Body Treatment Therapy Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Danijel er meget vennlig og profesjonell, og han har virkelig innsikt og forståelse for mennesker. Servicen er i topp, og jeg har aldri følt meg så avslappet i kropp og hode før. De smerter som jeg ha... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kom hos Daniel med ondt i skulder og albue og nakke …. Vi tog en god snak og syntes Daniel lyttede til en og så gik vi i gang 🤗 Daniel er yderst professionel og går virkelig op i at hjælpe mennes... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har aldrig oplevet en behandler på det niveau👌meget mere end taknemmelig for din hjælp og væremåde ❤️

Oceniono na 5 z 5

For nearly a decade, I endured relentless lower back pain, trying every remedy from physiotherapy to acupuncture with no relief. Then, I came to Body Treatment Therapy . It was transformative! His t... Zobacz więcej

1. Edukacja i szkolenia

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Body Treatment Therapy er en velrenommeret Massage klinik der tilbyde en bred vifte af professionelle behandling. Vi har speciale i Fysiurgisk Massage, Zoneterapi, Cupping, Stressforløb, Gravidmassage og Firmaordning . Vi er et veletableret professionelt team med både mandlige og kvindelige behandler. Klinikken har eksisteret i over 10 år og har et fantastisk omdømme og har gennem de mange år hjulpet mange klienter.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

116 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 13

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Byens beste massage/cupping jeg lige…

Byens beste massage/cupping jeg lige har fået af BTT Danijel . Jeg har prøvet alt mulig indenfor alternativ verden, healing, fys, BDS massage,akupunktur osv for at komme til livs med min kold skulder. En skade der er 10 år gl og som driller mig stadigvæk . Den kyndig Danijel har løsnet alle myoserne som hæmmer min krop. Det var en fantastiske oplevelse og befrielse for mig . Anbefaler kraftigts herfra hvis men skal have rette kroppen ud igen, så blodcirkulation atter kan flyde-påbegynde. Mange tak herfra igen og vil glæde mig til næste gang. MK Sengul

27 listopada 2021

Den dygtigeste massør !

Danijel er først og fremmest en virkelig dygtig og kompetent massør, der har helt styr på hvad han laver.
Ud over det er Danijel en utrolig behagelig behandler, og man føler sig i gode hænder hos ham, han lytter altid til hvad man har at sige, og er god til også at spøge om de spørgsmål man måske ikke selv vidste man havde.

Jeg fik leddegigt for 4,5 år siden og har siden været hårdt ramt, hårdes i Venstre fod, og de seneste 2 år også gået med krykker dagligt, hvilket virkelig har sat sine spor i min krop.
Jeg har prøvet utallige forskellige behandlinger, og træningsprogrammer.
Men intet har virket lige så godt som de behandlinger jeg får hos Danijel.!
Allerede efter første behandling, gik jeg der fra med en fod der var mere fleksibel og med mindre smerter.
Samt en krop der føles langt mere løsnet op end før.
Jeg var ikke i tvivl med at købe et gavekort, og har nu fået 3 behandlinger.
Der er noget at arbejde med, men jeg kan mærke fra gang til gang hvor meget det hjælper.
Danijel og Body treatment therapy får derfor min allerbedste anbefalinger! 👍🏻

4 maja 2021

Københavns dygtigste massør

Københavns dygtigste massør!
Jeg har efterhånden prøvet en del massører i Københavnsområdet og Danijel er uden tvivl den dygtigste, jeg har været hos. Jeg kom oprindeligt hos Danijel pga mine spændte kæber, som jeg har døjet med i mange år. Danijel tilbyder blandt andet indvendig massage af kæberne og det har virkelig været effektivt! Allerede 3 dage efter første behandling, kunne jeg gabe højere, end jeg har kunnet i i hvert fald 5 år. Udover at være dygtig er Danijel også yderst behagelig at være sammen med og man føler sig meget tryg under hans behandlinger. Jeg er kommet hos Danijel mange gange og kommer helt sikkert til at fortsætte - hvis du leder efter en behagelig behandler, der formår at tilpasse behandlingen præcis efter dine behov, så er Body TT det rette sted.

6 grudnia 2020
Oceniono na 5 z 5

It’s not a therapy, it’s a cure.

I have to admit that I am puzzled by the unworldly experience I feel every time I visit the BodyTreatment Therapy. It’s like entering a mystical cave on the top of a mountain, hosting a therapist, featuring 1000 years of wisdom and knowledge that exceeds anything we know and familiar with. Like the three gods of care, focus, and balance, agreed to construct a haven, offering a precise healing energy with a potion that treats all ailments. I have been trying body therapists for my back pain for many years and in several countries, but it never occurred to me that I actually have more pain in other parts of my body that also require attention till I discovered this place. In every session I end, I move from one level to another. The place is small but the care is giant. It’s a safe haven for the body and soul. You have to enter the cave to see the light. The monk will take your muscle and joint pain (also your body tension and stress) and put you back unscathed on the rail to continue fulfilling your purpose in life as a happy person.

20 listopada 2020
Oceniono na 5 z 5

Fremragende! Meget seriøs og dybdegående behandling, som strækker sig udover massage og zoneterapi alene. Det har været en helt igennem god oplevelse og det eneste som har haft længerevarende resultater for mig i lang tid. Af alle de massører og kiropraktorer jeg har prøvet det seneste år, så er det her det ene som har givet et fantastisk resultat. Ikke at de andre ikke var gode og dygtige til deres arbejde for det tror jeg bestemt de har været. Danijel tager sig god tid til at tale med én for at forstå hvad det grudlæggende problem er og derefter sammensætter han et forløb til én som skal afhjælpe dette. Jeg tror at han har fat i noget vigtigt, ved den måde at behandle på.

Jeg stopper ikke med at komme til behandling foreløbigt.

21 września 2020
Oceniono na 5 z 5

Det er altid en fornøjelse at blive…

Det er altid en fornøjelse at blive behandlet af Danijel. Han er super professionel og tager godt fat, så man føler virkelig at man får noget for pengene. Det er hyggeligt og rart at komme på klinikken. Jeg er på mit 3. klippekort nu og det bliver helt sikkert ikke mit sidste. Mine besøg hos Danijel er total velvære og noget jeg altid det frem til.

2 stycznia 2020

Virkningsfuld og kompetent massage

Jeg er violinist, og er derfor altid udfordret i forhold til min ryg, nakke og skuldre. Danijel går virkelig i dybden, og har allerede efter få behandlinger udvirket små mirakler. Det er ganske enkelt utroligt effektivt! Desuden er han meget lydhør og jeg føler mig tryg og rigtigt godt tilpas. Prøv det - din krop vil elske dig for det 😊

25 października 2019
Oceniono na 5 z 5

Yderst kompetent og god behandling i…

Yderst kompetent og god behandling i nærværende og afslappede rammer. Lige fra man træder ind i klinikken, føler man sig i gode hænder. Man kan mærke interessen for at gå i dybden i problemstillingen, og der bliver taget fat. En god oplevelse! Jeg vil til hver en tid give en anbefaling herfra, og jeg kommer helt sikkert igen.

1 października 2019
Oceniono na 5 z 5

Fantastiske søde og hamrende dygtige…

Fantastisk søde og hamrende dygtige Danijel. Aldrig har jeg oplevet så sød, dygtig og ægte en behandler. Jeg startede hos Danijel da han praktiserede i sin hjemme klinik. Det var en tilfældighed jeg fandt ham og sikke heldig jeg har været !! Danijel er top professionel i hans behandlinger, jeg har ikke oplevet noget han ikke kan ordne, ydermere elsker jeg hans twist, i form af at han ikke er så højtidelig. Man føler sig tryg og godt tilpas sammen med Danijel også er manden top hygiejnisk og forfængelig med sig selv og sine omgivelser. Det er et kæmpe plus i min bog! De aller varmeste anbefalinger.

26 września 2019
Oceniono na 5 z 5

Jeg går altid svævende derfra😇👌🏻 Har…

Jeg går altid svævende derfra😇👌🏻 Har igennem mange år prøvet flere forskellige massager og andre behandlingsmetoder, men Body Treatment Therapy og Danijel’s tilgang til kroppen og psyken er helt i top! Jeg føler mig hvergang som et nyt menneske og i trygge hænder 💪🏻🙌🏻 Tusind tak vi ses snart igen!

14 sierpnia 2019
Oceniono na 5 z 5

En luksuriøs behandling for min krop og…

En luksuriøs behandling for min krop og sjæl😍 fik anbefalet Body Treatment Therapy af en kollega, og blev overrasket hvor god og behagelig en velkomst jeg fik da jeg kom i klinikken ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vi fik arbejdet i præcis de område jeg forklarede. Tusind tak for skøn og dejlig behandling💪🏻

10 sierpnia 2019
Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft den bedste behandling i…

Jeg har haft den bedste behandling i dag af Danijel. Jeg kom med meget spændt nakke og skulder om fik en times behandling, og da jeg gik derfra gik jeg med en dejlig følelse i skulderen og nakken. Hertil aften er jeg tilpas i nakken og skulder og kan kun glæde mig til næste behandling med så godt er resultat. 🙏 jeg kan varmt anbefale Danijel som behandler.

2 sierpnia 2019
Oceniono na 5 z 5

Jeg kan anbefale Danijel varmt til alle…

Jeg kan anbefale Danijel varmt til alle der ønsker en fantastisk professionel massage.
Jeg lider af migræneanfald og at få behandling af Danijel hjælper mig meget, han er god til at skabe en afslappende og rolig stemning og jeg glæder mig til næste gang...tusind tak

24 czerwca 2019
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej