BilligSikring.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Oceniono na 1 z 5

Købte to nøgler til en gammel lås. Bestilling, service og fragt var nem og hurtig, men produktet er latterligt. De er støbt i en sandform lader det til, men det er gjort så dårligt og upræcist, at det... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg giver 5 stjerner: God overskuelig hjemmeside. Hurtig reaktion fra firmaet. Meget hjælpsom medarbejder, der vejledte mig og guidede mig. Fandt min ordrer og sørgede for at den blev afsendt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super hurtigt levering samt super service! Jeg bestilte et par nøgler fredag eftermiddag og fik dem allerede mandag morgen, dejligt. Der var desværre sket en fejl, så var forkert nummer nøgle, skrev... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde købt en postkasselås (som et del af et set) - men da jeg forsøgte at deje låsepalen fik jeg desværre trukket låsecylinderen ud af låsekassen - og fik spredt mine låsestifter over hele indkør... Zobacz więcej

1. Sklep z drzwiami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hos Billigsikring finder du alt til sikring af dit hjem eller din virksomhed. Hvis vi ikke har tingene på hjemmesiden så send en mail med en forespørgsel, så vender vi tilbage efter at have undersøgt om det er muligt at skaffe varerne fra vores leverandører. Vi rådgiver dig så du finder gode sikringsløsninger - til gode priser!

Średnia

Wynik TrustScore: 3 na 5

237 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Bestilte en hængelås-cylinder til en nøgle, jeg havde i forvejen, og sendte samtidigt nøglen. Tre dage efter havde jeg den nye cylinder og en besked om, at min egen nøgle ikke var meget bevendt, så de vedlagde en ekstra nøgle, der bare fungerer. GRATIS.
Det er en super service, man sjældent oplever.
At det så viste sig, at den nye nøgle også fungerer så fint med min gamle cylinder, at jeg slet ikke havde behøvet at købe en ny cylinder men bare en ny nøgle, kan jeg jo bebrejde mig selv. Men nu har jeg en fin reserve-cylinder 😀

24 stycznia 2023
Oceniono na 5 z 5

Billigt, hurtigt og effektivt!

Super service! Skulle bruge nogle ekstranøgler og fik hurtig og fin hjælp da jeg ringede med spørgsmål. Bestilte ved middagstid på nettet og fik kort efter mail om at de var sendt og jeg hentede dem dagen efter i pakkeshop. Virkelig hurtigt og effektivt. Samtidig var det også under halv pris i forhold til flere andre steder jeg havde kigget. Totalt win win.

13 października 2022

Bestiller samme nøgle til 2 sæt dørcylindere

Bestiller samme nøgle til 2 sæt låsecylindre til hoveddøre. Får så 4 udv. cylindre med forskellige nøgler. Efter at have bestilt 2 indv. og 2 udvendige, som alle skulle være med samme nøgle. Gør dem venligt opmærksomme telefonisk på udfordringen på deres hjemmeside, men får smidt tilbage i hovedet at jeg ikke har gjort det rigtigt ved bestilling.
kundeservice er vist en by i Rusland her, da man så bare kan sende varen retur og ikke vil imødekomme en med en ombytning af varen og påstår hårdnakket at det er mig der er for dum til at bestille varen og bare er kort for hovedet. Ingen hjælp at hente...

24 sierpnia 2022

Top kundesupport

Top kundesupport, bedste priser, stort udvalg og meget overskuelig website.
Mange websites i dag gør det nemt at købe produkter mens det kniber med en god kundeservice... BilligSikring er gode til både hurtig salg/levering og efterfølgende kundeservice når man skulle få brug for. Sådan!

15 kwietnia 2021

Meget fint!

Meget fint!
Varen blev afsendt overraskende hurtigt, og jeg fik den til markedets laveste pris. Ikke så meget at brokke sig over så...

23 marca 2021
Oceniono na 1 z 5

Forvirring i antal nøgler....

Bestilling og levering virkede som det skulle, men der er rod i informationer om varer/bestilling.

Jeg bestilte tre enslukkende Ruko hængelåse (fælles nøgler). Det fremgik, at der ville være tre nøgler med, så jeg bestilte én nøgle mere, da jeg havde brug for fire nøgler.

Der var kun tre nøgler med ordren, og da jeg klagede, blev der henvist til et andet sted, hvor der står, at man kun vil få to nøgler med, plus evt. ekstra, som man bestiller.

Nu skal jeg ud og skaffe en ekstra nøgle.
Ærgerligt og besværligt.

25 stycznia 2021
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej