Matador samling købt hos BilligCD.dk. Købet forløb uden problemer. Nem bestillingsprocedure. Pakken, der skulle bruges som gave, blev leveret i løbet af 2 dage. Grundet den gode indpakning var pakken... Zobacz więcej
Førstegangs kunde hos billigcd.dk. Bestilte 2 stk. DVD bokse. Valgte dem pga. den billigste pris. Leveringstiden 1-2 dage længere end forventet, men alt i alt en rigtig god oplevelse. Hvis levering ha... Zobacz więcej
Jeg har købt en dobbel cd - nemt at finde rundt på hjemmesiden, super hurtig levering - og så var det ovenikøbet temmelig billigt. Vil helt sikkert shoppe dér igen. God information hele vejen igennem... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Køb din underholdning til hele familien til billige priser hos BilligCD.dk. Stort udvalg i danske og internationale film og TV serier på DVD og Blu-ray, og Dansk musik og international musik på CD. Dagligt nye tilbud på DVD, CD og Blu-ray. Vælg imellem masser af Spil til Wii, NDS, PS2, PS3, PSP, Xbox360 og PC- alle til lave priser og med dansk manual. Derudover kan du shoppe mere end 3.500.000 downloads af film, musik og lydbøger. BilligCD.dk er en dansk netshop og godkendt af e-handelsfonden, så du kan handle trygt og sikkert.
Nørregade 36B, 1., 1165, København K, Dania
- peter@billigCD.dk
- www.billigcd.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Framragende købsforløb!
Jeg bestilte mit produkt og fik det 36 timer senere...Alt forløb smertefrit...Kan kun anbefale denne butik.
Super hurtig betjening
Bestilte en cd på billigcd.dk og må sige at det var hurtig levering og god information fra ordreafgivelse til levering.
super god og hurtig nethandel
købte et spil til julegavebrug - super service og hurtig levering hos billigCD
Effektivt ... og godt udvalg.
Fint udvalg i webshoppen. Lagerstatus og pris passede. Og hurtig ekspedition - varen var fremme dagen efter.
Super service og pris
Købte serien af LOST af billigCD.dk. De kom som lovet indenfor et par dage. Det var ikke muligt at finde serien til samme lave pris andre steder på nettet. Tusinde tak for en perfekt handel og håber servicen holdes i top ved et nyt køb.
5 stjerne for pris, levering og service
Købte min mands julegaver via billigCD.dk. Oplevede en hurtig respons ved spørgsmål, og fik ligeledes leveret mine varer indenfor et par dage. Desuden har det ikke været mig muligt at finde tilsvarende varer til samme lave pris.
Tusinde tak for en god handel
Billigcd.dk min første handel hos jer, hvor jeg købte cars, perfekt hele vejen igennem, kan varmt anbefales. Dejligt når tingene fjyder.
John Svendsen
Rigtig god service
Har købt musikcd: Passione. Fik straks mail om hvornår varen blev leveret, og også besked da varen var undervejs. Rigtig god service. Har handlet hos billigcd før, og gør det meget gerne igen. Kan varmt anbefales.
De gør en stor indsats for at man kan få den vare man har bestilt, og min opfattelse er at de nærmest kan skaffe alt
købte bla. musik til jul; juletestamentet som var fra ca. 95. de har og kan tilsyneladende skaffe alt og skriver altid tilbage og gør en stor indsats for at man får den vare man ønsker. Super!
Super hurtig levering
plejer ikke at handle på nettet, men hos BilligCD ser jeg hvor nemt det kan gøres, nemt at finde rundt på siderne, fine oplysninger om varene, kan ikke se der mangler noget, til sidst de er altså billige og god service
Super proff
BilligCD har fået en ny trofast kunde.
Netop købt Tina Dickow dvd....god pris, hurtig levering.
Jeg handler videre hos BilligCD
Fantastisk service og billigst på nettet!
Modtog bestillingen meget hurtig. Og PS3 spillet var det billigste på hele nettet. Super service og billige priser. Kan på det varmeste anbefale andre at handle hos billigdc.dk.
Der var super hurtig levering, bestilte d. 20. december, og have ikke regnet med at få den med i den tiltænkte julegave, men den kom vist 2 dage efter, til min store overraskelse!
Desuden var det billigere end andre steder, så det kan varmt anbefales. Ingen problemer herfra.
Lynhurtigt og rigtig billigt :-)
Hurtig levering lige før jul og til den billigste pris på nettet.
Det kan ikke gøres bedre
Pålideligt!
Hos billigcd.dk havde de varen på lager og det var nemt at bestille. Hurtig levering og meget rimelig pris og fragt. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Rigtig god service
Den vare jeg oprindeligt bestilte, var desværre udgået, men fik straks besked herom og råd og vejledning. Høflig og hurtig betjening :)