Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Jag beställde träleksaker byggsats. Det jag fick överinstämde inte med annonsen. Enligt annonsen skulle jag ca 250 stora bitar. Det jag fick var ca 100 små bitar. Som kompensation fick jag ca 50kr

Oceniono na 1 z 5

Unable to order particular vape flavour, shop not particular helpful.Local shops Salisbury, Winchester, Andover. Think I will shop else where.

Oceniono na 1 z 5

Sämsta köp någonsin. Har beställt varan till en butik och har endast fått en orderbekräftelse. Det visar sig att e-handeln och och butik inte har samma lösning så de kan inte se ordern i butik. Sämst... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Beställde varor för över 2 veckor sen, har inte fått dem och ingen vet var de är. Nu svarar de knappt på mail längre. Och om de svarar har de inget svar. Jag har skrivit flera gånger att jag inte vil... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z zabawkami

O BR

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hos BR har vi ett brett sortiment av leksaker för barn i åldern 0 - 12 år. Vårt mål är att få barnen att le, liksom vi önskar att alla föräldrar ska vara trygga vid at låta deras barn leka med våra leksaker. Därför strävar vi alltid efter att kunna erbjuda ett brett urval av leksaker i hög kvalitet. Det är viktigt för oss att du får en god upplevelse var gång du handlar leksaker hos BR och vi erbjuder därför en omfattande kundservice i vår webshop och i alla våra lokala BR butiker.

Kontakt:
Du kan nå kundtjänst här.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

1,0

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 6

Napisz recenzję

utmärkt

Trevlig och engagerad personal i affären och allt som lovades infriades.

1 marca 2017

Beställa vara med hemleverans

Oerhört smidigt att ringa in en beställning på vara som ej finns I butik, få den hemelevererad efter ett par dagar och betalning mot faktura - utan extra kostnad för hemleverans!

27 lutego 2017
Oceniono na 3 z 5

BRleksakers egna märke - dålig kvalitet

Köpte en ritplatta för endast 90:- men den var nedsatt i pris så jag trodde att den skulle vara av bra kvalitet men icke. Går inte att jämföra med Fisher Price som är dyrare men deras leksaker håller för många barn. Detta gör jag inte om.

21 lutego 2017

Hej Lena,

Tack för din feedback.

Tråkigt att höra att ritplattan gick sönder så fort. Om du kontaktar vår underbara kundtjänst så kommer de att hjälpa dig med en reklamation.

Enkel näthandel.

Stort utbud på hemsidan, bra information om hur beställningen behandlas och snabb leverans.

21 lutego 2017

Hej Siv,

Tack för din feedback.

Vad kul att du är nöjd med hela din beställning och den snabba leveransen. Det glädjer oss att höra!

Vi tackar dig återigen för din feedback.

Inget att klaga på

Fantastisk service i butik när varan inte fanns inne. Utan att ha bett om det så ordnade butiksbiträdet en hemleverans utan fraktkostnad. Två dagar senare hade jag den i handen, utan extra kostnad, levererad till huset. Fantastisk service!!

17 lutego 2017

Hej Jenny,

Tack för din feedback.

Vad kul att du är nöjd med servicen som du har mottagit. Det glädjer oss att höra!

Vi tackar dig återigen för din feedback.

Oceniono na 4 z 5

Knexo knight

Tycker inte bra m avgift för faktura i övrigt nöjd

17 lutego 2017

Hej Jennie,

Tack för ditt feedback.

Vad kul att du är nöjd med din beställning. Värt att notera är att vi inte tar någon avgift för fakturan.
Kontakta gärna vår underbara kundtjänst så hjälper de dig med detta.

Väldigt snabb leverans, kanon

Bra produkter och väldigt snabb leverans, inga problem.

13 lutego 2017

Hejsan Yvonne,

Så härligt att höra tack för din feedback!

BR kundservice

Kanoners!

Enkelt, bra varor!

13 lutego 2017

Hej Margaretha,

Så kul att du är så nöjd, vi vill alltid att det skall vara enkelt för våra kunder!

BR kundservice

Oceniono na 3 z 5

fri frakt!

Var lovad fri frakt och BR-affären på NOVA och fick fraktkod
BRSEDHW3F092202 men Ni hade trots detta lagt till denna kostnad.
Dåligt tycker jag.
MVH
Kerstin Lindvall Neergaard
Råbygatan 11 A
223 61 Lund

9 lutego 2017

Hej Kerstin,

Tack för din feedback.

Om du kontaktar vår underbara kundtjänst om detta så kommer de att ordna fri frakt på din beställning.

Beställning

Högsta betyg!
Efter att en produkt jag beställt inte fanns i lager, hjälpte mannen på kundtjänst till med att justera den nya ordern, så att jag fick den rabatt från första ordern jag annars hade gått miste om.
Toppen! Tack:)

8 lutego 2017

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej