Body Treatment Therapy Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Danijel er meget vennlig og profesjonell, og han har virkelig innsikt og forståelse for mennesker. Servicen er i topp, og jeg har aldri følt meg så avslappet i kropp og hode før. De smerter som jeg ha... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kom hos Daniel med ondt i skulder og albue og nakke …. Vi tog en god snak og syntes Daniel lyttede til en og så gik vi i gang 🤗 Daniel er yderst professionel og går virkelig op i at hjælpe mennes... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har aldrig oplevet en behandler på det niveau👌meget mere end taknemmelig for din hjælp og væremåde ❤️

Oceniono na 5 z 5

For nearly a decade, I endured relentless lower back pain, trying every remedy from physiotherapy to acupuncture with no relief. Then, I came to Body Treatment Therapy . It was transformative! His t... Zobacz więcej

1. Edukacja i szkolenia

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Body Treatment Therapy er en velrenommeret Massage klinik der tilbyde en bred vifte af professionelle behandling. Vi har speciale i Fysiurgisk Massage, Zoneterapi, Cupping, Stressforløb, Gravidmassage og Firmaordning . Vi er et veletableret professionelt team med både mandlige og kvindelige behandler. Klinikken har eksisteret i over 10 år og har et fantastisk omdømme og har gennem de mange år hjulpet mange klienter.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

116 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 13

Napisz recenzję

Verdens bedste Danijel

Jeg har haft problemer med min skulder, nakke, ryg og hovedpine, og har prøvet mange fysioterapeuter uden succes. Men det har Danijel lavet om på. Han er simpelthen så mega dygtig. Han ved hvad han laver, og man føler sig tryg hver gang. Efter de behandlinger jeg har fået, er min hovedpine væk. Det samme er problemerne med min skulder, nakke og ryg. Desuden har jeg fået min gode nattesøvn igen, og dermed en god hverdag igen. Kæmpe anbefaling af Danijel - han er den bedste.

4 kwietnia 2024

Bedste behandling

Bedste behandling

Jeg mødte ind da jeg havde væmmelige nakke smerter og føle forestyrelser efter en gammel diskusprolaps. Jeg havde hørt meget godt om Danijel, men har prøvet diverse Fys og kiropraktor uden større resultater. Så jeg vidste ikke hvad jeg skulle forvente.

Danijel har helt styr på det.
Efter behandlingen blev jeg grådlabile, da jeg ikke har haft det så godt både fysisk og psykisk i årevis (krop og psyke hænger sammen). Alle mine smerter i ryggen og i nakken var væk og små generne fra diskusprolapsen var på det minimale- jeg kunne pludselig bukke mig ned uden at være obs på smerter fra hoften, ryg og benene. Jeg er ikke fuldkommen “kureret”, men det er helt sikkert end omvæltende bedring og det er her, hvor jeg kommer fremover for få behandlet mine ryg smerter.

Tak Danijel!

26 marca 2024

Bedste behandling hos Danijel

Bedste behandling hos Danijel! Hans venlige og empatisk tilgang skaber altid en atmosfære af tillid. Efter mine sessioner føler jeg altid en betydelig lettelse fra min hovedpine og diverse skavanker, og ikke mindst en dyb følelse af velvære. Jeg er dybt taknemmelig for hans behandling og vil varmt anbefale ham til alle, der søger en dedikeret og dygtig kropsterapeut!

14 marca 2024
Oceniono na 5 z 5

Det absolut bedste valg nogensinde…

Det absolut bedste valg nogensinde…
2 år med smerter, 1 behandling lettere.. Danijel er så vanvittig dygtig og grundig… han ved hvad han laver og lever fuldt ud op til hvad han står for.. har aldrig oplevet noget lign. og er bestemt ikke sidste gang jeg kommer hos ham, han gør en kæmpe forskel for mig og andre, som kæmper med smerter.. største anbefaling herfra

20 marca 2024
Oceniono na 5 z 5

Kæmpe fremgang efter anden behandling

Allerede efter anden behandling kunne jeg mærke en kæmpe forskel på min ryg.
Jeg brækkede ryggen i 2018 og har siden da, gået til normal genoptræning og derefter hos forskellige kiropraktorer, uden de store forbedringer.
Efter mit andet besøg hos Daniel, har oplevet langt færre smerter og stor fremgang i min fleksibilitet.
Færre smerter har gjort min dagligdag lettere og kvaliteten på min søvn er langt højere.

19 marca 2024
Oceniono na 5 z 5

Fra Aarhus til Frederiksbjerg - han er turen værd!!

Jeg har haft den bedste oplevelse nogensinde, jeg er afspændt og afslappet og jeg har både afslappet muskler men også et afslappet sind da behandlingen var færdig. Danijel er god til at guide en til at slappe af i hver ens krops del. Han er så dygtig at jeg endte ud med at græde, jeg kunne mærke hvordan jeg gav slip på bekymringer og stress i takt med han guide mig til at mærke mig selv.

Kan klart anbefaledes og jeg har allerede lagt min næste behandling før jeg efterlod stedet for det er det eneste sted jeg mærker forskel så markant forskel på krop OG psyke før jeg går ind og efter jeg tråder ud. Han er det hele værd !

5 marca 2024

Tusind tak

Har du brug for en effektiv og professionel behandling, skal du prøve at være I Danjiels hænder. Normalt, føler jeg mig ikke godt tilpas med mandlige terapeuter, men Danjiel fik mig til at føle mig godt tilpas hele tiden. Tusind Tak for den bedste massage,og for din omsorg, jeg glæder mig til næste behandling.

29 lutego 2024
Oceniono na 5 z 5

Topklasse niveau og meget professionelt!

Jeg er så glad for jeg endelig har fundet en behandler som Danijel, har aldrig oplevet noget lignende! Han overgår enhver kiropraktor/massør jeg er blevet behandlet af. Jeg kører glædeligt den times kørsel for at få en ordentlig behandling og ikke have følelsen af der mangler noget. Kæmpe anbefaling herfra det er helt bestemt noget din krop fortjener.

6 lutego 2024

Mine smerter er forsvundet

Jeg har igennem flere år haft smertefulde spændinger ved nakke og skulder, og oftest hold i nakken og migræne som konsekvens. Derudover har jeg haft spændinger i kæben. Efter kun fire behandlinger er jeg næsten smertefri, min nakke og skuldre uden spændinger og ingen migræneanfald haft. Daniel er virkelig dygtig, behagelig og professionel, og jeg kan virkelig godt anbefale hans kyndige hænder.

29 stycznia 2024
Oceniono na 5 z 5

Har siden 2012 haft problemer med…

Har siden 2012 haft problemer med nakken,ryggen samt haft smerter ned igennem højre ben efter en arbejdsskade,som gjore at jeg sov rigtig dårligt om natten.typisk 3-4 timer,og spiste en masse morfin.har været i gennemsnit 5 gange til kiropraktor om måneden og ostepate intet har hjulpet!efter jeg så danijel på instergram tog jeg kontakt til ham.danijel er utrolig imødekommende lyttende og man bliver taget seriøs når man træder ind på hans klinik.
Efter første behandling kunne jeg mærke en kæmpe forskel som jeg ikke har mærket efter andre behandlinger,i dag d 3/1-2024 efter 5 behandling hos danijel kan jeg sove 8 timer uden at vågne med smeter i nakken og ryggen og er frisk når jeg vågner.mine smerter i ryg,nakke og ben er helt væk og kommer en sjælden gang i mild grad tilbage men slet ikke i samme grad som før.danijel har gjort en kæmpe forskel for mig og mit liv.

3 stycznia 2024

TAK FRA HJERTET 🫶🏽

Jeg tog i formiddags afsted mod Frederiksberg fra Svendborg på krykker , for at komme til behandling hos Danijel og det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Danijel er sindssygt dygtig og utrolig hjertevarm. Var 100 procent tryg ved, at give mig hen til oplevelsen. Jeg kom ind med en krop, som var forfærdelig at være i, i 10-15 år, men føler jeg har fået en ny chance i livet. ny energi og nyt mod og jeg kan ikke huske hvornår min krop sidst har været så rar, at være i🥹🫶🏽 STØRSTE OG BEDSTE ANBEFALING HERFRA ! Du vil ikke fortryde ! Kan pludselig se en ende på smerten og jeg kommer uden tvivl igen 🙏🏽

29 listopada 2023
Oceniono na 5 z 5

Bedste behandling jeg har prøvet

En mega god modtagelse man få og han er mega god til sig arbejde og han kan find ud af og trykke så man kan mærke det. Har gået til behandling i næste 10 år som ingen rigtig og hjulpet som ønsket men bare efter 6 behandlinger så kan jeg mærke en forskel som jeg aldrig har før. Plus han ikke er så dyrt som alle mulig aldre så alle kan være med.

16 listopada 2023

Bedste oplevelse!!

Bedste oplevelse!!! Var øm og gennemtæsket i min krop grundet arbejde og en hård hverdag, det formåede Daniel at ændre med sin behandling, har ikke haft det bedre! kæmpe anbefaling herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15 listopada 2023
Oceniono na 5 z 5

Jeg har kun rosende ord om Danijel.

Jeg har kun rosende ord om Danijel.
Da jeg kom til Danijel havde jeg kraftige smerter i min ryg og knæ, grundet 3 diskusprolapser og begyndende slidgigt. Jeg kunne ikke gå langt uden kraftige smerter. Nu efter 4*80 minutters behandling kan jeg løbe, lege med ungerne og være en gladere far/mand.
Jeg vil til en hver tid anbefale Danijel.

29 września 2023
Oceniono na 5 z 5

Han får mine feminine sider frem via massage.

Et besøg hos Danijel er et besøg du ikke fortryder. Hans magiske hænder kan få selv de mest anspændte muskler til at falde på plads.
Danijel forstår sig på mennesket, kroppen og sindet og han efterlader mig I kontakt med mig selv på en måde jeg ikke oplever hos behandlere.

13 lipca 2023
Oceniono na 5 z 5

Jeg kører fra Jylland til København og…

Jeg kører fra Jylland til København og kombinere og planlægger det altid med en tur hos Danijel 🦾

Jeg har været kunde ved body treatment therapy igennem mange år, jeg bruger kun ham både pga hans dejlig personlighed, men bestemt også da man får den fulde pakke her over, man er som et nyt menneske når man har været igennem.

Hans Profesionelle tilgang til det er virkelig af høj standart faktisk så høj at jeg køre hele vejen fra Jylland for at blive behandlet af Danijel

Jeg kan kun anbefalede at bruge Danijel han er vanvigtig dygtig til det han gør !! Jeg ville ønske han også var i Jylland

1 lipca 2023

290 km ..

290 km ... kilometer er bare et tal !.
Har været inden og få min nr 2 behandlinger idag.
5 år ind og ud af døren, hos forskellige behandler intet har hjulpet ! Jeg har dårlig ryg, så dårlig at jeg nu har fået mit flexjob. Jeg er klar over, at jeg aldrig bliver smerte fri,men tænk nu hvis man kunne få gode dage ind i mellem, så man følte glæde og ha' mindre smerter bare lige en lille time out er det muligt? Svaret er JA ! Efter første behandling fik jeg så god en periode at jeg kunne hoppe i et par stiletter ( Jeg plejer aldrig at kunne stå med begge ben på jorden da højde forskellen på mine ben er 2,5cm fordi min ryg falder til den ene side.. men pludselig stod jeg med "begge ben solidt plantet i jorden " Smut du trygt en tur til Fredriksberg for her finder du en hjertevarm behandler, dygtig og kompentent . Han er en ægte trylle kunster 🪄

26 maja 2023
Oceniono na 5 z 5

Jeg har gået hos Danijel i flere…

Jeg har gået hos Danijel i flere måneder nu og jeg har været virkelig tilfreds med hans behandlinger. Jeg har haft ondt i min skuldre i ca 2 år og har været hos mange forskellige behandler og kun Danijels behandlinger har hjulpet på at lindre smerten. Tusind tak for dig og du fortjener helt klart 5 stjerner 🙌

25 maja 2023
Oceniono na 5 z 5

Mere end 5 stjerner værd!

Kære krop jeg mærker dig på måder jeg ikke har mærket dig længe ❤️

Jeg har nu fået 3 behandlinger ved Danijel som har @bodytreatmenttherapy
- jeg har været hos rigtig mange kropsbehandlere, lige fra osteopati, kts, aku, healing, kiropraktorer m.m.

Og hands down så er Danijel uden tvivl den bedste behandler jeg har mødt!

Han ser dig som DIG og ikke som en diagnose eller en skade der skal fikses, men dig, helt som du er.

De to første gange jeg kom i hans klinik kunne jeg dårligt gå, jeg måtte tage taxa direkte fra dør til dør, jeg holdte fast i karmene for ikke at vælte, Danijel måtte endda hjælpe mig op på briksen.

Igår fik jeg tredje behandling, jeg cyklede derud og hjem igen OG kom selv op og ned fra briksen 🙌🏻

Danijel har en hel unik evne til at forstå kroppens sprog på et meget dybt niveau og første gang jeg var der kunne han efter endt behandling fornemme og mærke ting ved min person blot ved at behandle min krop, hvilket viser mig at han kan sit kram!

Danijel skaber et 110% trygt rum at blive behandlet i, det mærkede jeg fra første øjeblik, han formår at rumme hele dig, se hele dig og du er ikke i tvivl om at han samarbejder med din krop under hele behandlingen.

Jeg har været hos andre kropsbehandlere der bare så mig som en betalende kunde og ofte sagde "jamen du har jo sclerose så du får det ikke bedre" og den holdning møder du ikke hos Danijel, han ser på hvordan han kan hjælpe dig og din krop til mere harmoni og balance 🙏🏻

Han har en visdom om både kroppen og livet som han gerne deler ud af, så har jeg altid lidt at tænke over bagefter, han får uden tvivl mine varmeste anbefalinger ✨

15 maja 2023
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej