4 indgange til den samme artikel, B.T. må jo mene at deres læsere er uforstandige, s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

synes BT er en super avis.. folk skal klage for att de må betale for å lese avisen er jo galskap.. alt koster! ingenting er gratis! koster å drive en avis! og min personlige erfaring med de er også... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Klummen Jotam Confino: Alt er Israels skyld Israelske massakrer mod civile befolkning som er beskrevet som nutidens holocaust. Her ønsker BT endnu engang at beskytte zionisternes suverænitet ov... Zobacz więcej

1. Agencja prasowa

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Nyheder, sport, krimi, politik, kendte og kongelige . Quizzer, horoskop, billedserier, konkurrencer, biler, artikler om og for kvinder, rejser, musik, video, dagens tegneserie.

Słaba

Wynik TrustScore: 2 na 5

232 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 20

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

FØJ - BT - I bør skamme Jer.

Der er åbenbart ingen grænse for hvor lavt BT kan synke. At KRITISERER og for den sags skyld i det hele taget nævne at Statsminister Mette Frederiksen har en årlig lønregulering på i år 2% hvilket udgør 31.000 kroner på årsbasis, hvilket de fleste lønmodtagere har, er så lavt, skammeligt og uforskammet som man kan blive. Jeg er Borgerlig men mener at vi alle skal være meget glade for det store stykke arbejde som Statsministeren udfører. FØJ BT - håber at i er en af de virksomheder der kommer til at lukke.

4 kwietnia 2020

Tidsspilde

Har benyttet BTs app gennem flere år. De seneste år er det blevet værre og værre. Intetsigende overskrifter som man "tvinges" til at klikke på hvis man vil have klarhed over hvad der gemmer sig bag overskrifter som "så skete det igen"...
I en tid hvor de fleste er på farten, og man desværre ikke har den fornødne tid til alt hvad man vil, der må jeg sige, at jeg vælger BT fra. Det er erferhånden værre end SE & HØR.
Jeg mener faktisk jeg har set Jeres chefredaktør i TV2 News ellers sige, at det skulle være slut med clickbait, da det blev kritiseret som dårlig journalistisk arbejde.
Umiddelbart er der mange medier, der kan få læsere til deres artikler med reelle overskrifter. Tak for nu, og på gensyn når Jeres clickbait er ophørt.

28 stycznia 2020
Oceniono na 1 z 5

They own all the landline…

They own all the landline infrastructure as well all of Plusnet and all of Openreach. They all have appalling disapproval ratings. They all have abysmal customer service and landline maintenance. They blame each other. The paper tiger Ofcom does nothing about the situation. There is of course Virgin etc but they appear to be no better. All use at least one year contracts so that if you move and it is no better you are snookered to use a more delicate phrase than the one I would like to use.

The whole thing needs savaging by a real regulatory authority with real teeth.

7 grudnia 2019

Fake News.

CNN - MSNBC,s beostær, når det kommer til fake news.
Citerer/kopierer uafladeligt fra de 2 platforme, med løgn og latin....

1 października 2019

Kære Lars Christensen.

Tak for din anmeldelse, selvom den ikke er positiv. Jeg håber, at du fortsat vil bruge bt.dk og derigennem sande, at vi ikke videreformidler fake news.

Mvh. Michael Jensen, digital chef

Oceniono na 5 z 5

Stephanie geggo...sikke en tude kiks

Fantastisk overskrift og helt passende ang geggo og cengiz.. de har nemlig valgt at Alba skal vokse op og være en del af tv branchen.. istedet for at give hende en normal barndom.! Synes at BT gør det helt rigtige og i måtte for min skyld og mange andres godt dykke dybere i deres liv. Der er meget man ikke lige for med men som folk ved om dem,der ikke er kommet frem endnu.. igen gå hårdere til geggo det har hun KUN godt af!

24 sierpnia 2019

Click-Bait

Har brugt BT gennem længere tid, men nu kan jeg ikke holde deres Click-Bait overskrifter ud længere.
Man danner sig ikke et overblik efter at have læst overskrifterne. Tværtimod. Der benyttes ufine metoder og groft overdrevne adjektiver om artiklernes indhold, for at lokke.

12 lipca 2019

Kære John,

Vi ønsker ikke at lave overskrifter, som der ikke er dækning for inde i artiklen. Det er beklageligt, hvis det er din oplevelse. Vores eneste ønske er at gøre vores brugere tilfredse.

Det er helt bevidst, at vi laver korte overskrifter med færre ord, fordi vi gerne vil gøre vores overskrifter nemmere at læse på en lille mobilskærm. Det er vores håb, at man derved nemmere kan danne sig et overblik, når man scroller ned over mobilskærmen, fordi man dermed skal forholde sig til færre ord.

Vi lover at arbejde videre og blive bedre og bedre til den del.

BT - No more

Kan simpelthen ikke holde ud at benytte bt.dk længere, Alle de reklamer, clips der starter af sig selv og pop-up's..
Efter et besøg på BT.dk og din computer er FULDT med cookies og Cache som du jo ikke kan sige nej tak til.

26 czerwca 2019

Kære Mr.W.

Jeg er ked af din oplevelse på vores hjemmeside. Det skal gerne være journalistikken der i fokus.

Hvis du har nogen eksempler på reklamer eller pop-up's der har forringet din oplevelse vil vi meget gerne vide det.

Du har mulighed for at ændre og se hvilke cookies der gemmes på din computer under cookiedeklaration. Jeg håber dette kan give dig en bedre brugeroplevelse på hjemmesiden.

Vi vil meget gerne have kontaktet dig, men vi har desværre ingen kontaktoplysninger på dig. Du er velkommen til at sende dit svar eller yderligere spørgsmål på kundeservice@bt.dk eller ringe til os på 3375 3675.

Mvh
Alexander, BT Kundeservice

Oceniono na 1 z 5

Autoplay af videoer med lyd!!!

Det kan ikke være rigtigt, at hvergang man går ind på jeres artikler, så er der autoplay på jeres videoer med lyd på!!! Derfor fravælger jeg at besøg jeres hjemmeside på mobilen, så jeg ikke bliver tilgrin foran en masse mennesker i den kollektive trafik. Det mindste i kunne gøre er at sætte videoerne på lydløs. Derfor 1 stjerne, da jeg ikke kan bruge jer til noget.

29 kwietnia 2019

Kære Rojda Yak

Det er ikke meningen, at videoer skal starte automatisk, når du til går vores artikler via mobilen. En af årsagerne er den, du nævner. Jeg beklager, at video afspilning er startet automatisk.

Vi har lavet nogle tests på både vores app og via browser, og har desværre ikke kunnet genskabe problematikken. Enten starter videoen ikke eller også starter den uden lyd. Vi er derfor meget interesserede i at høre mere om den mobil, så vi kan undersøge det nærmere.

- Hvilken mobil har du?
- Hvilken version af styre system har du?
- Er det via app? Hvis ja, hvilken version af vores app har du?
- Er det via browser? Hvis ja, hvilken browser benytter du?

Vi vil meget gerne have kontaktet dig, men vi har desværre ingen kontaktoplysninger på dig. Du er velkommen til at sende dine svar på kundeservice@bt.dk eller ringe til os på 3375 3675.

Jeg håber, vi høre fra dig, så vi kan få rettet fejlen.

Mvh
Julian, BT Kundservice

BT kan beskrives med 3 ord

BT kan beskrives med 3 ord. Upålidelige, uprofessionelt og dårligt.
Alle deres artikler er clickbait artikler, fyldt med stavefejl og fiktion.

9 lutego 2019

Hej Nicolai,
Det er beklageligt, at du har det sådan. Vi er selv af den overbevisning, at vi er alt det modsatte af det, du skriver. Jeg håber, at du stadig vil følge med på bt.dk, så vi over tid kan få dig over på vores side.

Ganske useriøs avis.

Det virker på mig som om, at hvis man ikke kan arbejde som journalist andre steder, så kan man skrive for bt.

Clickbait efter clickbait, historier der næppe er researchet mere end 2 minutter.

Er det virkelig det i gerne vil være kendt som?
Eller er det jeres opgave, at virke så uvederhæftige som muligt, så berlingske kan se mere troværdig ud?

I er stærkt medvirkende til, at journalister rangerer så langt nede på skalaen for troværdighed.

7 stycznia 2019

Hej Ivan,
Tak for din feedback.
Vi vil gerne være et medie, der tilbyder en troværdig, hurtig opdatering af alle de mange nyheder, der sker derude. Vi gør også altid vores ypperste for at levere et nyhedssite, der er overskueligt at navigere rundt i. Korte, fyndige rubrikker er en del af det.

Find, spin og vind

Har prøvet adskillige gange at "spinne" men efter 3 forsøg opgav jeg, skrev BTMETRO på forskellige måder, men det lykkedes ikke. DEN RENE TILSÆTNING AF SMS TAKSTER, SOM JEG SELV MÅ BETALE. SÅ BRUG IKKE TID OG KRÆFTER PÅ DET, jeg vil kalde det HUMBUG.

30 listopada 2018

1 stjerne er desværre 1 for meget

1 stjerne er desværre 1 for meget. kunne man give 0 havde jeg gjort det.

BT's overskrifter er som regel løgn og clickbait. Artiklerne er ligegyldig reality-sladder, og så er de proppet med stavefejl.
Useriøst "journalistik", der udelukkende går ud på at få folk til at klikke på artiklerne, så de kan tjene nogen reklame-kroner.

22 listopada 2018
Oceniono na 5 z 5

Børn læs altid artikler fra…

Børn læs altid artikler fra journalisten Jens Gaarbo.

Om svindelsagen som åbner en ladeport om adfærd.

I det private griber en bestyrelse ind her i landet. En politisk bestyrelse griber ikke ind - de fleste gange.

Så går pressen efter bestyrelsen. Men pressen går ikke efter politiske bestyrelser og offentlige ledelser. Der synes en økonomisk afhængighed.

3 afdøde politikere fra 3 forskellige partier fik dog frataget deres retslige beskyttelse, og de fik deres straf efter en årelang jagt.

Mærkværdigvis mangler der altid et parti i arvefølgen.

Når du har en lov, så gælder den for alle også det offentlige. Men det er kun borgerne, der har denne retsopfattelse. Ikke politikere.

I det private løser du mange opgaver internt. En del af sikkerhed er at være usynlig. Ellers løber kunderne væk end sige. Kunderne kommer aldrig.

Samme usynlighed kan du ikke udøve med skatteborgernes penge.

At du kan bo i en villa i Hvidovre med 27.500 i månedsløn dækker end ikke de faste omkostninger.

20 października 2018
Oceniono na 1 z 5

No response to a formal complaint

Took out by offer last year on a mobile phone contract. Part of the package was to receive a amazon gift card. Never received, have emailed them twice complaining and they have never had the courtesy to respond. They should not be allow to get away with promoting something where they don't fulfil what they are advertising. Next step OFCOM as no response to my formal complaint.

11 lipca 2018
Oceniono na 1 z 5

B T have no respect for its customers

B T have no respect for its customers, I left them in Feb; 2018 because of poor service & increased prices , Broadband did not work properly & was not repaired ,I paid my final invoice in March , but now have been invoiced again in June 2018 £40 for as BT say is adjustments . Or as i think try to milk the last drop out of its customers, I have no intention of paying for something that i have not received
Graham Heard

30 czerwca 2018
Oceniono na 1 z 5

Moved into new property been waiting…

Moved into new property been waiting nearly 3 months for fibre, only given false promises, lies, and sympathy. I miss virgin media but sadly can't have it in my new area, this company along with who it works closely with "openreach" are terrible service providers, and people should steer clear if they want functioning internet or phone line, or any type of installation.

20 kwietnia 2018

Still Waiting For BT-Don’t Be Fooled

After over 2 months I still have not got the broadband I paid for. This company is so bad that I will never use them again. I have numerous text messages that promise delivery that never happens.
Their complaint procedure is ineffective and quite simply nobody owns the problem or offers to do anything about it.
I shall be switching provider at the earliest opportunity. In the meantime I would advise anyone thinking of using BT -Don’t.

17 marca 2018
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej