Hej Tina B. Jeg har haft lukket mit firma i snart 8 år, så din anmeldelse undre mig. Jeg har ikke slettet siden på trustpilot, da jeg er rigtig stolt af mine mange fine anmeldelser. Det er d... Zobacz więcej
Virker ikke - Plat og svindel, Jeg var så dum at købe 6 pakker, det var jo billigere tænkte jeg! Men efter nu at have spist 3 pakker og stadig håbe på at de skulle virke, (der går jo nok et stykke... Zobacz więcej
Som 5 stjerner siger i sig selv, jeg vil anbefale denne virksomhed til alle. Pros: - Fantastisk kundeservice. - Hurtig levering. - Gode priser. - Stort udvalg. - Fleksibel, nå... Zobacz więcej
I dag, lørdag d. 16/10, ringede et par venner og jeg ned til Henrik og spurgte ham om virksomhedens åbningstider; butikken havde desværre lukket om lørdagen, men på trods af dette tilbød forhandleren... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Står du og mangler et magickort? Hvad hedder den nye serie? Kan denne combo spilles? Du er altid velkommen til at kontakte booster-packs.com. Vi har åbningstider efter aftale.
Solvej 1, 9500, Hobro
- henrik@boosterpacks.dk
- www.booster-packs.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Hurtig og problemfri ekspedition.
Jeg handler hos Booster-packs fordi deres priser er lave, og de er super hurtige til at sende de bestilte varer.
Super god butik
Jeg har købt masser af ting hos booster-packs.com og er aldrig blevet skuffet. Hurtig levering med posten og kortene når frem i fantastisk stand uden nogle former for skader.
vil forslå at hvis man vil have kort i god stan og til fine priser så er det her man skal gå
Super service!
Simpelthen den bedste service jeg nogen sinde har fået fra en MTG butik!
Henrik er en virkelig rar mand at snakke i telefon med, og ved hvordan man skal håndtere sine kunder!
Forsendelsen var ved min dør dagen efter den blev sendt, og pakket EKSTREMT godt!
Her handler jeg HELT SIKKERT igen!
5 stjerner + 2 usynlige her fra!
Skidegodt.
Det var supergodt. Hurtig service, rigtig go' kvalitet. Og en fin lille overraskelse oveni.
Lynhurtigt effektuering..
Første, men ikke eneste, gang jeg handlede på booster-packs.com modtog jeg umiddelbart efter min bestilling en bekræftelse pr. mail. Intet usædvanligt i det, men efter 5-10 min. modtog jeg en mail med besked om at min vare var afsendt. Min bestilling modtog jeg således hverdagen efter. Måske var det blot et lykketræf, men effektivt var det i hvert fald og produktet fejlede i øvrigt heller ikke noget.
Super betjening
Har handlet hos booster packs flere gange og der har altid været god service og kommunkation.
Perfekt!!!
Jeg kan kun anbefale Booster-packs.com Der blev gjort meget ud af min ordre og god kommunikation omkring den.
Føler virkelig man får personlig betjening, aldrig oplevet bedre og hurtigere!
Ens ordre er bekræftet minutter senere, mailen om at ordren er sendt er personlig så man føler virkelig at der bliver gjort noget for en og fik pakken ret hurtig.
Ingenting og sætte en finger på overhovedet og handler helt sikkert hos dem igen!

Odpowiedź od booster-packs.com
God service og hurtig levering.
Savner nogle high-demand singles, ellers en perfekt side.

Odpowiedź od booster-packs.com
God service, priserne til det.
Købte 4 magic kort, og fik personligt svar på ordren, samt hurtig levering
super dejlig at handle med!
Jeg elsker magic og at finde en forhandler som ikke kun har et odenligt udvalg men også en viden om magic der hjælper en med at bygge sit deck bedre, man får virkelig lyst til at handle med henrik.
Glæder mig til at handle hos booster-packs igen.
Fantastisk vejledning
Det er helt vildt den vejledning man får ved Henrik, det er helt klart mit fortrukne sted at komme. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler med Henrik :)
Det gode ved Henrik er at han ikke bare prøver at sælge det, han prøver virkelig at holde magic spillet i live :) Fantastisk!
5 STJERNER HER FRA
Gode priser!
Bestilte en pakke, fik den til tiden og den var i perfekt tilstand.
Betalte dog 85kr. for levering og administration som der står under oder oplysninger, men levering til døren var ikke betalt, så jeg skulle selv ned og hente pakken, ikke så slemt, men synes ikke jeg havde set omkring det på hjemmesiden.
ellers har det været en god oplevelse og prisen er perfekt.
EDIT: Problemet er fikset, det var et lille uheld og det kan ske for enhver.
Glæder mig allerede til min næste handel.

Awesome !!
Har købt masser af kort og har på begyndt min mission at tjene det hele tilbage via den gratis kaffe der er at få hver onsdag som minimum. Udover god service og et varelager der både kan ses og passer. Sætter jeg enorm stor pris på at jeg yderlig kan få fifs og ideer til taktikker og deck twists..
Paradis for en Magic nørd:)
Var oppe og handle ved Henrik ejeren af booster-packs.com igår top service top stemning og var bare i super humør hele vejen hjem:) kan varmt anbefales at besøge hans butik. Carsten.
God service, godt humør, gode priser!
Henrik er meget hjælpsom hvad angår vejledning og starthjælp for nybegynder og erfarne spillere og har virkelig forstand på Magic. Han sælger til utrolig gode priser og arbejder konstant på, at forbedre butikken. Han hjælper også så vidt muligt over skype/facebook/msn og prøver virkelig at få kontakt med kunderne. Henrik har altid godt humør og prøver sit bedste på, at tilfredsstille kunden. Simpelthen en forbilledlig forretning!
Fantastisk service
Jeg har intet at klage over når jeg handler her, mangler der noget i pakken, kommer det dagen efter.
Har handlet her et par gange, og det forsætter jeg gerne med.
Jeg vil helt klart også anbefale andre at handle her.
Fantastisk, Super og ærligt
En ikke mindre end fantastisk service.
Ejer af Booster-Packs.com Henrik, kender jeg ikke selv personligt, men efter flere kopper fremragende kaffe, som han hjerteligt kommer løbende med, er bestemt en af de personer, som jeg søger guidings og svar vedrørende Magic The Gathering.
Han kommer med et ærligt og reélt svar.
5 Stjerner herfra.