Rigtig god service fra ende til anden. Fra en god købs oplevelse til et super venligt besøg af to søde og effektive chauffører. Havde købt nogle møbler et andet sted, de blev leveret ved kants... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Aldrig oplevet bedre service, kommunikation og kvalitet. Sofa, spisebord med stole & seng, alt sammen leveret og monteret af nogle SUPER seriøse & effektive gutter. Salgspersonalet har været e... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
VIIIIRKELIG GOD SERVICE! Meget hjælpsomme og hurtige på mail ift. spørgsmål om afhentning i butik. Gjorde det muligt at bestille varen på nettet igen, selvom den lige var taget af. Det er bestemt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super god service og vejledning. I jagten på en ny sofa besøgte vi Bo Bedre. Vi oplevede super god og kompetent service både fra den unge sælger (Daniel) og de øvrige kolleger. Vi kommer helt sik... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hos Bo-Bedre går vi op i kvalitet og god service. Det er derfor vigtigt for os, at de produkter vi sælger i vores butik og webshop er nogle, som vi med sikkerhed kan stå inde for. For os handler det ikke om at jage den gode profit. Vi ønsker at gøre et salg, hvor du som kunde går herfra tilfreds - men også at du går herfra med et produkt, der vil give dig glæde mange år frem. Vi følger med i de nyeste trends og sælger også varer fra de populæreste mærker indenfor interiørbranchen. Dette er blandt andet mærker som f.eks. Audo Copenhagen, HAY, Skovby, Tempur og Normann Copenhagen. Vi mener hos Bo-Bedre, at man skal være passioneret omkring det man laver, for at kunne levere den gode service.
Strandby Plads 7, 6700, Esbjerg, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Utrolig hurtig levering, efter at have bestilt en vare. God service 👍

Odpowiedź od Bo Bedre Møbelhus
Hej indtil videre er jeg godt tilfreds har fået god hjælp. Jeg har dig ikke fået mine varer leveret nu men de skulle komme den 9 apri, så det satser jeg på. Vh. Bodil Riis

Odpowiedź od Bo Bedre Møbelhus
Det er idag 1 måned siden jeg bestilte en vare der men den blev ikke henter 😞, men har desværre ikke set mine penge igen som jeg betalte for varen 😳😱😞😣, ikke et sted jeg vil anbefalde til nogen som helst 😣

Odpowiedź od Bo Bedre Møbelhus
kan kun anbefale bo bedre god betjening og flinke personale,
Hurtig levering ,

Odpowiedź od Bo Bedre Møbelhus
Aldrig skuffet når du handler hos bo-bedre

Odpowiedź od Bo Bedre Møbelhus
Tak for go levering og service ! Jeg er super tilfreds med mit nye fra Nordline entre sæt i Valnød !

Odpowiedź od Bo Bedre Møbelhus
God oplevelse ved handlen på hjemmesiden. Manglede løbende information vedr. hvor langt min pakke var fra betaling til den landede ved en pakkeshop, som f.eks. En mail hvor man kan følge den med fragten.

Odpowiedź od Bo Bedre Møbelhus
Hurtig og yderst venlig ekspedition.
Kan ANBEFALE at købe møbler der.

Virkelig hurtig service.
Jeg bestilte til afhentning og ca. 15-20 min efter var min varer klar til afhentning.