booster-packs.com Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Hej Tina B. Jeg har haft lukket mit firma i snart 8 år, så din anmeldelse undre mig. Jeg har ikke slettet siden på trustpilot, da jeg er rigtig stolt af mine mange fine anmeldelser. Det er d... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Virker ikke - Plat og svindel, Jeg var så dum at købe 6 pakker, det var jo billigere tænkte jeg! Men efter nu at have spist 3 pakker og stadig håbe på at de skulle virke, (der går jo nok et stykke... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Som 5 stjerner siger i sig selv, jeg vil anbefale denne virksomhed til alle. Pros: - Fantastisk kundeservice. - Hurtig levering. - Gode priser. - Stort udvalg. - Fleksibel, nå... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep hobbystyczny

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Står du og mangler et magickort? Hvad hedder den nye serie? Kan denne combo spilles? Du er altid velkommen til at kontakte booster-packs.com. Vi har åbningstider efter aftale.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Aweome butik!

Booster-packs.com er klart en af Danmarks bedste magic forhandlere. Har købt kort mm. flere gange, og det har altid været hurtig levering til gode priser!

15 listopada 2010
Oceniono na 5 z 5

Utrolig god service til uset, lave priser.

I dag, lørdag d. 16/10, ringede et par venner og jeg ned til Henrik og spurgte ham om virksomhedens åbningstider; butikken havde desværre lukket om lørdagen, men på trods af dette tilbød forhandleren Henrik Kanstrup at åbne butikken for os. Vi blev budt velkommen til et exceptionelt sortiment af MTG samt fik en absolut fremragende service af Henrik. Jeg kan og vil meget varmt anbefale at forhandle hos booster-packs.com. Uden tvivl 5/5 stjerner. Christian Larsen.

16 października 2010

Det bliver ikke bedre!

Nu har jeg efterhånden handlet et par gange på booster-packs.com.
Jeg er endnu ikke blevet skuffet endnu :) Super service! Hurtig levering! Og ikke mindst billige priser, hvad mere kan man forlange :D

14 września 2010

fra lærer til leverandør

JEG NYDER at kunne sige at henrik kanstrup (indehaver af boosterpacks.com) er min gamle lærer. han er top engageret i begge ting og er altid klar på at svare spørgsmål... hvad end det er over facebook, mail, eller ansigt til ansigt så er henrik der og hjælper også dem der ikke har prøvet spillet før med at komme ind og være med på det.

henrik er ikke bare en super sælger eller en super lærer. han er The Magic dude.

:D

11 sierpnia 2010

Verdensklasse service

Billige priser, hurtig levering - det er hvad man gerne modtager hos en god virksomhed. Hos booster-packs får man endda også venlig og hurtig service hvis man har spørgsmål til køb. Ikke sidste gang jeg handler der, og lækkert man kan få vejledning om kort. Det har jeg ikke benyttet, men det er værd at overveje fremover.
Der opstod en fejl ved betaling (min fejl), men da Henrik alligevel skulle forbi Århus, kom han forbi med kortene så jeg kunne betale kontant - super lækkert! Og fedt med et lille overraskelses-kort oveni handelen.
Kan varmt anbefales til alle!

30 lipca 2010

Super Service!

Der er hurtig levering, god service, og billige priser, det er simpelthen fantastisk! Et kæmpe plus er at man kan snakke med forhandleren direkte over skype, om levering eller tips og råd til spillet. Ikke sidste gang jeg handler der :D

16 lipca 2010

Fantastisk intet mindre

Booster-packs er helt sikkert min foretrukne side. Hurtig levering, super service og rimelige priser.
Ud over den hurtige levering er servicen helt i top, hvis man ringer og spørger efter kort i foil eller måske ikke lige er på lager så er der svar med det samme. Det er fandme godt gået.
Kan med sikkerhed sige det ikke er sidste gang jeg handler hos booster-packs.

30 maja 2010

Top notch netbutik!

Lynhurtig levering. Rimelige priser. Upåklageligt service. Intet andet at sige, end at Booster-packs.com er det bedste sted at handle, når du lige står og mangler de vigtige kort til den forestående turnering. Jeg handler med 100% sikkerhed hos booster-packs.com igen!

30 maja 2010
Oceniono na 5 z 5

Altid hurtig levering og gode priser

Jeg har handlet hos booster-packs mange gange. Der er altid hurtig levering og priserne er mindst lige så gode som på kelz0r.dk. Jeg vil til en hver tid foretrække boosterpacks. De gange jeg har haft spørgsmål, har jeg bare kunne skrive til dem, og har fået svar næsten med det samme.
Vil varmt anbefale dem til alle!

18 maja 2010
Oceniono na 5 z 5

overraskelse og god tilstand!

-Hurtig levering(bestilte søndag og fik varen tirsdag hvor jeg havde regnet mere med onsdag-torsdag)
-forholdvis billigt
-virkelig god tilstand
-og dejligt at få en lille overraskelse oveni :-)
Har været rigtig glad for booster-packs.

11 maja 2010

Fremragende og overraskende engagement

Min oplevelse med booster-packs.com har været udelukkende positiv.
Jeg bestilte nogle Magic: The Gathering booster packs og fik hurtigt en mail med ordrebekræftelse. Derudover en mail fra ejeren omkring en gratis service grundet medlemsskab på en anden hjemmeside.

21 kwietnia 2010

Super!!

Det er meget billigt, og manden er er vildt venlig og hjælpsom med at lave ens dæk lidt bedre inden for meaks beløbet, han har det man behøver og fortalte mig at hvis han ikke har det kan det meget muligt skaffes. super forretning. Stor anbefaling her fra.

-Mathias spleth

13 marca 2010
Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, de billigste priser og god side!

Der er stort set intet dårligt at sige om denne side. Efter man har bestilt står man med sine kort i hånden max 48 timer efter. Og sammenlignet med andre sider, har jeg ikke set billigere priser end på booster-packs.com.
ganske enkelt optimal service til minimale priser!
Forsæt det gode arbejde!

9 marca 2010

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej