Jeg er den glade ejer af flere af BIRKMONDs smukke og praktiske tasker. Den seneste kunne jeg pludselig ikke finde på hjemmesiden og skrev derfor til Manja og teamet, som hjælpende svarede tilba... Zobacz więcej
Jeg har i sommer købt en lædertaske til min datter. Efter få måneder var syningerne i begge stropper ved at gå op. Da jeg reklamerede, fik jeg straks tilsendt en returlabel, så de kunne undersøge, om... Zobacz więcej
Elsker min lille rygsæk fra Birkmond! Flot design og funktionelle detaljer - den rummer utroligt meget og er slidstærk trods sit bløde ydre. Super service og hurtig ekspedition - de bedste anbefalinge... Zobacz więcej
Bought a bag in person when the shop existed in Aarhus, paid nearly 1,500 dkk around a year the seams (on the leather AND in the fabric pockets) came apart and the strap broke. Contacted customer serv... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Dansk design- og lædervareproducent. Vi laver rygsække, skuldertasker, håndtasker, computertasker mv. i læder
Graven 23, 8000, Aarhus, Dania
- info@birkmond.com
- www.birkmond.com
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Virkelig lækker taske
Virkelig lækker taske, med en kvalitet helt i top. Den kom super hurtigt og i en flot og elegant indpakning.
Lækre materialer og god pris
Jeg kunne få et bælte der passede, for en gangs skyld. Jeg købte også en super dejlig taske, der er min følgesvend hver dag.
Lækre materiale og virkelig god pris
Jeg har modtaget virkelig lækre tasker…
Jeg har modtaget virkelig lækre tasker til en god pris. Varen leveres hurtigt i en flot indpakning med info om vedligehold af tasken. Ingen problemer med ombytning af varen. Jeg handler gerne der igen😉.
God produkter til fornuftig pris.Hurtig…
God produkter til fornuftig pris.Hurtig levering.👍
Godt produkt til rigtig pris
Godt produkt til rigtig pris
hurtig leverig og flot indpakning
Super service, hurtig levering og ingen problem ved ombytning til anden vare, eller hvis jeg ville have haft pengene tilbage.
Tasken er i virkelig lækker kvalitets læder. Jeg handler gerne her igen.
Mvh Vibeke Bargfeldt
Lækkert design i lækkert skind
God service og professionel vejledning i Århus Shoppen. Effektiv og enkel bestillings-/købs-process i Webshoppen.
Lækkert design i lækkert skind.
Tak🙏
Min datter ønskede sig en taske fra…
Min datter ønskede sig en taske fra Birkmond, og blev super glad for den taske jeg valgte til hende. Min datter går meget op i bæredygtighed og at produkterne er dansk produceret 😊
Sødt og smilende personale
Sødt og smilende personale.
Dejlige taske i lækkert skind.
Vi har handlet i forretningen en del gange, da vi havde vores gang i Århus.
Nu går jeg og overvejer om jeg skal investere i en ny taske fra Birkmond. De har nemlig også en hjemmeside. 😉 tak for god betjening også handlen på nettet.
Utrolig lækre produkter
Utrolig lækre produkter.
Jeg skulle bare købe en pæn nøglering som en gave, men endte med at købe både taske og toilettaske til mig selv 😁. Jeg er virkelig glad for min nye Venedig taske ❤️.
Det er bare fedt at vi har så skøn en perle i Latiner kvarteret.
Lækre tasker til mange formål
Venlig og kvalificeret hjælp og vejledning i butikken. Tasker med gennemtænkte og nyttige indretning til mange formål. Skindet bliver smukkere, blødere og mere lækkert af at blive brugt.
Super vejledning i butikken
Super vejledning i butikken, når man skal vælge mellem mange lækre tasker.
Lækker skuldertaske
Den skuldertaske jeg har købt er den bedste kvalitet. Design er virkelig gennemtænkt fordi der både er skulderremme og en aftagelig skrårem, så man kan cykle med den over ryggen. Læderet er af rigtig god kvalitet. Jeg overvejer også at købe en sort😊
En gave man bliver glad for at give
Jeg gav en taske til min mor i julegave, fordi hun aldrig har haft en ordentlig lædertaske i god kvalitet. Jeg er selv vild med det enkle og tidsløse design. Hun har aldrig været så glad og stolt over en taske, og den har en perfekt størrelse og rumopdeling til alle hendes ting. Hver gang jeg ser hende fortæller hun mig hvor glad hun er for den ❤️
Superlækker og funktionel
Godt køb hos Birkmond!
Har købt den lækreste shopper/arbejdstaske hos Birkmond! Den opfylder alle mine behov for solid kvalitet og stilrent, klassisk design. Det er en taske, jeg kommer til at bruge i mange år frem!
Leveringen var effektiv og hurtigt.
Super lækker kvalitet og godt design
Super lækker kvalitet og godt design. Mvh. Claus
Helt perfekt oplevelse
Helt perfekt oplevelse - om både købet, varen og leveringen
Kan helt sikkert anbefales.
Kan helt sikkert anbefales.
Har fået en lækker Birkmond taske i gave. Virkelig lækker kvalitet. Kan kun anbefales :-)
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.