I den seneste tid er mine sociale medier flydt over med reklamer fra forskellige firma af denne slags. Fælles for 90% er at deres hjemmeside er fuldstændig uoverskuelig og virker mere som fu... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Svært at finde en god sælger til disse ting, men lavede en bestilling på 1000 kr og håbede på det bedste, og de leverede faktisk. Gode produkter uden fejl og billige.
Reakcja na opinię
Helt igennem en fantastisk smag
Reakcja na opinię
Bestilte på trods af de mange et stjernede anmeldelser og må sige at jeg er rigtig godt tilfreds. Gode vare, hurtig og diskret levering i løbet af to dage, god oplevelse hele vejen igennem. Kan klart... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
DampAmok er en dansk webshop med fokus på populære vape produkter til markedets bedste priser. Vi arbejder målrettet på at tilbyde hurtigst mulig levering, et godt udvalg og en kundeservice, der er blandt de bedste i branchen. For os handler det om at gøre det nemt, hurtigt og trygt at handle online fra bestilling til levering og hjælp efter købet.
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Hurtig levering samt fantastiske produkter til en god pris 🫶🏻 Ikke sidste gang jeg bestiller 😁

Odpowiedź od Damp Amok
Nok den hurtigste kundeservice til at svarer.

Odpowiedź od Damp Amok
Har bestilt utallige gange herfra, alle mine pakker har dukke op uden nogen problemer

Odpowiedź od Damp Amok
Oplevet uheld med min pakke, jeg havde et svar og løsning på kort tid 😊

Odpowiedź od Damp Amok
Rigtig gode produkter og rigtig god service Damp amok har.Damp amok er hurtig til at svare tilbage hvis man har spørgsmål,så en rigtig god oplevelse hos damp amok.

Odpowiedź od Damp Amok
Altid hurtig og korrekt levering.
Er fuldt ud tilfreds.

Odpowiedź od Damp Amok
Lever op til mine forventning, en glad mand! 👍

Odpowiedź od Damp Amok
Gode produkter uden fejl og billige.

Odpowiedź od Damp Amok
Hurtig levering,2 dage. Nem og overskuelig hjemmeside. Køber helt sikkert igen hos dem.