Billigmedien Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

WARNING! This site is a 100% fraud, they do sell your accountinformation on DarkWeb where criminals take control over your personal data and paymentoptions! Every securitu-software and VPN-developer w... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Jeg var en tur nede over grænsen og skulle købe en vare hos Billigmedien.dk's butik i Harrislee Da jeg kom ind i butikken og begynde at tale dansk til ekspedienten, svarede hun blot med "Deutsch bit... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Har været super tilfreds med deres lave priser og hurtige leveringer af printerpatroner m.m. Men har prøvet hele nov. dec. 2022 at komme ind på deres webside uden held, det er måske fordi de er gået k... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestilte 3 stk. Toner til min canon printer den 10/9 men hørte ikke noget fra dem inden jeg selv skrev til dem nogle dage efter hvor svaret var at de var i restordre men ikke nævnte noget om hvornår... Zobacz więcej

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

140 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Genialt - Bedste leveringstid!!!

Bestilte 2 x cd-kufferter m. plads til 200stk.
KUN TO DAGE efter lå de til afhentning på mit lokale posthus (som jeg selv ønskede). Indpakningen var i top og kvaliteten er i top. Perfekt til dvd-samlingen!
Her handler jeg uden tvivl igen =D

1 lipca 2013

Super super

Ment at bestille vare, stort udvalg til rigtige priser samt hurtig levering.
Vil anbefale til andre.
JG Stevns

27 maja 2013
Oceniono na 5 z 5

Mit livs hurtigste levering!

Jeg bestilte nogle printbare CD-R skiver og nogle plastik sleeves i går formiddags. Her lidt over 9 fik jeg som lovet en SMS varsling og få minutter senere stod Postmanden ude ved vores port med de bestilte varer. Jeg har aldrig oplevet så hurtig en levering fra en webshop, aldrig!
Virkelig godt og højt serviceniveau som jeg uden at blinke vil anbefale til alle ;-P

12 września 2012

Godt handelssted!

Jeg har handlet ved billigmedien.de mange gange, og hver gang har det været en fornøjelse. Nem shop, nem betaling og hurtig levering.

16 czerwca 2012
Oceniono na 5 z 5

Ikke noget og klage over

Køb af DVD skiver- Levering dagen efter, rimelige priser og fragomkostninger. Ordrebekræftelse og track and trace til forsendelser fungerer som det skal.
Hvad kan man forlange mere?

23 lutego 2012

Svindel og humbug

Jeg har 3 gange bestilt fra dem. Alle 3 gange manglede der nogle af de bestilte (og betalte!) varer, og mange af de øvrige var ødelagte.
Det var en kamp at få godtgjort skaderne (lykkedes ikke)

24 stycznia 2012

Excellent

Handler jævnligt dvd'ere og blæk dernede og har ikke grund til at klage. Hvis en vare har været udgået, har de ombyttet til samme slags, måske med et andet antal eller en anden indpakning. Men har altid fået varerne!

14 grudnia 2011

Perfekt og hurtig levering

Hos Billigmedien er der altid fornuftige priser på varer og ikke mindst levering. Forsendelsen godt emballeret. Kvaliteten god.
Hurtig levering!! Bestilte varerne tirsdag formiddag.. modtog dem onsdag eftermiddag!! Alt i alt perfekt!

24 listopada 2011
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej