Rigtig god service fra ende til anden. Fra en god købs oplevelse til et super venligt besøg af to søde og effektive chauffører. Havde købt nogle møbler et andet sted, de blev leveret ved kants... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Aldrig oplevet bedre service, kommunikation og kvalitet. Sofa, spisebord med stole & seng, alt sammen leveret og monteret af nogle SUPER seriøse & effektive gutter. Salgspersonalet har været e... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
VIIIIRKELIG GOD SERVICE! Meget hjælpsomme og hurtige på mail ift. spørgsmål om afhentning i butik. Gjorde det muligt at bestille varen på nettet igen, selvom den lige var taget af. Det er bestemt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super god service og vejledning. I jagten på en ny sofa besøgte vi Bo Bedre. Vi oplevede super god og kompetent service både fra den unge sælger (Daniel) og de øvrige kolleger. Vi kommer helt sik... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hos Bo-Bedre går vi op i kvalitet og god service. Det er derfor vigtigt for os, at de produkter vi sælger i vores butik og webshop er nogle, som vi med sikkerhed kan stå inde for. For os handler det ikke om at jage den gode profit. Vi ønsker at gøre et salg, hvor du som kunde går herfra tilfreds - men også at du går herfra med et produkt, der vil give dig glæde mange år frem. Vi følger med i de nyeste trends og sælger også varer fra de populæreste mærker indenfor interiørbranchen. Dette er blandt andet mærker som f.eks. Audo Copenhagen, HAY, Skovby, Tempur og Normann Copenhagen. Vi mener hos Bo-Bedre, at man skal være passioneret omkring det man laver, for at kunne levere den gode service.
Strandby Plads 7, 6700, Esbjerg, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Rigtig pænt møbel, men der var nogle få produktionsfejl i de forskellige dele. En af dem havde så stor en fejl, at jeg selv var nødt til at skære metallet af før den passede ind.

Odpowiedź od Bo Bedre Møbelhus
Der var sket en fejl i systemet, så den vare, jeg bestilte blev ikke sent. Da der blev opmærksomt på det, kom en virkelig sød medarbejder og afleverede den personligt til mig på min adresse. Det var mere, end jeg lige havde forestillet mig, så mange tak!

Odpowiedź od Bo Bedre Møbelhus
Fin service ved personlig henvendelse.
Webshop fungerer super og levering var ganske hurtig

Odpowiedź od Bo Bedre Møbelhus
Vi har igen handlet i Bo-Bedre Møbelhus, hvor vi fik en fantastisk service og rådgivning om køb af seng til sommerhuset👌 Lige netop leveret og installeret af 2 fantastisk chauffører 😉
De bedste anbefalinger herfra 😊

Odpowiedź od Bo Bedre Møbelhus
Flink service, lidt langsom levering på en uges tid (dette blev der informeret om på mail, og jeg havde ikke travlt). Men perfekt produkt som beskrevet.

Odpowiedź od Bo Bedre Møbelhus
Bo bedre i Esbjerg er er fantastisk sted dygtig personale og vejledning vi handlede med Lennart og kun roser til ham 👍vi fik levering i Grindsted uden beregning så vi vil helt klart handle der igen og anbefale dem til alle vi kender mvh Lars og Hanne nordborg

Odpowiedź od Bo Bedre Møbelhus
Kontaktede bobedre vedrørende et møbel de faktisk ikke havde i sortiment, men i løbet af ingen tid fik jeg tilbud om at de kunne få det hjem til mig - super service og bestemt ikke sidste gang jeg handler der!

Rigtig god kundeservice.
Butikken i Esbjerg er altid en fornøjelse at besøge.

Odpowiedź od Bo Bedre Møbelhus
Lynhurtig ekspedition - modtog varen med GLS næste dag. Prisen var markedets bedste.