Det mest inkompetente hospitao jeg har oplevet.. alt det sejler.. lægerne sygeplejersker glemmer aftaler, taler hen over en og kan ikke huske fra næse til mund. Behandlingen føler man man er i vejen,... Zobacz więcej
Skal man blive rask, eller....? 8 af 10 medarbejdere scorer højt. Ikke alle er erfarne.... og her opstår nogle problemer. Ud over Den Berømte nye Platform, som ingen jeg har spurgt kan lide, så mang... Zobacz więcej
Løb væk fra dette hospital. Flere afdelinger lever ikke op til alle forventninger fra et professionelt synspunkt. De annullerer dine henvisninger på abdominale K og siger, at når du møder op, lyver d... Zobacz więcej
Fantastisk søde, hjælpsomme sygeplejersker. Humor, joks og kærlig omsorg Lægen, som havde mange patienter, tog sig tid til at besvare mine spørgsmål. Følte aldrig han stod og trippede for at kom... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Den værste patientbehandling
Jeg fik en akut tid d. 2/7-19 på Bispebjerg akutmodtagelse og fik den værste behandling efter 4 timers ventetid😓
Det her kommer til at lyde total…
Det her kommer til at lyde total psykotisk og paranoidt. Nevertheless, vi oplever verden gennem vores egne øjne og danner vores virkelighed ud fra det. Jeg DF som bekendt intelligent nok til at kunne vurdere hvad der er sket og har en karriere mæssig baggrund der bl.a har vundet pokaler i Beverly Hills og blevet omtalt i LA Times mm. Here we go..
Bispebjerg et forbandet! De ønsker en dårlig oplevelse for deres patienter. Det er ondt! Jeg har fået en henvendelse fra læge til kirurg til syghus and min Tarm. Har en tid om 14 dage. Mine symptomer eskalerede kraftigt fredag nat ved at min urin er grumset og smerter l venstre side af krop. Mere end smerter jeg havde midt i (kommer og går) , ikke destinre er det diagnostiseret.
Sygeplejeske prøver for alt i verden at skyde mit udsagn ned. Jeg ryger ikke. Ingen alkohol. Ingen stoffer i 2 måneder. Viser en pille jeg har fået udleveret. En pille jeg tog med for at vise det eneste der er i min krop. MEGET FORDOMSFULDT fortæller sygeplejer “de jo de store” selvom jeg lige har fortalt at jeg brækker hjørner af. Altså ikke spiser så store mængder. Efter spørgsmålende kommer et meget falsk smil frem og hun fortæller hun vil hente blod prøver. Hun kommer tilbage og vi lægger min arm parat til blodprøver. Jeg har trænet en del og har en meget tydelig blodåre på min højre arm. Den har fået taget blodprøver før. Igennem hele mit liv nok 10 gange. Altid på første forsøg virker det. Den blodåre kan man ikke tage fejl af. Det er umuligt. Sygeplejeske jorder nål ind og kører rundt i den hvilket resultere i at min arms blodåre er kolapset. Den største blodåre i min arm er ødelagt. Min tommelfinger føles som om jeg sidder på den og har lukket tilførsel. Jeg er sikker på den sygeplejeske ønskede jeg skulle ha en dårlig oplevelse. Netop fordi de allerede indtil nu ikke tror på hvad jeg siger og af den grund ikke ønsker at bruge deres tid på mig. I deres judgemental verden er det angst og jeg spilder deres tid. Vi ved bare at det er det ikke! Angst er en fejl diagnose
Jeg vælger at konfrontere sygeplejeske med hvordan kan hun kolapse min blodåre med vilje når jeg lige har fortalt alt hvad der er sket og med tåre i øjenene. Det er som at trampe på en der ligger ned. Hun smiler og med over sygeplejeske (en ganmel krage) ved sin side fortæller at det kunne hun selvfølgelig ikke finde på. Dem ældre sygeplejeske siger “jamen nu det jo sket hvad vil du gøre ved det” som om jeg intet kan gøre. Jeg svare at jeg skal have en anden sygeplejeske og selvfølgelig kan man reagere. Man skal ikke lade som ingenting og i det mindste fortælle hende at hvad hun gør ikke er ok. Tydeligt de holdte sammen.
