Jeg er den glade ejer af flere af BIRKMONDs smukke og praktiske tasker. Den seneste kunne jeg pludselig ikke finde på hjemmesiden og skrev derfor til Manja og teamet, som hjælpende svarede tilba... Zobacz więcej
Jeg har i sommer købt en lædertaske til min datter. Efter få måneder var syningerne i begge stropper ved at gå op. Da jeg reklamerede, fik jeg straks tilsendt en returlabel, så de kunne undersøge, om... Zobacz więcej
Elsker min lille rygsæk fra Birkmond! Flot design og funktionelle detaljer - den rummer utroligt meget og er slidstærk trods sit bløde ydre. Super service og hurtig ekspedition - de bedste anbefalinge... Zobacz więcej
Bought a bag in person when the shop existed in Aarhus, paid nearly 1,500 dkk around a year the seams (on the leather AND in the fabric pockets) came apart and the strap broke. Contacted customer serv... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Dansk design- og lædervareproducent. Vi laver rygsække, skuldertasker, håndtasker, computertasker mv. i læder
Graven 23, 8000, Aarhus, Dania
- info@birkmond.com
- www.birkmond.com
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Kan helt sikkert anbefales.
Kan helt sikkert anbefales.
Har fået en lækker Birkmond taske i gave. Virkelig lækker kvalitet. Kan kun anbefales :-)
God kvalitet til gode priser
God kvalitet til gode priser.
Mange klassiske varer.
Hurtig levering.
Har købt en taske til brug i hverdagen og på arbejde. Købt i august 2021 og har brugt den siden da.
Ikke sidste gang jeg handler hos Birkmond og kigger jævnligt om der skulle være noget der frister.
Super lækker taske i flot blød skind.
Super lækker taske i flot blød skind.
Kan helt klart anbefale at handle ved Birkmond👍👍👍
Købte en taske til min hustru i…
Købte en taske til min hustru i julegave, ankom hurtigt. Havde dog bestilt forkert størrelse, men efter telefonisk kontakt blev en mindre model lagt til side. Efter at have sendt retur, gik der kun 5 dage, så var den nye model ankommet og difference beløbet tilbageført.
Virkelig god service og lækker kvalitet
Tidløst design i lækkert materiale
Tidløst design i lækkert materiale - jeg er mega glad for tasken, som jeg bruger hele tiden. Den er rummelig og har også små rum. Jeg bliver aldrig træt af den! Den får tilmed en rigtig lækker patina.
Både service og hjemmeside fungerer også optimalt.
Skøn kvalitet for en virkelig god pris
Fik en Ravenna-taske i julegave 2020 - det er den dejligste taske, som kun bliver smukkere med tiden. Kort efter jeg havde fået tasken knækkede metalhægten til stroppen og der var intet problem i at få en ny strop og den blev afsendt hurtigt.
Ravenna-tasken er ikke min første Birkmondtaske og bliver bestemt heller ikke den sidste.
Med Birkmond-tasker, får man virkelig lækker kvalitet for sine penge ☺️
Gennemtænkt design og god kvalitet
Har købt flere ting hos Birkmond og er virkelig glade for dem, syntes der virkelig er tænkt over designet, har fx en arbejdstaske hvor der er plads til 15” pc og med flere praktiske rum den har så også lige 3 slags hanke, så den kan bruges til at bære i hånden, over skulderen og som crossover.
Super service og meget venlig betjening
Jeg ville gerne gi en bestemt rygsæk i gave, den var udsolgt på webshoppen. Jeg købte en anden i stedet, men fortrød samme dag.Ringede til butikken i Aarhus,hvor de havde en enkelt af den rygsæk, jeg søgte, tilbage. Mit køb på webshoppen blev annulleret uden problemer og jeg kunne hente den rygsæk, jeg gerne ville give i gave samme eftermiddag. Jeg var glad.
Super taske og oplevelse
Den skønneste, lækreste rejsetaske fra jeres specialbutik. Tasken har været på tur, og jeg glæder mig til flere.
Tak for god service og kvalitet.
Hurtig levering. Fin kvalitet
Hurtig levering af en lædertaske i den lovede kvalitet.
God vejledning vedlagt omkring pleje af produktet.
Forslag til webshop; angivelse af vægt, som for nogle kan være et vigtigt parameter.
Det er en rigtig lækker taske
Det er en rigtig lækker taske, som jeg glæder mig til at bruge på job. Min pc 15" passer perfekt i lommen.
Lækker taske & hurtig levering
Lækker taske & hurtig levering - ikke sidste gang jeg handler her.
Smuk taske leveret hurtigt i lækker…
Smuk taske leveret hurtigt i lækker indpakning.
Skulderstroppen havde et svagt hængsel, der knækkede, men firmaet tøvede ikke med at erstatte.
Lækker kvalitet
Har fået den fedeste skuldertaske med plads til stor laptop i julegave. Jeg er sikker på, at den bare bliver endnu federe med tiden, når den får lidt patina :-)
Lækre produkter og god service.
Super lækre produkter af høj…
Super lækre produkter af høj kvalitet👍🏻
Flot håndværk
Nemt at handle online, hurtig levering, og meget lækkert produkt
Hurtig levering trods juletravlhed.
Hurtig levering trods juletravlhed.
Lækker produkt. Kan I høj grad anbefales til andre.
God service og lækre arbejdstasker
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.