Rask levering. Når et kort i brettspillet jeg bestilte manglet fikset kundeservicen det raskt og enkelt. Det hjelper på at de er hyggelige også
Jeg bestilte Dominion da det praktisk talt var utsolgt ellers i Norge og regnet med det kom til å ta tid, ble overrasket over at det ble levert på 2 dager når det ble sendt fra Danmark. 10/10 kommer t... Zobacz więcej
Har netop købt Mansions of Madness hos Boardgamer. De har de nyeste titler, som de første i DK og samtidig til de bedste priser, hvilket er grunden til, at jeg altid handler brætspil her.... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Billige Brætspil, kortspil, strategispil, brætspilstilbehør
Dania
- www.boardgamer.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Hurtig levering og afklaring på forkert sendt spil
Fik desværre leveret et forkert produkt, men fik hurtigt svar, og vi fandt med det samme en løsning, så er alt i alt rigtig godt tilfreds.
Begge leverancer kom til tiden, så ikke sidste gang, at jeg handler her.
Stedet hvor man køber brætspil i Danmark
Jeg syntes egentlig overskriften siger det hele, men lad mig uddybe det...
1. Boardgamer.dk har nogle af de bedste priser i DK
2. Claus, ejeren af Boardgamer.dk ved en masse om brætspil
3. Servicen Claus yder er ud over hvad man kan forvente sig af en webshop
3.1 Man kan afhente sine varer også når han ikke er hjemme (efter aftale)
3.2 Man kan aftale afhentning ved f.eks. Viking Con eller lign. Alt kan næsten lade sig gøre
3.3 Claus holder kontakten til kunden via smser, telefon, mail, facebook chat og face to face
3.4 Claus forsøger gerne at skaffe spil hvis man er på udkig efter noget han ikke har på lager
Alt i alt kan jeg kun anbefale boardgamer.dk til alle (og det gør jeg meget gerne :o)
Fantastisk service og godt udvalg :)
Kan kun anbefale Boardgamer! Claus er intet mindre en awesome til at søge nært og fjernt efter brætspil. Det kan godt være at andre steder kan konkurrere på pris, men ikke på service! :)
Bedste brætspil-site i DK
Bedste priser, og super service. Hjemmesiden er også rigtig god, og nem at overskue. De har altid de nyeste titler, og der er link til anmeldelser ved nærmest alle spil. Boardgamer.dk er bare bedst!
Bliver ikke meget bedre :)
Alt fungerer som det skal ved bestilling, betaling og levering (3. gang jeg bestiller hos Boardgamer). Claus svarer tilbage meget hurtigt på mail, hvis der er spørgsmål
Gode priser og fantastisk service
Fantastisk service. Der svares hurtigt på alle forespørgsler om diverse obskure spil. Hvis noget overhovedet kan skaffes bliver det skaffet. Tillige er priserne attraktive. Bedste sted at købe spil i DK.
Fremragende service
Jeg har været mere end godt tilfreds med at handle hos Boardgamer. Gode priser, fornuftigt udvalg (og hurtige tilbagemeldinger på forespørgsler uden for sortimentet) og hurtig leverance - og så en fremragende, personlig service, hver gang man kommunikerer med firmaet. Mine varmeste anbefalinger.
Super service, spændende udvalg og fair priser
Boardgamer.dk leverer virkeligt varen. Indehaveren er yderst kyndig udi brætspil og viser stor fleksibilitet mht afhentning af varer. Jeg fik en ekstra promopakke med i prisen, hvilket var en god overraskelse. Jeg vil hellere handle lokalt her istedet for at spare 20-30 kr på at købe den tyske udgave hjem og så risikere diverse transportskader.
God hurtig service, stort udvalg og ikke så mange dikkedarer. I øvrigt god til at skaffe svært tilgængelige varer hjem
God hurtig service, stort udvalg til konkurrencedygtige priser og ikke så mange dikkedarer. I øvrigt god til at skaffe svært tilgængelige varer hjem
Fine priser, god hjemmeside og rigtig god service
Ikke så meget at sige. Kanon god service med hurtige og venlige svar.
Masser af gode tiltag i butikken og ejer er meget lydhør ifm. ønsker om spil, som ikke er på shoppen.
Forsendelse er hurtig og smertefri.
Leverer til tiden og skide god service
De er altid til at tale med hvis der er spil jeg står og mangler, og så er de fornuftige med priserne.
Kan godt lide at siden kun viser de varer der er på lager eller på vej ind. Det gør jeg ikke bruger min tid på at bestille varer som er udsolgt/udgået eller lignende.
Spørger jeg om ting på mail så er der svar med det samme. Kan kun anbefale dem.
Fejllevering blev fulgt op og løst med super service
Min pakke blev ved den fejl leveret som erhvervspakke og ikke som pakkeshop og endte lidt i limbo. Men efter at jeg kontaktede Boardgamer.dk, så blev der hurtigt sat gang i eftersøgningen og via GLS og den lokale pakkeshop, fik jeg endelig min pakke :-)
Tak for god og personlig service!
Billige spil og hurtig levering
Butikken er i skrivende stund (14/02/13) et af de billigste steder i Danmark. Hurtig levering, bredt udvalg og billige priser. 5 stjerner herfra.
Trak for mange penge på min konto
Boardgamer reklamerer med gratis fragt ved køb over 600 kr, men da jeg købte for 619 kr hos dem, havde de pludselig trukket 50 kr for fragten også så jeg måtte betale ialt 669 kr.
Ved henvendelse til dem fik jeg en uklar forklaring om at det skyldtes at jeg betalte delvist med et gavekort, og at de hverken kunne eller ville refundere de 50 kr som jeg havde betalt for meget.
god og hurtig handel
Hurtig til at svare tilbage på spørgsmål.
Modtog varerne to bankdage efter bestilling, alle i perfekt stand, så handler med glæde her igen.
Jeg skulle købe et par spil, som jeg skulle bruge med kort varsel. Mailede lidt frem og tilbage med indehaver, og endte med at kunne hente spillene i Kbh, da han havde en aftale derinde alligevel. Super service, og hurtig kommunikation - alle tiders.
Hurtig levering og god service
Jeg har efterhånden handlet en del hos Boardgamer.dk og det har altid været en fremragende service - de gange jeg har haft noget at bemærke dem om er det altid blevet behandlet hurtigt og professionalt, og altid til min - kundens - fordel.
Levering er altid hurtig, hvis jeg bestiller det tidligt nok på dagen får jeg det dagen efter - dog ikke på adressen da det er via GLS. Dette er dog at foretrække, da PostDanmark er ... ja, PostDanmark.
Jeg vil fortsat blive ved med at støtte Boardgamer.dk fremfor udenlandske firmaer. Her ved man, at servicen altid er i top.
Mere end tilfreds med handel hos Boardgamer !
Har netop købt Mansions of Madness hos Boardgamer.
Ud over brætspillet var der gratis rollespilsblad og ziplocks uden at jeg havde spurgt efter det.
Dankortbetaling og fragt gik som det skulle, og pakken ankom hurtigt til min arbejdsplads.
Kan anbefale Boardgamer for deres let overskuelige hjemmeside, gode rådgivning, store udvalg, billige priser og hurtige fragt = 5 stjerner.
Mangler mulighed for betaling med dankort, men god service
Der er lidt mere risikofyldt bare at overføre penge til en konto, men jeg sendte pengene om torsdagen og modtog varen om tirsdagen, det er ok.
Jeg vil dog ikke turde købe for meget på samme tid for at mindske eventuelt tab hvis varen ikke skulle blive leveret.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.