Worst website in the history of websites. Impossible to find anything without direct links and forced password changes every two weeks is insane. Having to accept terms and services on every single... Zobacz więcej
Dieses Unternehmen ist wie eine entlaufene Kettensäge im Wald. Erst wurde VMWare für Endverbraucher sehr eingeschränkt, Lizenzen von zahlenden Kunden genommen und dann auch noch die Sache mit Bitnami.... Zobacz więcej
Warnung! Achtung! Kein Geld einzahlen! 100% Scam! Dieser Anbieter ist zu 100% ein Betrüger! Es erfolgen keinerlei Gewinnauszahlungen. Entweder erscheint ein "Auszahlungskanal nicht geöffnet", oder "A... Zobacz więcej
Nightmare since Broadcom took over. I've spent the morning trying to just buy VMware Workstation. It's impossible now. They've trashed the old VMware site and half implemented Broadcom's site. Just... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Virker ikke
Igen i dag kan jeg ikke sende eller modtage mails,. Beskeder som "prøv igen senere" bliver dagligdag når man bruger broadcom. Hver eneste uge er der problemer med broadcoms system, uden at man som kunde modtager kompensation. Jeg fraråder på det kraftigste at folk bruger broadcom.
Mail og net er meget ustabilt
Jeg bor i en andelsboligforening og betaler 99 kr. om måneden, men nettet er ofte nede og jeg kan ofte ikke læse mails, fordi brodcom-serveren er nede.
gudjammerlig ringe service
Vi har i vores ejendom den højest tvivlsomme ære at få leveret vores internet fra Broadcom. Det er bestemt ikke nogen succeshistorie.
Internettet er generelt 'nede' i kortere eller længere intervaller og på en daglig basis. Trods utallige henvendelser, hvor der er blevet gjort opmærksom på problemet, er der intet sket. Blot er man som forbruger blevet fyldt med den ene røverhistorie efter den anden, når man har kontaktet selskabets telefonservice.
Fra december til februar var problemet ekstra slemt, og der blev derfor mundtligt lovet en kompensation for det internet, der i den periode havde været nærmest ikke eksisterende, og som vi trods alt havde betalt for. Men efterfølgende har Broadcom pudsigt nok været ganske tavse, når man spørger til kompensationen.
Endvidere købte vi også en router hos Broadcom, som aldrig har virket efter hensigten. Det har man fra Broadcoms side dog også været ganske uinteresserede i. Når der er problemer af den ene eller den anden art, synes det at være gennemgående, at man enten tørres af med en røverhistorie eller blot ignoreres.
Kort sagt kan det derfor kun frarådes at indlade sig med Broadcom, der på ingen måde lever op til forventet standard. Magen til elendig (læs: ikkeeksisterende) service og manglende kvalitet skal man lede længe efter. Faktisk kvalificerer Broadcom sig ikke en gang til én eneste stjerne.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.