Nu kommer der pludselig 3 sygeplejerske over til mig og verbalt overfalder mig. Hvordan kan jeg dog sige sådan noget siger de. Altså jeg ligger her med smerter og nu går de mere op i sygeplejersken følser. De har ligesom slået sig sammen nogle stykker nu. Og de vil diskutere mon blodåre. Den mandlige sygeplejer ved at hun ikke gjorder det selvom han ikke var tilstede da det skete.
De vælger at gå efter de har tjekket om jeg har filmet dem. Det havde jeg ikke. Jeg har haft min mobil fremme og filmet mig selv og talt om hvad der er sket. De altså gået nu og lægen er ankommet. Vi får en snak . De siger klart med det samme at det ikke er akut. De tror ikke på mig. De tror heller ikke at min kirurg her lavet en henvendelse. Det gør det lidt svært at kommunikere når de ikke tror på hvad man siger.
Nu kommer der pludselig en 3 læge stormende ind ud af det blå og med aggressiv hævet stemme skælder mig ud over at jeg har sagt sygeplejesken kollapsede min blodåre. Vi har længe lagt det. Vi talte slet ikke om min blodåre længe. Har truer med at sende mig hjem uden behandling. Fortæller ham at vi længe er stoppet med at tale om det og han river op i et gammelt sår uden grund. De har nu lavet en form for alliance og jeg bruger netop det ord fordi det var det som ord de brugte selv. Lægen sagde hvis ikk vi har en alliance kan jeg ikke hjælpe dig. Det er tydeligt at de lavet den slags alliancer på deres arbejde.
De siger så at de kan ikke hjælpe mig. Selvom jeg har en tid og henvendelse og mine symptomer er akut ud fra hvad jeg fortæller så jeg beder om en lægen vurdering også kommer den samme læge der lige havde råbt af mig. Han siger jeg skal gå og virker truende. Han fronter mig og jeg fronter tilbage hvis man kan sige det hvorefter han vælger at prikke mig hårdt i brystet. Det jo fuldstændig sindsygt. Jeg fortæller om min sygehistorie også slår han mig nærmet i brystet. Altså jeg fatter det snart ikke. Det er et forbandet sted og det lyder nok paykotisk at jeg kan se og mærke det , men det kan jeg altså. Bispebjerg helbreder dig ikke de gør det værre. De gir dig en ny sygdom eller fejl doagnostisere dig og det er på tværs af afdelinger. Hold jer langt væk derfra. Det er et ondt sted
Mvh Emil
Hudklinikken på bb
Sætter aldrig mine ben der mere..Hudklinikken..så dårlig behandling.sekretæren i modtagelsen -pr tlf er djævlen selv
Bispebjerg har simpelthen ødelagt alle…
Bispebjerg har simpelthen ødelagt alle mine fars chancer for en god kræft behandling. Det er 2 måneder siden de så kræften i hans ene lunge. Nu er der gået 2 måneder og det er ved at være for sent, han havde en god chance dengang.
Bispebjerg har også ødelagt alle mine egne gode, unge år, det er så ikke det vigtige nu - os 3 brødre havde en god chance for at have vores far mange år frem hvis han fik behandling imod kræft for længe siden..., jeg har ikke mange ord - bispebjerg burde rives ned. Hele min familie er ofre for Bispebjerg, og mange af mine venner og nærmeste, udover mig selv
Jeg var for nyligt indlagt på Medicinsk…
Jeg var for nyligt indlagt på Medicinsk afdeling. Jeg havde det rigtigt skidt. Jeg var ikke en nem patient og vil godt rose personalet og specielt Sygeplejerske Kim og Lægen der havde med mig at gøre... Og tak for god hjælp til hjemsendelse med alle mine ure og habengut.
Rigtig god oplevelse
Alle jeg var i kontakt med under min indlæggelse på Bispebjerg var utroligt søde og professionelle. Både læger, fysioterapeuter og sygeplejersker. Kun meget lidt ventetid ved røntgen.
jeg blev indlagt akut på bispebjerg…
jeg blev indlagt akut på bispebjerg hospital på K modtagelse 7A. Jeg blev indlagt akut til operation for blindtarmsbetændelse. Jeg vil gerne gøre opmærksom på et utroligt dejligt personale på afdelingen. Jeg blev modtaget af omsorgsfulde og forstående sygeplejersker, og en meget sympatisk narkoselæge. Jeg fik uddybende information. Der blev lyttet til mine ønsker og behov. Der blev fulgt op på min medicin. Jeg føler at jeg fik grundige forundersøgelser og grundig behandling i det hele taget. TAK
På neurologisk ambulatorium Bispebjerg…
På neurologisk ambulatorium Bispebjerg dd. grundig og empatiske fysioterapeuter smilende og god tid til spørgsmål
Fik endda kort med fysioterapeutens tlf med hjem i tilfælde af der skulle opstå yderligere ?
I må og skal prøve deres kantine! Fazer!
I må og skal prøve deres kantine!
Det er Fazer og co som ejer den. (Dem som laver Dumle og after eight)
Den er åben forude kommende, og de laver simpel hen noget lækkert og flot mad!
Er meget overrasket at det kan være SÅ GODT på et hospital flot flot flot!
Idag på Bispebjerg Hospital M4
Idag på Bispebjerg Hospital M4. Mødte kl 1745 til min dosis af antibiotika. Jeg skal have det fast hver 6 time. Har ventet siden 1745 og det er nu gået en time og intet er sket selvom jeg 2 gange har hevet i snoren for at få en sygeplejerske ned. Dem der står for det om natten kl 24 Og tidl 6 morgen har jeg ingen problemer med. Men dem kl 12 Og 18 er virkelig dårlige til deres job. De passer ingen af tiderne. Er sur meget sur.😤
Jeg blev af min læge henvist til …
Jeg blev af min læge henvist til dermatologisk afdeling og mødte op kl. 8.30. 4 timer senere sad jeg stadig og ventede, nu både træt, irriteret og meget sulten.
Ventetid er en ting, men de samme sygeplejere gik forbi mig utallige gange, men ikke en eneste gang gad de stoppe op og opdatere en. Det ville være meget rart at vide om man har udsigt til at komme til om 5 minutter eller 5 timer. Så kunne man bruge lidt tid på at skaffe noget mad eller gå en tur i stedet for at sidde i 4 timer og glo ind i væggen i total uvidenhed.
Elendig service, men om ikke andet blev jeg da overbevidst om at PRIVAT SUNDHEDSFORSIKRING er vejen frem.
Tillidsvækkende kirurg
Tillidsvækkende kirurg , skønne sygeplejerske , perfekt udført operation ,
dejlig mad , snaksalige (på de gode måde) portører , det var bare en fantastisk oplevelse ,,, Hvad taler du om Svend ?? JEG TALER SGU DA OM ORTOPÆDKIRURGISK AFSNIT M50 PÅ BISPEBJERG HOSPITAL !!Så fat det dog ,,,,
Min mor blev indlagt på kirurgisk afd …
Min mor blev indlagt på kirurgisk afd kl 11 da klokken var 21 havde hun ikke fået hverken vådt eller tørt, de kunne ikke sige eller fortælle hvad der var galt, hun blev bedt om at gå hjem, da de ikke ville behandle nogen før efter påske, er rasende på sygehuset over den måde de behandler vores ældre medborgere på, lader dem ligge på en stue uden at se eller fortælle dem noget som helst, og de ikke engang får tilbudt mad eller drikke på trods af der blev spurgt mange gange, under alt kritik føj
emergency room
emergency room service just horrible! Both The Doctor and The nurse! Frederiksberg hospital is so so much better! I really do not want go there ever again!
Lungemedicinsk afdeling (L23) er ganske uduelig!!!
Værs'go - Velfærds-Danmark har spillet total fallit!!
Forestil dig, hvis det var din pårørende eller i værste fald dig selv, der skulle ligge på en lille, bitte stue - med 3 andre!!! Tilmed bliver gardinerne trukket for den enes seng, når hun skal besørge - inde på stuen, hvor der ligger 3 andre personer tæt omkring dig!!! Det er fand... ulækkert!! En ubehagelig stank spreder "juleglæde" i det alt for lille lokale!! Det er bare ikke godt nok, Danmark!!
Så tænker man, at vi kan sætte os ud i opholdsstuen for at få lidt "space" - men den er lige så katastrofal lille som sengestuen. Plads til max. 6 mennesker, hvis eller du har lyst til at sidde lårene af hinanden - og det har man måske ikke på en Lungemedicinsk Afdeling!!!
Kære Bispebjerg - det er ganske enkelt alt for ringe forhold I byder vores borgere, som har betalt skat i rigtig mange år!!! Formidl gerne budskab højere op i systemet, hvis I ikke mener, at personalet selv kan gøre noget for at forbedre oplevelsen af jeres afdeling.
Høj faglighed på akut modtagelsen
Fantastisk pleje og behandling. Personalet er top professionelle med høj faglighed og meget omsorgsfulde
Vedr. Akutmodtagelsen
Professionel behandling - i tilgift søde sygeplejersker.
Tak for god behandling
Jeg vil gerne takke personalet på Bispebjerg Hospital for en super god behandling i forbindelse med min indlæggelse fra den 13. til 17. juli 2016. Det gælder både personalet på Akutmodtagelsen, på Medicinsk Sengeafdeling, på Lungemedicinsk Afdeling samt personalet på afdelingerne for Røntgen og Blodprøvetagning.
Efter telefonisk aftale med 1813 ankom jeg den 13. juli omkring kl. 2 om natten til hospitalets Akutmodtagelse pga. mistanke om alvorlig lungebetændelse.
Jeg fik fra start til slut en fantastisk behandling af alle personalegrupper, der var venlige,omsorgsfulde, og som gav sig tid til at forklare og berolige - hvilket der er behov for i en utryg og uvant situation.
Under min indlæggelse oplevede jeg, hvordan dette gjaldt alle patienter, også de mere sårbare og meget syge patienter, der dårligt nok var ved bevidsthed (og dermed næppe ville klage over dårlig behandling). Alle blev behandlet med stor respekt.
Det skal samtidig bemærkes, at dette skete, selvom der var travlt og nok at lave for personalet på en afdeling med få ansatte og mange alvorligt syge patienter.
Vente tiden er for sindssyg
Jeg har aldrig i mit liv oplevet noget så dårligt som den vente tid der er på Bispebjerg hospital akut modtagelse.
Min kone faldt og slog hagen ned dørpanelet, som gav hende en dyb og bred flænge i hagen, efter et opkald til 1813 med en meget sød og behjælpelig sygplejske fik vi bekræftet at det skulle syes og det kunne vi få på Bispebjerg hospital som er det tætteste hospital på os. Vi fik en tid vi skulle komme klokken 1815 det var der 3 timer til så min kone fik et viskestykke med noget is i på såret.
Vi tager der ind og er der 1810, tænker der måske kunne være noget vente tid, klokken 2130 har vi INTET hørt, det er ingen der kommer ud og siger noget eller tager henvendelse til os, det virker som om der kun er en person på arbejde da hver "patient" tager 1 til 2 timer.
klokken 2130 tager vi så selv henvendels da vi har to små børn på 1-2år og vores barnepige ikke kan passe dem længere da hun skulle på arbejde. Vi får så af vide, at der vil gå 30 minutter...... Lægen der behandlede såret havde tydelig haft en alt for lang arbejdsdag, da han gav udtryk for at være træt og tildels lidt ligeglad.
Det er godt nok en fallit erklæring af den danske stat at folk skal side og vente 4 timer efter en GIVET tid en fredag eftermiddag/AFTEN for bare at få sin hage syet. Man begynder at undre sig over hvad filan man enlig betaler skat til.
Jeg arbejder med IT og hvis mine brugers vente tid på noget der burde være så banalt var lige så lang, ville jeg ikke være i firmaet særlig længe.