BilligAlu.se Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Superbra service och support, Borbet fälgen jag ville ha fanns inte i sortimentet men det var inga problem. Kan varmt rekommendera BilligAlu! Extra stjärna till Malin för snabb och proffsig suppor... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Grymt smidigt köp. Hade råkat lägga dubbel uppsättning däck och betalat med kort. Skickade mail till supporten om misstaget och fick ganska snabbt svar tillbaka om att ordern var justerad. Fick däck l... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snabb expediering av en produkt som dittlls inte gått att hitta. Sedan en helt annan sak. Här på sidan under Vad är Trustpilot? står det: "Trustpilot är en oberoende omdömes plattform." Särsk... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Handläggningen av order fram till leveransbesked kan jag inte se några brister allt inom utlovad tid. Men nu börjar problemen med Fraktbolaget som kör era leveranser min beställning låg en vecka på... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Wulkanizacja

O BilligAlu.se

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

BilligAlu.se säljer kvalitetsprodukter inom vinterdäck, sommardäck, fälgar, plåtfälgar, till billiga onlinepriser i hela Sverige.

Hos BilligAlu sätter vi alltid kunden i första hand. Vi tror på att man genom konstruktiv dialog och en hög service nivå, tillgodoser kundens förväntningar.

BilligAlu.se – Alla kan byta hjul

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Prisvärt

Prisvärda hjul men tyvärr lite problem med leveransenerna då jag endast fick tre vid den första leveransen och fick vänta ytterligare fem dagar på det fjärde. Även problem med leverans av fakturan som kom ytterligare två veckor senare som en påminnelse trots att jag eftersökt den i kundtjänst. Nu är allt levererat och betalt och hjulen snurrar som de ska!

21 listopada 2013

Rekommenderar

Fick inte med låsbultarna, men det var inga problem de skickade dem på en gång. Man får snabba svar via mailen och bra kundservice, därav 5 poäng.
Bra priser.

19 listopada 2013
Oceniono na 4 z 5

Nöjd, men de är inte billigast

Positivt:
Allting fungerade som det skulle.

Negativt:
Däcken var utan förpackning (inte ens en påse)
Företaget är inte det billigaste på marknaden (utan rabattkod)

19 listopada 2013

Bra billigt och smidigt

Ja, Bra billigt och smidigt, Enkelt att beställa, dock slarvade posten Nord bort halva försändelsen som inte kom förens efter nästan 2 veckor men det är ju inte leverantörens fel.

13 listopada 2013

Suveränt

Provade för första gången och blev mycket positivt överraskad, Snabbt, enkelt och prisvärt.

12 listopada 2013

Excelent

Perfect service, perfect product. What can I say.... 100% recomended.

11 listopada 2013

Rekommenderas!

Snabb och bra leverans, plus för att det skickas med posten. Däck & fälgar var bra paketerade för skador.

9 listopada 2013

Billigt och bra!

Snygga fälgar, bra urval, vinteranpassade val, snabb leverans, låga priser, bra sajt. Inga problem! Synd att jag inte kände till det tidigare.

7 listopada 2013

allt fungerade !

Två gånger har jag handlat av er , det har gått galant , och så snabb leverans.

2 listopada 2013

Bra Service

Jag upplever att jag fick bra service när jag ville skjuta upp leveransen på grund av utlands resa.

1 listopada 2013
Oceniono na 3 z 5

Bra pris

Konkurrenskraftiga priser, dock ingen föravisering vid leveransen, ren tur att vi var hemma, vi fick ingen faktura utan sen dök det upp en påminnelse med extra avgift, detta ordnade sig men lite irriterande att sitta i telefon kö till Gothia som har hand om fakturorna.

28 października 2013

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej