Brogaarden Korn & Foder Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

Var på Store Hestedag i weekenden, og ville købe 2 sække af det foder min hest spiser på jeres stand. Jeg vidste jeg ikke havde meget tilbage hjemme, og gik derfor en smule i panik da i desværre kun t... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte to forskellige typer hø til mine marsvin. Pakken blev hurtigt pakket og afsendt. Da den ankom kunne jeg desværre konstatere at jeg havde modtaget en forkert vare - dette blev dog hurti... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Der kommer kolosalt stort askemængde, når man brænder deres træbriketter. Har tidligere år fået fra Brogaarden, fordi deres briketter ikke lugter af tilsætningsstoffer. Og det gør de heller ikke i... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Min mand og jeg (og vores kaniner ikke mindst) er virkelig glade for jeres hø. Især vores ene kanin har haft en del problemer med nysen og løbende øje pga sarte slimhinder, men efter brug af jeres... Zobacz więcej

1. Sklep z karmą dla zwierząt

O Brogaarden Korn & Foder

Napisane przez firmę

Brogaarden er en traditionsrig dansk foder­producent med mere end 125 års erfaring.

Gennem generationer har vi udviklet kvali­tetsfoder til danske hesteejere baseret på de bedste råvarer og er i dag blandt landets førende indenfor salg af foder til heste og hobbydyr.

Vi leverer ikke kun foder til vores kunder, men hjælper dem også med sparring og rådgivning. Vores dyrlæger og foderkonsulenter yder gra­tis rådgivning om fodring baseret på den nyeste viden om ernæring og trivsel.

"Optimal trivsel ved optimal fodring".

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

82 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 8

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Vil helst ikke give god kundeservice :-)

Talte med butikken i Hørsholm ang. leje af hestetrailer og fik at vide, at hvis de imødekommer kundernes behov, så er deres erfaring at kunderne bare vil ha mere og mere. Så tager kunderne "hele armen". :-) Sikke en måde at tale til en kunde på :-)

Hele historien følger:
Skulle leje en hestetrailer fra Lynge. Skulle bruge den søndag. I systemet kunne man leje den fra lørdag til søndag, men den skulle afleveres kl 10. Eftersom jeg kun skulle bruge den søndag formiddag ringede jeg og spurgte om det var muligt at aflevere den kl 12. Da får jeg at vide, at man slet ikke kan aflevere traileren søndag da butikken er lukket. Ok siger jeg, kan jeg da komme med den mandag? Da koster det dobbelt. Men jeg vil gerne hente den søndag og aflevere den mandag. Men det kan man heller ikke, da butikken er lukket. Mit argument er da, at eftersom ingen anden kan leje den søndag, så kan jeg vel komme ved åbningstid mandag. Men det ville være alt for god kundeservice, og kunderne vil da forvente det samme næste gang og så vil de have mere og mere og så tager de hele armen. :-). Jeg kunne ikke andet end at grine og vælger et andet sted for at leje en trailer. Og med det syn på kunderne, tænker jeg også at man godt kan finde tilsvarende produkter til mine heste og hunde et andet sted. Dårlig oplevelse.

19 maja 2023

fupbriketter

Købte 2 paller træbriketter hos brogaarden.eu, der reklamerede med lyse træbriketter med en brændværdi på 4,8kWh per kg. Har før købt sådan nogen hos brogaarden, ok, nemme at tænde og brændte livligt.

De aktuelle 2 paller briketter er grålige, meget svære at få ild i, og brænder svagt og dårligt. Laver meget aske. Brændværdien er under 2,4kWh per kg.

23 marca 2023
Logo Brogaarden Korn & Foder

Odpowiedź od Brogaarden Korn & Foder

Hej Jan,

Vi er utroligt kede af at du har haft en dårlig oplevelse! Vi beklager meget at kvaliteten på dine træbriketter ikke lever op til forventningerne.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte på 39 65 18 80 eller brogaarden@brogaarden.eu, så kan vi helt sikkert finde en løsning på problemet.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Med venlig hilsen,
Amanda - Brogaarden

Vild med jeres hø!

Min mand og jeg (og vores kaniner ikke mindst) er virkelig glade for jeres hø.
Især vores ene kanin har haft en del problemer med nysen og løbende øje pga sarte slimhinder, men efter brug af jeres hø, er hendes symptomer på gode dage fuldstændig væk, og på dårlige dage meget stærkt reduceret.

Kvaliteten af høposerne svinger en smule, men meget lidt ift andre typer hø, vi har prøvet.

4 marca 2023
Oceniono na 4 z 5

Tak for et godt ophold

Tak for et godt ophold.
Jeg satte især stor pris på det udvalg af glutenfri, i bød på morgen, middag og aften 😊👌 måske i kunne udvide det laktosefri udvalg til morgen 😊👍

25 listopada 2022
Oceniono na 1 z 5

Deres pakke selvskab smider pakkerne væk 🥴

Efter nogle dage ringer jeg efter min pakke, da jeg kun har modtaget kvittering for betaling men ikke noget med afsendelse. Medarbejderen fortæller mig min ordre er smuttet så hun lover mig og pakke den. Fredag modtager jeg en mail om pakken er pakket men venter på afsendelse. Ugen efter ringer jeg igen for pakken er IKKE afsendt. En anden medarbejder undersøger sagen. Sender mig en mail med telefon nummer til pakke selskabet. Dagen efter ringer jeg på nummeret som ikke eksisterer 🤬
Så jeg ringer tilbage til brogården, som oplyser mig at deres nye pakke selvskab smider pakkerne væk og ellers oplever de lange leveringstider, men hun vil vende tilbage.
Hun vender tilbage med at pakken er leveret! Men det er den ikke så hun lover at ringe tilbage dagen efter. Ingen ringer. Så jeg ringer selv. En 4 medarbejder kan ikke forstå det og oplyser mig igen at pakke selvskabte smider pakker væk! Hun tilbyder mig en ny pakke🤷🏽‍♀️ Nu har jeg venter næsten 14 dage så “nej tak” hesten er død af sult!

Jeg er helt foragtet over den sindssygt dårlige service. Tænk de arbejder med et pakke selvskab som smider pakker væk. Til trods for der står 1-3 leveringsdage??
Hvorfor oplyser man mig ikke første gang jeg ringer med det dårlige leverings system?
Hvorfor skal jeg gentagende gange ringe efter den pakke! Hvorfor lover de mig noget de ikke kan holde!

17 listopada 2022
Oceniono na 5 z 5

Vi bestillede en palle træbriketter. Blev leveret inden for 12 timer.
Vi bestillede om aftenen kl 9 og det kom næste morgen. Det er det hurtigste nethandel jeg nogensinde har oplevet. Deres fragtmand var også venlig og kørte vores palle hele vejen ind, så jeg ikke skulle slæbe det så langt.

30 września 2022
Oceniono na 2 z 5

Forkert produkt.

Fin service. Hurtig levering.
Husk at tjekke op på information på deres webside inden køb.

De anvender åbenbart tilfældige billeder, eksempelvis til deres træpiller på palle.

Jeg bestilte træpiller i mærket Laxå men modtog et helt andet mærke.
Ringede og spurgte ind til det og fik lynhurtigt svaret "de har samme brændværdi og er af høj kvalitet".
Perfekt, værdien er dog ikke den samme. Tror heller ikke mit pillefyr bemærker at pillerne er af høj kvalitet.

Finder derefter ud af at jeg er for dum, da det anvendte billede jo tydeligvis ikke betyder at det er dem man for. Da de jo ikke decideret har skrevet "Laxå" under beskrivelse af produktet.

Til gengæld var jeg så heldig at jeg kunne få en rabat kupon. (Fedt, mersalg) Så nu lever min kat af heste foder.

27 września 2022

Värdelös kundservice

Jag köpte Uniblock men mina hästar har inte förbrukat någonting av hinkens innehåll mineraler? Man kan undra vad Uniblock innehåller? Att få kontakt med kundservice är stört omöjligt? Hirs kolvarna har inte hönorna ätit någonting av dags datum? //Birgitta

8 września 2022
Oceniono na 5 z 5

Jeg er virkelig tilfreds med det hø i…

Jeg er virkelig tilfreds med det hø i har sendt til mig og mine dyr. 😀 Det er stortset støvfrit og så dufter det fantastisk! 😃 Dejlig groft og lange strå og så er det grønt indimellem. Mine dyr er vilde med det 🌾🌾

Tusind tak for en god oplevelse. Jeg køber helt klart hos jer igen.

Vh. Hanne

15 maja 2022

Tilfreds kunde

Jeg købte over nettet røde hirsekolber til min kræsne engelske undulat, Hr. Pip Hansen.
Kolberne var friske og pakket sådan ind, at de hverken bliver tørre eller der kommer skimmel i. Tak.
Hurtig ekspedition.
Tilfreds kunde.

22 kwietnia 2022

Super service. Hurtig levering

Jeg har handlet hos Brogården rigtig mange gange, og har været rigtig godt tilfreds hver gang. Hurtig levering (næsten altid dagen efter afsendt ordre).
Super service. Sidste gang jeg handlede, var der en forkert sæk imellem. Jeg sendte en mail med et billede af den forkerte leverance. Dagen efter fik jeg den rigtige.

25 lutego 2022
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej