Matador samling købt hos BilligCD.dk. Købet forløb uden problemer. Nem bestillingsprocedure. Pakken, der skulle bruges som gave, blev leveret i løbet af 2 dage. Grundet den gode indpakning var pakken... Zobacz więcej
Førstegangs kunde hos billigcd.dk. Bestilte 2 stk. DVD bokse. Valgte dem pga. den billigste pris. Leveringstiden 1-2 dage længere end forventet, men alt i alt en rigtig god oplevelse. Hvis levering ha... Zobacz więcej
Købte min mands julegaver via billigCD.dk. Oplevede en hurtig respons ved spørgsmål, og fik ligeledes leveret mine varer indenfor et par dage. Desuden har det ikke været mig muligt at finde tilsvaren... Zobacz więcej
Jeg har købt en dobbel cd - nemt at finde rundt på hjemmesiden, super hurtig levering - og så var det ovenikøbet temmelig billigt. Vil helt sikkert shoppe dér igen. God information hele vejen igennem... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Køb din underholdning til hele familien til billige priser hos BilligCD.dk. Stort udvalg i danske og internationale film og TV serier på DVD og Blu-ray, og Dansk musik og international musik på CD. Dagligt nye tilbud på DVD, CD og Blu-ray. Vælg imellem masser af Spil til Wii, NDS, PS2, PS3, PSP, Xbox360 og PC- alle til lave priser og med dansk manual. Derudover kan du shoppe mere end 3.500.000 downloads af film, musik og lydbøger. BilligCD.dk er en dansk netshop og godkendt af e-handelsfonden, så du kan handle trygt og sikkert.
Nørregade 36B, 1., 1165, København K, Dania
- peter@billigCD.dk
- www.billigcd.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Okay
Jeg bestilte en Lille Nørd cd til min søn. Den kom rimeligt hurtigt, men coveret var revnet. Godt nok var den billig, men jeg havde da ikke regnet med at coveret var i stykker.
Billigcd.Dårlig information og service
Bestilte d. 12/12 2010 en boks med 3 dvd Twilighte de luxe til en julegave. Fik mail med det samme at der ville gå 3 - 5 arbejdsdage inden jeg ville modtage den. d. 19/12 ringede jeg fra mit arbejde (nødvendigt da de kun tager tlf hverdage indtil kl 15). Har lukket i weekenden. Fik et rimelig surt svar om jeg dog ikke var klar over at det lige havde været weekend så han ihvertfald ikke kunne svare på hvor lang tid der gik inden jeg ville få mine varer. Så skrev jeg en mail til firmaet at jeg var utilfreds og bare ville have at vide om jeg overhovedet kunne få varen. Fik en lang mail med undskyldning om at den var i restordre så det blev først efter jul jeg ville få den.Dette var så okay sagde til mit barnebarn (som skulle have haft den i julegave) at den var på vej. Vi ventede og ventede og d. 12/1 2011 fik jeg en mail fra Billigcd at desværre måtte de fortælle mig at dvd var udsolgt og ikke blev genoptrykt og derfor beklagede de at de efter så lang tid ikke kunnet skaffe den. Ergo var ordren annulleret skrev de. Selvom de skrev det til mig gik jeg ind og kiggede på deres hjemmeside hvor der stadig stod at dvdèn var i restordre. For at det ikke skal være løgn modtog jeg en mail fra det samme firma d. 4/2 2011 at nu havde de sendt dvd boksen afsted til mig og havde trukket beløbet på min konto. Jeg må sige jeg blev virkelig forarget (havde i mellemtiden fået den samme dvd boks tilsendt fra et andet internet firma Filmogspil.dk Og det tog lige nøjagtigt fra d. 19/1 til 23/1. Jeg forsøgte at ringe til firmaet for at stoppe forsendelsen men da kl. var 15.15 da jeg kom hjem fra arbejde var der kun tlf svarer på. Sendte derfor en mail til dem at jeg fluks ville sende pakken tilbage og at de skulle overføre mine penge til mig igen.Og samtidig refererede jeg til deres mail hvor de havde annulleret ordren. Fik svar tilbage at det var en fejl at jeg havde fået den mail. Det eneste der har fungeret i dette tilfælde var at mine penge blev overført til min konto igen og endda rimeligt hurtigt. Skulle bare lige betale porto for at komme af med pakken igen. Var jo ikke hjemme da postbudet kom så jeg kunne nægte at modtage den.
Sidste gang jeg handler hos Billigcd. Et er at de alligevel ikke kan levere varen men at de ikke informerer kunden om det så man har mulighed for at købe en anden julegave men trækker det fra d. 12/12 2010 til d. 4/2 2011 er meget dårligt synes jeg.
Ulla Kirk Tønder
Super godt og billigt
Købte filmen Education. Absolut billigste tilbud på nettet og i handelen. levering i løbet af 2 dage - altså før end de lovede 3-4 dage...
Kan anbefales
Jeg fik det jeg skulle have billigst på billigCD, og det var super nemt.
Bare at overføre pengene og så kom dvd'erne lige til døren, uden nogle problemer jeg har haft før ved at handle med andre.
Ville helt sikkert anbefale :-)
Perfekt handel
Købte 1 cd og 2 dvd'er, 2 af dem var i rest ordre, men efter 3 dage havde jeg modtaget alle 3 vare i 2 forsendelser. Det er hvad jeg kalder en hurtig og perfekt handel. Kan kun anbefale billigcd.dk og handler gerne med dem igen.
Helt som forventet
Bestilt DVD bestilt søndag og var fremme tirsdag, det kan vel ikke blive bedre.
Mangelfuld info og lidt langsomme
På deres side står der ikke om varen er på lager eller ej.
Bestilte d. 21. januar (en fredag, så er klart der ikke leveres indenfor de kommende 3 dage) fik ordrebekræftelse med det samme, men d. 28. fik jeg en mail om at varen ikke var på lager og først skulle bestilles. Synes det er lidt lang tid det tager at finde ud af dette, men ok. Skriver så til dem d. 1. for en opdatering og får melding om at de vil rykke i leverandøren igen. Dagen efter får jeg mail om at den er afsendt og har i dag så hentet den på posthuset.
Alt i alt en ok oplevelse, selvom det gik lidt langsomt, men ellers god service.
Hurtig service, og god pris
Det var da en fin handlerunde.
God pris og hurtig levering.
Varen var godt pakket ind. Kan kun anbefales.
Perfekt
Handler jævnligt og har ikke haft problemer. De er hjælpsomme til at lede efter specielle udgivelser og svarer altid hurtigt. Ingen problemer her.
Har også købt downloads - også her fungerer det perfekt
perfekt handel
har handlet med billigcd for første gang varen kom meget hurtig handler gerne igen hos dem
Lang leveringstid
Jeg bestilte The Sims 3 til Xbox, og fik advide at leveringstiden var 1-2 dage, men måtte vente hele 4 dage. De afsente først ordren 2 dage efter jeg havde bestilt.
Ud over det så er jeg tilfreds med billigCD.
Udmærket service!
Købt en DVD og en CD. DVD' eren blev hurtig leveret, (3 dage) men CD' eren var ikke med, trods det faktum at den skulle være på lager. Jeg havde desværre selv overset den mail hvor BilligCD gjorde opmærksom på at netop den vare var ikke på lager. Så alt ok herfra. Kun 4 stjerner, ikke fordi den CD ikke var med, men fordi man ikke kan se i deres kataloger hvilke sange er med på CD' erne når man klikker på een. Det må da kunne gøres bedre.
Perfekt
De bestilte varer blev leveret hurtigt og alle aftaler blev holdt - kan anbefales
Som forventet
Jeg bestilte min varer og den blev sendt dagen efter, så jeg fik den kort efter.
Det var alt det jeg forventede, og det var den service jeg fik.
Tak for et godt samerbejde billigcd.dk
Intet at klage over. Perfekt!
Jeg kan kun anbefale at handle på billigCD.dk. Kæmpe udvalg til fornuftige priser. Og varerne blev faktisk leveret en dag før lovet. Så jeg vil helt sikkert handle der igen.
Jeg bestilte 2 pakker med film, fik med det samme bekræftet min bestilling og pakken var leveret 2 dage efter :-) hurtigt og uden nogen problemer.
No-nonsense of fine priser
Varen var ikke på lager men kom på et par dage, fin kvalitet og god service. Varen (DSi spil til Nintendo) var fint og blev ekspederet godt og sikkert. Og betalingen blev først trukket den dag jeg fik varen. Intet at klage over.
En anbefaling uden forbehold!
Jeg købte en CD, der skulle bruges til gave og sendes direkte til modtageren. Alt fungerer fint og den var fremme på 2-3 dage. Desværre var det en CD, modtageren allerede havde, så jeg kontaktede kundeservice for at høre, hvordan jeg kunne bytte. Fik hurtigt svar og varen blev returneret. Indenfor en uge havde jeg mine penge retur og kan nu købe en ny CD.
Hurtig levering og billige priser
Har købt DVD'er med Sigurd Barrett i Operaen og Jul med Sigurd Barrett og Symfoniorkostret, begge DVD'er blev leveret meget hurtigt. Har i dag bestilt for 3. gang.