Tørrestativet 'Hang out' fra Brabantia, lever ikke op til mine forventninger. Det er helt umuligt at stramme snorene op, og snorene passerer meget let fra én række til den anden, så når man hænger n... Zobacz więcej
Fandt Brabantia-online.dk på søgning og checkede om der var nogle dårlige anmeldelser Så bestilt to ting fredag middag, der var på lager. Deres bekræftelse sagde afsendelse mandag, men jeg skulle br... Zobacz więcej
Hurtig levering af poser til firkantet spand Isenkræmmeren, der solgte Brabanita spande, har valgt kun at have poser til de runde spande og ikke til de firkantede spande. Det var derfor fantastisk a... Zobacz więcej
Toftegårdsvej 6 - Port 2, 8370, Hadsten, Dania
- info@brabantia-online.dk
- www.brabantia-online.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 11% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Bestilte et foldbart steaming bræt
Bestilte et foldbart steaming bræt, men får en stackable Laundry box. ROD !!
Let at bestille
Let at bestille, måtte dog kontakte firmaet for at finde ud af hvornår varen kommer
Hurtig levering og god pris
Jeg har ikke modtaget filt og betræk…
Jeg har ikke modtaget filt og betræk til strygebræt efter 4 uger. Jeg har ikke modtaget information om at varen er forsinket eller andet.
Det er når nethandel er dårligst og jeg bliver jo bekymret for at jeg er blevet fuppet. Jeg kan dog ikke komme i kontakt med andet en en telefonsvarer der siger at der ikke kan lægges besked.
Alt forløb som aftalt.
Bare lækre varer
Bestilte strygebetræk og filt.
Bestilte strygebetræk og filt.
Modtog hurtig ordrebekræftelse.
Efter 8 dage forespurgte jeg om ankomstdag. Modtog kun et "er modtaget" autosvar.
Efter 10 dage har jeg skrevet, at jeg ønsker at annullere ordren. Fik igen et "er modtaget" autosvar.
Ikke just megen service...
Eneste positive er, at beløbet ikke er trukket. Forhåbentlig endnu...
Og senere... Beløbet blev trukket men er stadig ikke tilbagebetalt - trods rykkere sendt til Jesper Mejlby, Brabantia-Online.dk, Nicebuy.dk. Dags dato 24.10.25.
04.11.25 Modtog pengene retur.
Dog desværre ikke er sted, jeg vil handle igen.

Odpowiedź od Brabantia-online.dk
Fin service og hurtig levering !
Super service og lækker kvalitet
Super service og lækker kvalitet. Blev leveret indenfor få dage
Fantastisk udvalg og hurtig levering!
Cheaper than Amazon or eBay
I needed some spare parts for a large Brabantia flip top bin. I Looked on Amazon and eBay, nearly all on these sites were not actual Brabantia spares only comparable. The prices were similar or more expensive than Brabantia themselves, so ordered catches and Strikers, these arrived only 3 days later.
Well done Brabantia.
Hurtig levering af kvalitetsprodukt
14 dage om at sende penge retur, umulige at komme i kontakt med🤨
HAR MODTAGET PENGE RETUR. , efter 14 dage🤨Bestilt et Strygebræt, det er sendt via NICEBUY. Dk, da det ikke svarede til forventningerne, returnerede jeg det og kan se at varen er modtaget retur fra GLS, den 26/6. Jeg har stadig ikke modtaget penge retur, ringet og skrevet utallige (rigtig mange)gange, ABSOLUT ingen respons overhovedet, det handler om 1159 kr
Forkert vare og “Radio Tavshed”
Jeg bestilte og betalte for 80 poser til min Brabantia skraldespand. Til min forbavselse modtog jeg 20 poser, og jeg skrev med det samme mail om fejlen til den anførte adresse. Sidenhen har jeg skrevet adskillige rykkere over 1,5 måned. Ingen reaktion overhovedet..
Meget nemt og hurtigt 🥰
kedelig farve
Jeg bestilte et betræk til mit strygebræt, hvor der stod, at det var assorterede farver. Der var 5 farvemuligheder som jeg synes var ok. Da jeg åbner min pakke er det en helt anden farve end de 5 farvemuligheder jeg havde forventet at skulle have en af. Det blev jeg meget skuffet over, da jeg ikke brød mig om farven betrækket havde.
Vi kontakter den for at få returneret…
Vi kontakter den for at få returneret vores varer men får igen svar. Der var tydelige nuance forskelle på de produkter vi har købt og dem vi har i forvejen.
en god oplevelse at handle med Brabantia