Bredbandsbolaget

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Otroligt dåligt! Ingen som helst koll på avtal och leverans. Synd om de stackars människorna som ska stå till svars på kundservice när inte ansvariga chefer har den minsta koll på vad som gäller. Hade... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi skulle fått ett nytt lösenord via post, mejl och/eller sms. Det har nu gått 22 dagar utan att något hänt. Att ett bredbandsbolag inte klarar av att skicka ett lösenord via mobil eller datorn, visar... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Jag har varit kund hos Bredbandsbolaget i 4 år, det har varit helt ok, hastigheten motsvarar det jag betalar för och haft väldigt få driftstörningar, är nöjd med deras låne router, dock är deras kundt... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Gjorde en överlåtelse av min router till köparna av min lägenhet enligt den blankett bredbandsbolaget tillhandahåller i god tid före min flytt. Fick ändå en faktura för icke återlämnad router som ja... Zobacz więcej

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Sa upp mitt bredband och har i …

Sa upp mitt bredband och har i efterhand fått en räkning på ej återsänd utrustning trots att jag via företagspaket återsänt utrustningen enligt instruktion från Bredbandsbolaget.

Detta företag är ett bluffföretag som inte kan leverera ordentliga tjänster och sen suger ur det de kan ur gamla kunder. Håll er borta från bredbandsbolaget.

14 sierpnia 2017
Oceniono na 1 z 5

Sitter hemma utan internet 5 dagar får …

Sitter hemma utan internet 5 dagar får bara höra otrevliga personal när man ringer och får sms om att de fixar något och internet kommer imorgon imorgon imorgon! Får inga andra erbjudandr så vi får sitta utan tv och internet.
Tar betalt fast vi får inget av de vi betalat för. Väldigt dåligt service.

12 sierpnia 2017

Urusel kundservice

Jag har nu under en längre tid haft problem med att portera ett Telia nummer yill bredbandsbolagets IP telefon.
Det började med att man inte kunde portera från ett företagsnummer. Efter många långa samral och att jag läste in en fullmakt flera gånger så gick det plötsligt.
Fick sedan besked om att porteringen skulle ske den 16/8 vilket jag ringde tillbaka och sa är omöjligt och ville tidigarelägga några dagar. Telefonen måste pga av att en handikappad person i nödsituationer ska ha tillgång till telefon fungera utan avbrott. Denna person har inte kunskap att göra överflyttningen till routern och jag är bortrest. Nåväl har tillbringat timmar med ett dussintal personer i kundservice för att få dom att förstå detta. Meddelandet är bara att det inte går. Jag har själv ringt till Telia som inte har några problem att tidigarelägga, bara Bredbandsbolaget hör av sig. Som sagt efter många timmar där jag också försökt få bli kopplad till en chef så är meddelandet att det är i mot deras policy och inte går. Man har lagt en not till en avdelning som har hand om porteringar som förstås inte kan ha kundkontakter. Och någon chef hör förstås inte av sig trots att jag fått sms om att det ska ske. Bredbandsbolaget verkar ha en policy att kundservicen inte är till för att hjälpa kunder. Bara att säga att allt är omöjligt och att man inte har sådana rutiner eller att policyn säger något annat. Det mest bisarra var idag att jag krävde av kund servicepersonen att få bli kopplad till någon som har ansvar och bestämmer. Svaret var att han inte får göra det utan skulle få sparken om han gick emot detta. Försökt hitta kontakter till bredbandsbolagets ledning för att berätta om hur man behandlar sina kunder, men tom detta är svårt att få reda på. Vad göra? Den 16e närmar sig och jag undrar om vem som tar ansvar för att vår telefon inte kommer att fungera när en nödsituation uppstår.

11 sierpnia 2017

Fullständigt odugliga

Fullständigt odugliga. Utan internet i 6 veckor. Pratat i telefon ca 20 timmar. Blir bara kopplad vidare. Sms att tekniker ska komma tar ledigt men ingen kommer. ANVÄND INTE BBB. Hjälplös och bunden 4 månader till.

10 sierpnia 2017

Lurendrejeri

Ville pröva 4G hos dem och det fungerade alldeles utmärkt, men datamängderna räcker inte till - i alla fall inte med flera tonåringar hemma.
Blev övertalad att köra vidare - fick muntligen provperiod förlängt tills skolstart - men nu plötsligt visar det vara skitsnack utan förlängningen handlade bara om ett par veckor. Så ett par tusingar åt h-e i ett bindningsår framåt. Och de låtsas som ingenting. Uselt, uselt, uselt.
Och kötider på ett minimum av 1,5h för att komma fram till en levande människa? Är det ens rimligt?

8 sierpnia 2017
Oceniono na 1 z 5

Bredbandsbolaget är under ALL kritik!!!

Har varit utan tv och internet (fiber) i 3 veckor.
Köpte till en början att teknikerna var underbemannade nu under sommaren.
Men nu har det bara gått utför...
i måndags lovade dem att en tekniker skulle komma till mig och se över problemet, jag slutade tidigare från jobbet och satt och väntade mellan 16:00-20:00, ingen tekniker dök upp. Ringde givetvis till systemtekinkern på BBB, han lovade att en tekniker skulle dyka upp på tisdagen, jag slutade tidigare från jobbet och satt och väntade mellan 16:00-20:00 även på tisdagen, ingen tekniker dök upp. Ringer givetvis upp samma systemtekniker och under om dem driver med mig. Nej säger han, och lovar att en tekniker skall komma nästa vecka. Jag har då varit utan internet och tv i en månad.
Kan även tillägga att jag betalar för 250 Mbit/S men får ut högst 120 Mbit/S via kabel...

För H*lvete BBB! Gör om gör rätt, och behandla era trogna kunder med lite värdighet.

3 sierpnia 2017
Oceniono na 1 z 5

villafiber under all kritik!

December 2015 tecknade vi villafiber. Vi väntar fortfarande på att det ska kopplas in. Det skjuts fram hela tiden, från Q2 2016 till nu oktober 2017. Villafiber på bredbandsbolaget har vänligen sänkt priset på installationen i området. Dvs till alla, även de som fick installationen klar runt årsskiftet och som fortsatt få det. Ingen överig kompensation till oss övriga. Bristfällig information, man skyller på "myndighetsbeslut" och hänvisar till entreprenaden (som mig veterligen inte är de som skött upphandlingen).

Men en första faktura kan man skicks ut, för "systemet anser det hela som klart."
Under all kritik. Jagar både entreprenad och villafiber. Ingen återkommer. Frustrerande och irriterande.

31 lipca 2017
Oceniono na 1 z 5

Jag är så oerhört missnöjd med …

Jag är så oerhört missnöjd med Bredbandsbolaget. Vi har varit utan internet i totalt sex veckor och det tar de 10 dagar att ens boka en tekniker för att sedan komma ut och titta vad problemet är. När sedan teknikerna konstaterar att det är fel på fastighetsnätet släpper de bara ärendet och låter oss som kunder driva ärendet mot fastighetsägaren. De tar inget ansvar. När vi sedan till slut fick ut en tekniker som skulle titta på fastighetsnätet visade det sig att felet hela tiden fanns i vår lägenhet så den första teknikern hade kunnat fixa det direkt.

Sjukt oflexibel kundservice som inte gör det extra för sina kunder. Vad fick vi som kompensation för att vara utan internet i 6 veckor och betalat typ 1500 i extra data vi fick köpa via mobilen? Jo två biocheckar. PINSAMT!

26 lipca 2017
Oceniono na 1 z 5

Jag Har bott i samma bostadsrätt …

Jag Har bott i samma bostadsrätt förening i 8 år. Föreningen har avtal och är per automatik anslutna till bredbandsbolaget.

Jag har i alla år haft klydd och bredbandsbolaget, säkert 30 försök att få hjälp, men bredbansbolaget vägrar hjälpa till att lösa problemet, de har enbart konstaterat att hela fastigheten har dålig sngnal.

Jag och tjejen tvingas varje månad köpa extra internet genom våra telefoner.

Man retar sig därmed rejält när man i sin tur behöver betala till bredbansbolaget för en produkt de inte levererar, och dessutom inte har för ambition att leverera.

Varning för detta bolag som inte tar ansvar

23 lipca 2017
Oceniono na 1 z 5

Får inte den hastighet som jag har …

Får inte den hastighet som jag har köpt. När jag tar kontakt med de och får prata med chefen på reklamationsavdelning så får jag till svar att jag ska betala för en ny router för att lösa problemet. Jag får också som svar att det måste vara överanvändning av internet i mitt område, helt enkelt att mina grannar använder internet för mycket och därför är det låg hastighet. Dessa argument kan inte ens min 4 åriga dotter köpa. Oacceptabelt!

21 lipca 2017
Oceniono na 2 z 5

Ständiga problem

Ständiga problem.
Jag har behövt ringa kundservice ett flertal gånger på grund av de gav felaktig prisinformation över telefon. Kundservice har varit vänliga och åtgärdat alla problemen men det är otroligt frustrerande att ständigt behöva ringa kundservice efter att de har gjort fel.

15 lipca 2017
Oceniono na 1 z 5

15 månaders leverans av en Villafiber …

15 månaders leverans av en Villafiber anslutning. 6 till 9 månader beräknat enligt avtalet. Säljaren som ringde lovade guld och gröna skogar, Hycklare.

Varenda gång jag ringde till kundtjänst så ljugs det, "det ska vara klart nästa vecka", " det ska vara klart nästa månad", "det ska vara klart till nyår", "det ska vara klart Q1 nästa år", "det ska vara klart sommaren 2017".

Helt otroligt att ett företag kan komma undan med detta. Sen när väl allting är installerat och klart. Ja då kommer det en faktura på ett T2 FLEX Tv-abonnemang som jag aldrig har tecknat! Man ringer och förklarar, kundtjänst säger att vi löser detta och återkommer sen. Men givetvis är det ingen som ringer tillbaka....

Såfort mina 12 månader är slut så kommer jag omgående byta tjänsteleverantör.

10 lipca 2017

Villafiber levereras ej

Skulle få vilkafiber från bredbandsbolaget men de håller inte sig till vad de lovar. 9 månader efter ingånget avtal har vi fortfarande ingen fiber. Dom hävdar att det som står i avtalet inte är bindande från deras sida och bara ungefärliga riktlinjer. Vidare så hävdar de att det deras säljare muntligen lovar inte är bindande på något vis. Kundtjänst ville, bokstavligen, inte prata med mig när jag ifrågasatte utan sa åt mig att jag var bunden via deras avtal och fick inte byta eller frångå. Att dom levererade när dom kunde, men att när det blir vet dom inte. Så samanfattningsvis, inget levererat och otrevlig kundtjänst.

10 lipca 2017
Oceniono na 1 z 5

Otroligt missnöjd med deras kundservice!

Jag ringde in till Bredbandsbolagets kundservice igår då det blivit fel med det tv-paket avtal jag tecknade med dem för lite mer än en månad sen. Det jag blivit lovad och som även finns med i avtalsinspelningen är inte det som levererats.
När jag igår pratade med Maria på kundservice så fick jag det förmodligen mest oprofessionella bemötande någonsin. Tillslut blev jag irriterad, bad om att få prata med en ansvarig/chef vilket inte gick då men bad om att bli uppringd. När jag sen bad om avtalsinspelningen som jag har laglig rätt till så blev hon väldigt osäker och sedan la hon på i örat på mig. Nu dagen efter är det fortfarande ingen som har kontaktat mig.

7 lipca 2017
Oceniono na 5 z 5

Bredbandsbolaget trevligaste leverantören

Bredbandsbolaget är utan tvivel den tevligaste leverantören att ha och göra med.
Självklart har dom strul som alla andra.
Men när man då ringer in tar dom alltid på sig allt och ser till att fixa det eller skicka ny utrustning utan några jobbiga frågor.
Inget som jag tycker nån annan leverantör gör

30 czerwca 2017
Oceniono na 1 z 5

När mejlen i mobilen slutar fungera så …

När mejlen i mobilen slutar fungera så blir BBBs slutliga svar;

"Du har fått rekomm över vad vi har för uppgifter som ska göra att det fungerar. Om det sen efter det inte fungerar då kan vi inte göra så mycket mer då vår mail är tänkt att användas via webbmailen"

och när vidaresändning till annan mejl inte går att lägga in;

"Vidarebefordringsfunktionen på vår mail har för närvarande en driftstörning och det är därför det inte fungerar när du försöker spara. Jag kan då tyvärr inte heller göra det åt dig då jag får samma felmeddelande"

Sorgligt dåligt fungerande tjänst!

30 czerwca 2017

Helt omöjliga

Helt omöjliga. Jag har flyttat och försöker därför få min tv-tjänst flyttad. Men de kan inte se att jag har internet till min fiberdrivna kåk som dessutom är aktivt.. de har tidigare sagt att så fort jag har internet så är det bara att ringa...samt vägrar låta mig prata med ngn med större ansvar hos dom...

Vad ni än gör.. välj inte bbb!!! Bra när det funkar.. KATASTROF när du behöver någon hjälp.

19 czerwca 2017

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej