3,5

Średnia

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Lyger om lagerbeholdning

Lyger om lagerbeholdning. 11. desember sto det at de hadde varen på lager, og at jeg kunne forvente å få varen levert 19. desember. Nå 17. desember får jeg beskjed fra posten om at de har mottatt varen, og at jeg får den utlevert 29. desember.

17 grudnia 2025
Logo Boardgamer

Odpowiedź od Boardgamer

Hei, og takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse.

Vi vil først beklage opplevelsen og forståelsen rundt leveringstiden. Når en vare kan bestilles hos oss på boardgamer.no, betyr det at den er på lager hos oss på bestillingstidspunktet, og pakken ble sendt som avtalt.

Dessverre opplever både vi og mange andre nettbutikker forsinkelser hos Bring/Posten i desember på grunn av stor julepågang. Dette kan føre til lengre leveringstid enn det som opprinnelig er estimert, selv om pakken er sendt i tide fra vårt lager.

Vi beklager virkelig ulempen dette har medført, og tar tilbakemeldingen din med oss videre.

Vennlig hilsen
Boardgamer.no

Superrask levering. Gode priser.

Gjorde ferdig bestilling mandag kveld. Torsdag ettermiddag hadde jeg esken med puslespill på døra.
En rekke av full pris puslespill fra Boardgamer har vært billigere enn identiske fra norske butikker hvor det lokkes med 40% rabatt!
Imponerende utvalg. God nettside.

20 lutego 2025

Bedre blir det ikke!

Jeg har kjøpt utallige puslespill og brettspill fra Boardgamer og er ALLTID fornøyd! Gode priser, aldri noe tull og ikke minst, rask og pålitelig levering. Hver gang! Det er en fryd å handle der ☺️

2 sierpnia 2024

Fantastisk nettbutikk

Fantastisk nettbutikk, beste utvalg, super rask levering inkl gratis frakt om du bestiller over en gitt sum, og ikke noe toll som kommer på toppen. Finner ikke bedre priser noe sted, har sikkert kjøpt over 50 puslespill hos boardgamer, alltid fornøyd

29 lipca 2024

puzzle

I was buying puzzle there, everything came just as it was nicely written and explained, good product quality 😊 and great selection I just putted my new order today

5 marca 2024

Super nettbutikk

Har handlet puslespill fra denne siden flere ganger og har alltid vært fornøyd. Gode priser, godt utvalg og kjapp levering fra DK. Opplevde nylig at det ene puslespillet manglet brikker (det var nytt og forseglet i plast da jeg fikk det, så det var feil fra fabrikken). Tok kontakt med kundeservice på epost, fikk svar på minutter fra Kenneth, som var veldig behjelpelig. Alt ordnet seg! Super service, der kommer jeg til å handle igjen!

5 września 2023