Kørte 99 km for at købe det grill bestik, som I kalder ‘Barbecuebestik’ - kun for at finde ud af, at I har valgt at skrive BILTEMA med trykte bogstaver hen over både kniven OG gaflen - en ting er, at... Zobacz więcej
NUL stjerner herfra kun tvunge 1 Har lige været i biltema café i paderup Randers . Vi bestilte 2 bøfsandwich jeg sagde meget tydeligt at min skulle kun indholde brød bøf sovs og ristet løg , men da v... Zobacz więcej
Jeg handler tit i biltema i Holbæk Der er ingen problemer med biltema I Holbæk megacenter Der er altid hjælpsom og hjælper kunderne med at finde varen det er min holdning jeg har aldrig haft pr... Zobacz więcej
50 km forgæves og 1,5 time i søndagskø for INGEN TING. Står på hjemmeside at der skulle være 5+ på lager, INTET og selv medarbejderen kunne ikke finde varen. STOL IKKE PÅ BILTEMA…rodebutik.
- Sklep z akcesoriami samochodowymi
- Sklep z produktami do pieczenia
- Wyposażenie łazienek
- Sklep z akumulatorami
- Sklep marinistyczny
- Sklep z artykułami biurowymi
Napisane przez firmę
HUSK! at tilføje dit køb og hent ordre nummer, for at deltage i vores trustpilot konkurrence om et gavekort på 1000 ,- læse mere på: https://www.biltema.dk/aktuelt/anmeldelser/
Japanvej 18, 4200, Slagelse , Dania
- Kundeservice@biltema.dk
- www.biltema.dk
Odpowiada na 97% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Virkelig klamme toiletter
Virkelig klamme toiletter. P.i.s, l.o.r.t over alt. Toiletbrættet som ikke siger ordenligt monteret, manglende papir og INTET SÆBE!!! SKU KLAMME FORHOLD.
BILTEMA ODENSE

Opfølgning af anmeldelse af den 22/3/2026
den 22-3 -2026 var jeg i Biltemas afd.i Kalundborg.
Jeg havde på deres hjemmeside fundet 1stk.firekantrør af typen 40 x 40 x 2000 mm samt samt 3 stk firekantrør på 20 x 20 x 2000 mm som skulle være hjemme ialtfald 1 stk af hver type.I forretningen var reolen tom for begge typer og jeg henvendte mig derfor ved kassen og får her at vide at varen burde være der men at der i så fald ville komme varer følgende torsdag.TIL MIN STORE OVERRASKELSE står der idag på Biltemas hjemmeside at disse varer er nye produkter som ikke er til at bestille endnu.Hvorfor har biltema ikke givet mig besked via Trustpilot som andre seriøse firmaer gør.Føler mig ikke særlig godt behandlet af en forretning jeg har handlet i siden det kun fandtes i Sverige.
Jeg kan ydermere tilføje at Biltema har givet mig et svar på min oplevelse som jeg overhovedet ikke kan bruge til noget.
Ingen besked om hvornår varen kan hentes eller om hvornår de får det i forretningen.Der er tilsyneladende ikke styr på deres varesortiment, ikke særligt betryggende når man ikke kan regne med deres hjemmeside.Jeg vil kalde det falskt at have et produkt på hjemmesiden som de tilsyneladende slet ikke har haft i forretningerne.

Biltema...
Kølertætningsmiddel er et fupnummer! Jeg hældte denne Biltema-opfindelse i min radiator. Den holdt op med at lække, men jeg fik motoren til at koge, tilstoppede kanalerne og beskadigede vandpumpen! Er du tilfreds med Biltema? Produktet er mærkevare. Du er grådig og burde sagsøges for erstatning! Ikke flere produkter med Biltema-logoet!

Odpowiedź od Biltema Danmark A/S
God betjening 😃🤩 min nevø valgte at…
God betjening 😃🤩 min nevø valgte at holde sin fødselsdag her, og vupti var der sat borde, stole og flag 😊

Fødselsdag i Biltema
Vi besluttede at holde en spontan fødselsdag i caféen i Biltema Randers.
I løbet af NO time havde personalet samlet borde, fundet stole mm og alle gæster fik fin service og forplejning i caféen.

Var i jeres biks i 9800 Hjørring
Var i jeres biks i 9800 Hjørring, skulle købe fiskebriller. På jeres hjemmeside var der +5 i Hjørring , men ingen i butikken . En af jeres medarbejdere sagde der faktisk skulle være 9 men derudover ingen hjælp og var forøvrigt ligeglad med en dårlig anmeldelse

Skod biks især kundeservice
Virkelig dårlig kundeservice og det er sket flere gange de har skuffet fælt. Sætter ikk mine ben i deres lor.. biks mere. Og råder andre til det samme

Odpowiedź od Biltema Danmark A/S
Har kørt forgæves efter en pumpe der…
Har kørt forgæves efter en pumpe der ifølge hjemmeside var på lager i Herning det var den så ikke og den første medarbejdere ville ikke besvære sig med at finde ud af hvornår den kommer på lager igen. Medarbejdere nr 2 kom med hvad han selv syntes var et godt gæt, om 2-3 uger kommer der nye vare hjem siger han

Thisted
Var i biltema i Thisted, jeg kigger på hjemmesiden, og den varer jeg skulle have, havde de på lager… Kører så til Thisted, men sjovt nok havde de ikke varen på lager, kun udstillingen, og den skulle der betales FULD pris for, selv om at den så brugt ud, og hjulene piv helt vildt og kunne knap nok kører rund….
Det er simpelthen for for dårlig! Jeg plejer gerne at komme i den, men det er da sidste gange… jeg vil ikke betale fuld pris for noget som ikke virker…

Odpowiedź od Biltema Danmark A/S
Dårlig håndhygiejnen i Herning…
Har nu været forbi cafe’en i Herning afdelingen for købe mad den ene pige brugte de samme gummihandsker til det hele….håndhygiejnen mildest talt under alt kritik. Lørdag den 28/2/2026 ca kl 12.45
Hun brugte de samme handsker og hun havde en kuglepen eller henter fastelavnsboller eller kom brød i brødrister til pølsebrød eller de ristepølser det var de samme handsker til det hele uden tang

Ringe kvalitet af producer og ‘service’
Ringe kvalitet af producer og ‘service’

Biltema Holbæk
Var i Biltema Holbæk
Bad ved betaling om at betale noget af beløbet kontant og resten på kort
Det kunne ikke lade sig gøre da ekspedienten sagde systemet ikke kunne det
Da jeg sagde at det har systemet kunnet før lagde så fuldt beløb kontant
Da jeg gik sagde ekspedienten
“ hav en dårlig dag “
Total uforskammet utilgivelig og uacceptabel opførsel skal man lede længe efter

Odpowiedź od Biltema Danmark A/S
Vi kan godt lide at besøge stedet.
Vi kan godt lide at besøge stedet.

Dårlig kundersevice
Jeg havde bestilt en vare til klik og hente og var mening at vare blevet leveret til bilen
Jeg gik der anmeldt min ankomst og så ventede i bilen for ca 55 minutter men ingen ting
Gik inden og har spurgt at jeg havde ventede so lang og personalet
Var stort set lige glad
Han sagde bare når ok
Og hun for at hente min vare ( den var engang ikke plukket )
Brugt ca 1 time og 15 minutter for at hente en lille ting som var til klik og hente for at spare tiden men spillede so meget tid uden at se at det betød noget for personalet

Odpowiedź od Biltema Danmark A/S
Elendig kundeservice i butik i Roskilde…
Elendig kundeservice i butik i Roskilde
Jeg var kørt langt efter varen da den skulle være på lager men det var den ikke.
Jeg spurgte om de så kunne hjælpe med at se hvilken butik der så havde den men nej det ville de ikke hjælpe med.
Jeg ringede til kundeservice og de oplyste mig om at der var tre stk. på lager i Glostrup men kunne ikke reserveret, fair nok derefter kørte jeg til Glostrup der var så kun et stk. så jeg var heldig !!
Der var til gengæld en venlig ung medarbejder der var hjælpsom.

Dårlig service i Biltema Esbjerg
Jeg købte i tirsdags en blodtryks måler ved jeres Esbjerg alfeling, men da jeg kom hjem virked den ikke.
Kørte ned for at bytte den i dag, og havde batterier med, så jeg kunne afprøve den næste, inden jeg kørte hjem med den…men blev mødt af en uforskammet yngre ekspedient, der mente at det var mine batterier der ikke duede, så det var nok bedst jeg fik pengene tilbage… jeg ville dog hellere have en ny der virkede, da det jo faktisk var det jeg oprindelig var kørt til Biltema Esbjerg efter.
Jeg fik ingen ny, for han kunne nok heller ikke finde en der virkede, sagde han.
Jeg fik pengene tilbage efter at have ventet på, at han fik sludret færdig med en kollega, spildte en masse tid og kørsel, irriteret over ekspedientens manglende evne for ordentlig opførsel, og har stadig ingen blodtryksmåler😢
Mvh
Karin
….er der nogen særlig grund til du kalder mig Susanne i dit svar til mig

Køb den ikke!
Købte stikdåse til bilen som giver 3 cigarettænder stik istedet for 1. Efter 2 minutters brug med en mobil oplader og en blæser tilsluttet begynder stikdåse at ryge kraftig og er halv smeltet før sikring knalder i bilen.
Biltema synes i skal genoverveje det produkt inden det går galt

Odpowiedź od Biltema Danmark A/S
Jeg skulle købe fuglefoder ,på deres…
Jeg skulle købe fuglefoder ,på deres side står der at der er 80 poser fuglekugler,og 1 pose nødder i slagelse ,,så jeg køre derud og hylderne er tomme jeg spørger en om de ikke har fuglekugler ,,han går på lageret og er væk i en evighed,,da han kommer ud går han forbi mig og over til andre kunder for at hjælpe dem,,jeg spørger til de fuglekugler og han siger der ikke er nogen,,jeg viser ham hjemmesiden hvor der står at der er 80 poser,,han siger hvornår er den side opdateret,,,jeg siger hvor skal jeg vide det fra,jeg var på siden for 20 min siden,,han går på lageret og kommer ud med det forkerte,,nu får jeg en sviner af ham inden han igen må på lageret og finde det rigtige ,,han burde ikke arbejde der og de burde løbene fylde lageret op

Odpowiedź od Biltema Danmark A/S
I Fredericia er der styr på tingene.
Biltema ESBJERG (jvf. min anmeldelse 23/1-2025) kunne lære RIGTIG meget af Biltema FREDERICIA.
Ikke nok med at de HAR varerne hjemme i Biltema FREDERICIA som anført på hjemmesiden, de er også yderst serviceminded. Høflig betjening med smil på læben og en hjælpende hånd. Nu har vi 2 gange indenfor få dage bestilt og afhentet varer i Fredericia.

Var i Roskilde afd
Var i Roskilde afd. den 10/1, da jeg havde købt et sæt tagbøjler der ikke passede.
Fantastisk betjening og service.
alt blev håndteret perfekt med et smil og vi kom på vinterferie

Odpowiedź od Biltema Danmark A/S
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.