God service og handling, men : 1. Enhetspris IHC 350 CR......DKK 612,- 2. Levering / Handling............DKK 450,- Kurs NK 1,28................................NK 1392,64 3. Toll... Zobacz więcej
Ikke den bedste oplevelse. Købte kabelkanal som jeg skulle bruge hurtigst muligt hvor der mangler en længde ud af det bestilte. Derudover har en enkelt længde sorte gennegående streger, hvilket je... Zobacz więcej
Bestilte varer fra BilligIHC søndag - over to omgange, skrev om mulighed for sammenlægning af ordrene, så kun 1 fragt skulle betales. Fik mail tidligt mandag morgen, om at det var helt OK, og tirsdag... Zobacz więcej
Købte 55 glas lampeskærme leveret på 3 dage incl. weekend. Billigst ved gennemgang på nettet. Leveret på engangspalle så ingen pant. Har tjekket butikkens økonomi på NN Erhverv og den er sund.... Zobacz więcej
Jernbanegade 17, 6400, Sønderborg
- +45 77 34 33 02
- kontakt@billigihc.dk
- www.billigihc.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Problemfri bestilling.
Varerne kom dagen efter de var bestilt.
Har ikke prøvet at skulle reklamere eller returnere.
Smidig og hurtig betjening!
Fik, uden bøvl, 2 separat bestilte ordrer lagt sammen, fragten ditto. Flike folk :)
varerne kom dagen efter jeg havde bestilt dem
Rette levering til tiden
Nemt at bestille, hurtig levering og alt var med. Eneste minus var kortgebyr ved betalingen.
God og reel behandling
Modtog ordren hurtigt. Jeg havde begået en fejlbestilling, der var ingen problemer, jeg kunne sende varen retur og fik hurtigt pengene igen.
Intet at udsætte bortset fra, at fragtpris er forholdvis dyr hvis det kun er én mindre ting der bestilles.
uvidenhed
jeg handler hellere et sted hvor de ved noget om produkterne
Jeg er meget godt tilfreds. Hurtig levering, ingen problem
Hurtig og smertefrit.
Hurtig og god levering. Ingen problemer og hurtig tilbagemelding på leveringsforsinkelser.
Fandt varen nemt, fik det nemt bestilt og den ankom til forventet tid.
Billige priser, og havde mine vare på under 24 timer!
De rigtige varer kom, og det gik hurtigt.
Positiv oplevelse
Fik hvad jeg bestilte meget hurtigt.
Billigst i pris.
Højt serviceniveau!
Hurtig levering, højt service- og kommunikationsniveau. Kan BESTEMT anbefales!!
De levere hurtigt og varerne er som forventet. Alt i orden
Har kun godt at sige om dette firma
Hurtigt svar på mail
Bestille varer den en dag og havde varen dagen efter