Gemakkelijk besteld, betaald. Pakketje 3 dagen later geleverd door DPD. Ondertussen via track & trace op de hoogte gebleven. Ik had andere negatieve reviews na het bestellen gelezen dus had wat schrik... Zobacz więcej
Bobshop.nl
Zobacz, co mówią recenzenci
Retour zending al maand geleden verstuurd, eerst konden ze het nog niet verwerken vanwege achterstand (Corona) nu zeggen ze het niet te hebben ontvangen. Jammer mooie spullen maar ze zouden een voorb... Zobacz więcej
Vorige week donderdag (16/06/2016) wasmachine besteld. ging vrijdag geleverd worden tussen 16.30 en 21.00. Niets/niemand gezien. Direct contact opgenomen met mijnbestelling.be waar ons gemeld werd dat... Zobacz więcej
De Bobshop bestelling komt uit Duitsland, ondanks dat deze uit voorraad leverbaar is wacht ik al bijna twee weken op mijn pakket. Ik heb Bobshop per mail gevraagd naar de reden van deze lange leve... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vanuit een traditionele bruin- en witgoedwinkel ontstond Bobshop.nl in 2002 als pure internetspeler in de consumentenelektronica. De kracht van Bobshop.nl is de combinatie van het kopen via internet tegen eerlijke en sterke prijzen, met de betrouwbaarheid van de traditionele winkel.
Dane kontaktowe
Industrieweg 2a, 3846 BC , Harderwijk, Holandia
- 0900-2627467
- webcare@bobshop.nl
- www.bobshop.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
Geweldige service!
Geweldig!!! Donderdag laat in de middag besteld en vrijdag al binnen. Super hoor! Veel bedrijven claimen dit te doen, maar jullie doen het echt!
Wasmachine binnen 24 uur afgeleverd
Op 2e pinksterdag een wasmachine besteld en de volgende dag om 7.00 uur 's morgens een sms dat de wasmachine tussen 11.00 en 14.00 uur afgeleverd werd! Keurig op de eerste verdieping geplaatst en de oude wasmachine ging mee retour.
Top!
Net zoals de vorige keer. Een sublieme service.
De Nederlandse gebruiksaanwijzing ontbreekt.
Hoe kom ik hier aan?????
prima service voor een prima prijs
onze bestelling snel af gehandeld 2dagen was hij binnen, keurig bezorgd en gratis levering een prima winkel. ook onze vorige bestellingen zijn heel snel en keurig afgehandeld. EEN ONBETWISTE AANRADER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vaatwasser is prima, maar de bezorging is hopeloos onbeschoft.
Bestelling online is lekker makkelijk; vaatwasser is OK, maar die bezorgers....... wat een onbeschofte horken. Voortaan wel zelf aansluiten.
Topshop !!
Koelkast en wasdroger besteld en uitermate snel geleverd. Helaas bleek de wasdroger een defect te hebben waardoor deze vanaf het begin het niet deed. zondagavond een mail gestuurd en dinsdag al een nieuwe gekregen!! Helemaal tevreden met de service en het contact met Bobshop !! Een aanrader dus!! Fam. Helsdingen Zeist
Correct, Snelle service, duidelijke omschrijvingen, gewoon erg goed,
Als je nieuwe apparatuur nodig hebt ga dan naar Bobshop
hun snelle service is helemaal top!
De service van BOBshop is heel erg goed, betrouwbaar, vriendelijk, behulpzaam etc.
Moest deze keer een wasmachine . Het is heeeel onhandig zonder. Hoewel de kledingkast oneindig lijkt stapeld de vuile was zich op en wassen bij de `buren`, hoe lief bedoeld, is niet handig.
Maar weer eens op de site van BOBshop terecht gekomen. De vorige keren dat ik van hun service gebruik maakte was erg goed bevallen.
s`middags besteld de volgende ochtend in huis. Je kunt ,bwv spreken de vrachtwagen volgen. Dus gewoon heel relaxt nog boodschappen enzo gedaan. Een sms was een half uur voor aankomst maar toen bleek dat het sneller ging belde de chauffeur op!! Geen hele vrije dagen opnemen maar een heerlijk relaxte ochtend waar de eerste was alweer voor 12 uur draaide!!
Alles klopt precies zoals jullie op de site beschrijven, dat noem ik kwaliteit
Ik heb een wasmachine om 19 uur besteld en wilde deze de volgende dag thuis bezorgt hebben en geplaatst op de zolder. Na de bestelling geplaatst en betaald te hebben kreeg ik een confirmatie en een tijdstip waarop geleverd werd. Een half uur voor levering een sms en daar stonden de mannen. Keurig oude machine weg en nieuwe geplaatst, twee trappen op en af met een wasmachine zonder iets te beschadigen. Verpakkingsmateriaal mee en weg waren ze. Top!
vergeten opsturen?
Op woensdag heb ik een grasmaaier besteld, LT 1 à 2 dagen. Donderdag was een vrije dag en Ik woon in België dus tel ik toch maar 2 werkdagen, maar dinsdagmiddag stond order nog steeds in bewerking. Ik heb dan een mailtje gestuurd, waar ik binnen het uur antwoord op kreeg. Woensdag is de grasmaaier geleverd.
Iets te lange levertijd, maar erg vriendelijk en attente klantendienst. Ook de prijs was OK.
De BOB shop is snel ,helder en profesioneel
Laatst een oven besteld van De Longhi.
De levering was super snel en de prijs prima.
We hebben deze oven al veel gebruikt.
Het verloop van de levering is mooi te volgen en er wordt een kort dagdeel aangegeven voor de aflevertijd.
Hierdoor kun je goed inplannen wanneer iemand thuis moet zijn.
Bestel altijd bij Bobshop, dan ben je gehaaid, want dan wordt je nooit genaaid!
Ik heb al vaker wat bij Bobshop besteld, altijd goede service, niet duur en altijd op tijd geleverd. Als er iets niet klopt met je bestelde artikel binnen de garantie periode, dan wordt je altijd uitstekend en correct geholpen via hun service site. Kortom, Bobshop is een aanrader voor iedereen.
Leon.
Snel, vriendelijk. 1e email bericht van aflevering, daarna sms en telefoon 30 min voor aflevering.
Aanraden winkel, maar jammer dat we de originele dozen van vriezer en koeler niet gezien. Voor het kopen van online product moeten we altijd de originele dozen zien en daarna bewaren. Als het iets mist zou gaan, kunnen we die dozen en bijbehorende dingen nog terugsturen naar de online winkelen binnen 14 dagen.
in 1 woord perfect
Snelle levering, afspraak is afspraak. Blij met mijn nieuwe tv
Snel geleverd goede informatievoorziening, alle huishoudelijke spullen de volgende dag in huis! Ideaal voor vaderdag en in mijn geval één dag voor moederderdag ;)
Je bestelling is snel geplaatst, site werkt erg goed, op sommige sites is je bestelling opeens weg weet je wel, maar hier gaat alles vlekkeloos. Je wordt snel en goed geinformeerd over je bestelling, betaling, verzending.
Ook bij ontevredenheid reageert men adequaat, zoals direkt omruilen.
Perfect!
Snelle bezorging, vreemd ingepakt
Ik kan Bobshop niet anders dan een 4 sterren geven. Het bestelproces verliep soepel en de prijzen zijn scherp. Ik bestelde een E-reader en deze werd keurig netjes, de volgende dag bezorgd.
Mijn enig opmerking is de verpakking. Mijn E-reader, gekocht voor moederdag, kwam in een luchtkussenenvelop. Ookal was het maar een klein doosje, hij was al een paar keer op de grond gevallen zag ik aan het doosje. Niet heel ernstig, maar verstuur een apparaat van 130 euro netjes in een doosje. Is toch iets veiliger.
Inflexibel
Direct bij bestelling aangegeven dat ik de bezorging 1 dag LATER wil laten plaatsvinden vanwege afwezigheid. Bobshop antwoordt dat de bezorgdatum niet meer aangepast kan worden. Lijkt me geen kwestie van kunnen maar willen, inflexibiliteit dus. Geeft geen vertrouwen dus dit was mijn eerste en alweer laatste bestelling.
Service is betrouwbaar en snel
Het is snel en simpel artikelen te bestellen via de site.
Super snel geleverd en met de fullservice voor €14,95 heb je geen omkijken.
Bij bobshop je wasmachine bestellen is geweldig. Geen problemen en ze leveren heel snel. Een half uur van te voren bellen ze jou dat ze er aan komen. Je oude apparaat nemen ze keurig mee en installeren waar jij maar wilt. Volgende keer gewoon weer bobshop voor mij.
Zoek niet verder, mijn advies: winkel hier.
Bobshop heeft mij een koelkast geleverd en zoals vermeld op de site had ik hem de volgende ochtend al in huis. Goed en duidelijk gecommuniceerd en zeer correct en vriendelijk in de aanlevering. Al met al was Bobshop de goedkoopste en de garantiebepaling lijkt mij ook erg goed geregeld.
Ik ben een uiterst tevreden klant, Bobshop bedankt!
Doświadczenie Trustpilot