Goede site om (gebruikte) boeken te verkopen. Handig en eenvoudig om de benodigde gegevens in te vullen, zoals ISBN, titel, eventuele extra foto's. Gemakkelijk versturen dmv een QR code die je ontvan... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Verkopen verloopt soepel. Wat soms onplezierig is voor de verkoper is het feit dat de verkoper een prima boek zo snel mogelijk verzendt en dan bij de beoordeling van Sara(16 april 2026) staat dat pagi... Zobacz więcej
Al meerdere tweedehands (studie) boeken aangeschaft via deze website voor interessante prijzen. De omschrijving van de kwaliteit van de boeken berust op vertrouwen in de aanbieder. Tot nu toe nog niet... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Zeker een mooie en duidelijke app, alles is snel vindbaar. Alleen als verkoper valt de interesse enorm tegen. Ik heb een maand geleden 20 verschillende boeken aangeboden, waaromder recente uitgave, ma... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Op Booknext.nl kan je tweedehands boeken kopen of juist verkopen.
Dane kontaktowe
Zielhorsterweg 85A, 3813ZX, Amersfoort, Holandia
- info@booknext.nl
- www.booknext.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Goede duidelijke site/app
Goede duidelijke site/app, snelle reacties als je vraag stelt.

Perfect
Ik vind alles perfect geregeld qua contact t regelen met verzenden en de mogelijkheid om ook nog even een persoonlijke boodschap aan de koper te versturen. Prima!!!!

Snel en goed geleverd
Makkelijk zoeken. Snel besteld en mooi kwalitatief boek snel geleverd gekregen.

goed geholpen!
Het was na lange tijd het eerste boek dat ik verkocht via booknext.
Enkele stappen gingen bij mij niet vanzelf. Dit probleem lag bij mij , maar ik werd iedere keer goed geholpen door jullie werknemers.

Odpowiedź od Booknext
Fijne en goede afhandeling van de koop
Fijne en goede afhandeling van de koop. Hoorde communicatie vanuit booknext

Verkopen zonder nonsens
Tja, wat doe je met je dure studieboeken als je de studie afbreekt? Dan verkoop je ze op Bookmatch. Hele handige site waar geen nonsens op staat en je je studieboeken kunt verkopen. Ik ben tevreden.

Odpowiedź od Booknext
Het boek werd snel geleverd en de…
Het boek werd snel geleverd en de communicatie was duidelijk!

Odpowiedź od Booknext
Booknext is een prima platform om…
Booknext is een prima platform om boeken een tweede leven te geven. Het zit goed in elkaar, met normale prijzen en verwerkingskosten. Bovendien zeer transparant gedurende het hele proces. Fijn dat zoiets bestaat!

Odpowiedź od Booknext
Snelle levering en product was zoals…
Snelle levering en product was zoals omschreven

Wordpress
het was in ieder geval beter dan Bookmatch die het boek terug trokken

Odpowiedź od Booknext
Geweldig ben er blij mee krijg een…
Geweldig ben er blij mee krijg een eerlijk prijs voor me boeken en het is geweldig geregeld als ik zie dat ik koper heb en heb bevestig heb ik binnen paar minuten ook de verzend bon

Super tevreden
Super tevreden. Alles prima afgehandeld. Geld zoals beloofd ook op tijd ontvangen.

Snel en overzichtelijk
Het proces verliep snel en overzichtelijk. Het gekochte boek kwam goed ingepakt en in goede staat bij ons aan.

Makkelijke verkoop van boeken
Makkelijke verkoop van boeken. Eenmalig door PostNL een fout geweest, waardoor het pakket niet bij het bezorgadres was aangekomen. Vanuit BookNext top geregeld en snelle reactie gehad toen ik hier vragen over had.

Veiligheid en zorgvuldigheid
Je wordt op de hoogte gehouden van het door jou gewenste aanbod. Het (ver)kopen en hele proces wordt prima begeleidt. Fijne manier van handelen en ook veilig.

Onbetrouwbaarheid van verkopers
Het gebeurt regelmatig dat een verkoper niet reageert op het bod van de koper. Waarom hanteert Booknext geen strenger toelatingsbeleid voor personen die als verkoper willen optreden op deze site?

goede vindplaats en betalingsservice
Op Booknext kan je goed tweedehands boeken vinden van particulieren en het heeft een goed systeem waarbij Booknext de betaling ontvangt, checkt of een boek goed geleverd is en dan de betaling doorsluist.

Doświadczenie Trustpilot