Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Har beställt från Bodystore i flera år och alltid varit nöjd, men min senaste upplevelse var faktiskt utöver det vanliga 😃 Jag hade glömt använda min rabattkupong vid beställning dagen innan, skriv... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jag har nog vart kund i 10 till 15 år, och kundservicen har blivit bättre och bättre. Sätter en 4:a för en del varor är dyra men del har bra pris. Uppskattar att företaget är ärligt och är det rabatte... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag är nöjd med bodystore. Varit kund flera år och känner att jag alltid får mer när jag handlar. Brett sortiment och bra kampanjer. Intressanta produkter. Dock skulle jag önska att de vågade ta i... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Har varit kund i många år och uppskattat utbudet, men ... Hemsidan har blivit "sämre'/ svårnavigerad. Känns som en app gjord för mobiltelefon, på dator / Google Chrome blir sidan "knepig"

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z witaminami i suplementami

Napisane przez firmę

Bodystore.com är en hälsokostbutik på nätet. Hos oss hittar du ett brett sortiment av: Hälsokost och naturliga livsmedel, Sport- och träningstillskott, Träningskläder och träningsredskap, Ekologiska skönhetsprodukter såsom kosmetika, hud- och hårvård, Naturliga hemvårds- och hushållsprodukter. Vi finns till för att förse våra kunder med de bästa produkterna på marknaden inom hälsa och välmående till konkurrenskraftiga priser och samtidigt stötta och peppa våra kunder att leva ett sunt och hälsosamt liv.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 1 z 5

Bodystore.com har världens sämsta kundservice?

Jag har gjort en beställning åt min mamma. Efter drygt två månader fick jag veta av henne att hon aldrig fått den! Jag kontrollerade hennes telefonnummer och såg att jag hade skrivit 079 istället för 073. Min mamma fick aldrig något sms och visste därför inte att jag hade skickat paketet till henne.

Det är märkligt att ingen från kundtjänst kontaktade oss när paketet inte blev uthämtat. De hade kunnat skicka ett automatiskt mejl, precis som Amazon gör: "Kom ihåg att hämta ut ditt paket". Då hade jag upptäckt att mamma inte hämtat ut paketet på grund av det felaktiga numret. Men nej, Bodystore är ett oseriöst företag som struntar i dig så fort du har betalat.

Paketet låg kvar hos ombudet tills det skickades tillbaka av transportföretaget. Inte ens då valde Bodystore att kontakta mig, utan de behöll både mina pengar och varorna. När detta uppdagades av en slump visade det sig att Bodystore knappt verkar ha någon kundtjänst längre. Inget telefonnummer att ringa, ingen existerande chatt, bara mejl som de svarar på först efter flera dygn om de känner för det. Dåligt, Bodystore!

När jag väl fick kontakt med dem har de endast återbetalat 177 kr av 420 kr. Ja, du läste rätt. På grund av en siffra fel i ett telefonnummer väljer Bodystore att behålla både varorna och merparten av pengarna. Istället för att göra ett nytt leveransförsök, som seriösa företag gör, har de bara återbetalat 40 % av summan! Vi har inte sett några varor överhuvudtaget. Den obefintliga kundtjänsten har lagt allt ansvar på mig och hänvisar till sina villkor. Min 72-åriga mamma har således aldrig fått sitt magnesium mot sina kroniska migränattacker eller sitt kolloidala silver mot infektionen i ögonlocken.

Om vi inte hade upptäckt detta av en slump hade Bodystore behållit 100 % av mina pengar samtidigt som de sålt mina varor på nytt. När jag kontaktade dem första gången bad de inte ens om ursäkt. Helt otroligt! Bodystore, skaffa lite samvete och återbetala hela beloppet eller skicka varorna jag har betalat för.
Ordernummer H0997896

29 listopada 2025

Hej Anna!
Tack för din feedback. Vi beklagar att leveransen inte blev som förväntat.
Paketet skickades enligt de uppgifter som angavs vid beställning och hämtades tyvärr inte ut. Enligt våra villkor behandlas detta som ett ej uthämtat paket. I detta fall har vi även gjort en justering i ärendet genom att återbetala returavgiften.
Vi tar till oss dina synpunkter kring kommunikation och tackar för att du delar din upplevelse. Vid frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice via mejl.

Snabb leverans, toppen kundtjänst

Jättesnabb leverans. Fick dessutom snabbt svar och lösning från kundtjänst när en vara gått sönder i transport. 🤩

23 stycznia 2026

Hej Jazmina,
Vilken fin recension - stort tack för det.
Vad fint att höra att det löste sig med ditt paket!
Önskar dig en fin dag.

Med vänliga hälsningar

Mycket nöjd med Bodystore

Har handlat länge på Bodystore och är mycket nöjd med utbudet, de konkurrenskraftiga priserna, bra kampanjer och bonus för återkommande kunder. Bemötandet från kundservice vid frågor eller när något krånglar är snabbt och vänligt.

22 stycznia 2026

Hej Annie,
Stort tack för din fina recension – det uppskattar vi verkligen. Vad roligt att höra att du är nöjd!
Ha en fantastisk dag!

Med vänliga hälsningar

Älskar Bodystore!

Älskar Bodystore!! Handlar mycket där - bra priser, bra leveranser, bra utbud och bra service! Kundtjänsten är toppen!!

20 stycznia 2026

Hej Caroline,
Tusen tack för dina fina ord.
Vad roligt att höra att du som kund är nöjd. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!
Önskar dig en härlig dag!

Oceniono na 5 z 5

Tack så mycket för bonuscheckar

Tack så mycket för bonuscheckar, det värmer så här års :) Ni är fantastiska, snabb leverans och bra priser samt såklart bra produkter, tack!

17 grudnia 2025

Hej Diana!
Vilken underbar feedback. Tack för att du tog dig tiden att skriva en recension.
Ha en fortsatt härlig dag!

Oceniono na 4 z 5

Tabletter i stället för kapslar

Bra produkter men jag vill inte ha vitaminer etc i kapslar. Då måste jag öppna kapseln och hälla ut innehållet. Tar mycket hellre tabletter och handlar därför det mesta hos annan leverantör där jag kan få tabletter.

6 grudnia 2025

Hej Lisbeth!
Tack för din feedback. Jag förstår att kapslar inte är optimalt för dig. Jag tar det vidare som ett önskemål till våra inköpare, då vi alltid arbetar med att förbättra vårt utbud.

Alltid lika nöjd!

Pålitligt företag, bra pris, mycket att välja på och alltid lika nöjd!

10 listopada 2025

Hej Agneta!
Vad härligt att höra att du är nöjd! Tack för din fina recension.
Önskar dig en härlig dag!

Oceniono na 3 z 5

Klarna

Snabbt och smidigt, men undrar varför Klarna behöver vara inblandade när man betalar direkt via swish? Klarna fungerar bara när inget blir fel. När det blir fel så gömmer sig ledning bakom kundsupport som inte kan ta det ansvaret. Skulle byta bort Klarna då de är oseriösa.

25 listopada 2025

Hej Kimmo!
Tack för din feedback gällande vår betalningslösning Klarna.

Oceniono na 5 z 5

bodystore har ett mycket bra och…

bodystore har ett mycket bra och prisvärt utbud.
Snabb leverans och skulle något bli fel så får man hjälp. Råkade beställa fel sorts celtic salt, fick skicka tillbaka och fick nytt av rätt sort.

23 listopada 2025

Hej Monica,
Vilken fin feedback och vad fint att höra att det gick bra med bytet av produkten! Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension.
Ha en fantastisk dag!

Oceniono na 5 z 5

Toppalternativet för hälsokost på nätet! 🌟

Bodystore.com är fortfarande en av de två bästa affärerna för fr.a. hälsokost på nätet. De har det mesta som behövs, har bland marknadens lägsta priser, fria returer, generös återbäring genom deras kundklubb och gratis frakt vid en rimlig summa. De erbjuder även studentrabatt, vilket är ett ytterligare plus.

Frakten sker riktigt snabbt och det har aldrig varit ett fel på någon produkt. Supporten är jättetrevlig och lösningsfokuserad, vilket delvis är varför jag skriver ytterligare ett 5/5 i omdöme efter dagens köp 🌟

Rekommenderas varmt och jag är återkommande kund i över 5 år.

22 listopada 2025

Hej David,
Stort tack för din fina recension!
Vi är jätteglada att du är nöjd med oss – och det betyder extra mycket att du varit kund hos oss i över 5 år. Tack för förtroendet!

Falsk marknadsföring

Falsk marknadsföring. Jag har nog betällt 30 lådor 12 x Protein Block Bar 60 g från Bodystore och en del andra produkter och alltid varit nöjd med leverans och konkurrenskraftiga priser. Tack vare alla köp är jag helt säker på vad priset per låda brukar ligga på. Nu påstås det vara 32% rabatt på dessa och att ordinarie pris är 276kr/st. Inga av dom lådor jag beställt det senaste året har nånsin kostat mer än 199kr/st. Enligt konsumentverket ska ett företag när de sänkt priset på en vara även ange det tidigare priset. Det tidigare pris som ska anges är det lägsta pris som företaget haft på produkten under de senaste 30 dagarna före prissänkningen. Att försöka lura konsumenter att tro att dom verkligen sänkt priset med 32 procent och att det är en Black Week Deal är lurendrejeri. Jag har varit i kontakt med deras kundtjänst som lovade återkomma men så har inte skett.

17 listopada 2025

Hej Conny!
Tack för din feedback. Jag ser att du nu har fått svar ifrån vår kundtjänst gällande priset på produkten. Kontakta gärna kundtjänst igen om du har fler frågor eller funderingar.

Nöjd kund

Smidigt att beställa, snabba leveranser och hyfsade priser.
Bonuscheckarna gör att man gärna köper igen ;)

9 listopada 2025

Hej Mia,
Härligt att höra! Tusen tack för din recension.

BRA VAROR!

BRA VAROR!
men krångligt bli medlem… enklare sätt önskas!
Önskar hjälp att få poängen, TACK!

28 października 2025

Hej Lena,
Tack för din fina feedback!
Jag ser att vår kundservice svarat på ditt mejl gällande medlemskapet. Återkom gärna om det är fortsatt problem, så hjälper vi dig!
Önskar dig en fin dag

Oceniono na 5 z 5

Alltid bra produkter och priser

Alltid bra produkter och priser, och fri frakt till dörren. Fantastiskt

24 października 2025

Hej Sanna,
Tusen tack för din recension. Vad härligt att höra att du är nöjd!
Önskar dig en fin dag

Otroligt dålig kundservice

Otroligt dålig kundservice. Jag har mailat flera gånger utan att få något svar. Bedrövligt att jag ska få betala 250kr/paket för paket jag aldrig fått eftersom de skickat till en adress jag bodde på för fyra år sedan. Jag ändrade adressen, men ändå skickade de fel!

10 października 2025

Hej Helene!
Tack för din feedback. Vi är verkligen ledsna över din upplevelse. Det ska självklart inte bli fel med adressen när du uppdaterat den, och vi beklagar att du inte fått svar på dina mejl. Vi vill gärna hjälpa dig vidare – vänligen återkom med din mejladress och vilken order det gäller, så ska vi kika vidare på ärendet.

Snabb leverans +++++

Grymt snabb leverans. Kommer beställa igen +++++++

10 października 2025

Hej Andreas,
Härligt att höra. Tack för din fina recension!

Nöjd kund

Har beställt från Bodystore ganska länge och har inte blivit besviken någon gång. Smidigt köp. Stor sirtiment. Snabbt leverans. Jättenöjd!!

28 września 2025

Hej Elena!
Tusen tack för att du tog dig tiden att skriva en så fin recension!
Härligt att höra att du är nöjd.

Fungerar bra.

Min upplevelse har varit positiv.
Det har mestadels fungerat väldigt väl och kundtjänsten har varit väldigt hjälpsam.

Leveranserna har alltid varit väldigt snabba.
Packningen brukar vara väldigt bra.

Jag gillar däremot inte användandet av A.I och hoppas att de (mot förmodan) slutar med det framöver.

26 września 2025

Hej Ola!
Stort tack för din fina feedback. Vi är glada över att du är nöjd!
Vi tar med oss dina synpunkter kring AI. Vi strävar efter bästa möjliga service, med en balans mellan smart teknik och mänsklig kontakt.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej