Oceniono na 5 z 5

I bought my car here, had amazing experience with Mark in the process. Car was ready a few days earlier than expected. I would recommend them

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Inden man handler her burde man nok lige snakke med FDM hvis man er medlem. Nettet svømmer med dårlige anmeldelser om dette firma. Kort uddrag omkring denne virksomhed har fdm bl.a. tidligere... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi købte en 2,5 år gammel Skoda Fabia, men betingede os FDM-gennemgang - samt at kritiske fejl og mangler blev repareret af Bilcentret inden overtagelse. Det var intet problem, og de sørgede også for... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Fruen og jeg havde udset os en bil hos Bil-Centret vi godt ville prøve. Vi afsætter tid af søndag 3. februar 2013 og kører til Tåstrup for at prøve den. Vi får kontakt til en sælger som nægter os... Zobacz więcej

3,4

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

Fusker, overpriser, og useriøse.

Prøv google Bil centret taastrup, der er godt nok meget snavs på dem.
De har misbrugt min forsikring, og lavet skader der ikke var på bilen, og sjovt nok er det deres egen værksted der har lavet dem. Og taget overpriser.
De er blevet politi anmeldt. Og min forsikring vil gennemgå der afregning. Hold jer langt væk fra dem, og de har ingen form for service og er meget ubehøvlet.

Hvis de blev kigget i sømmene vil der komme meget snavs frem, og deres metoder de bruger.
Deres medtoder gør at jeg har valgt ikke at skrive mit eget navn.

24 lipca 2015

Taastrup bilcentret.

Jeg talt med ejeren som var virkeligt ubehøvlet.
Mercedes C 180 cupe ca 85.000kr for dyrt i forhold til andre steder.
Mercedes E 200 cupe står til 459.000 hvor andre steder er prisen 379.000 sammen årgang og kilometer og garanti.

Alt alt for dyr sted at køber en bil... kun hvis man vil snydes skal man København der....

26 maja 2015

TOP KLASSE SERVICE

Har købt 5 biler hos dem nu, og har altid fået den bedste service og behandling. Og i tilfælde af der har været noget galt er det altid blevet lavet uden problem inden for garantien. Og efter garantien altid til super fornuftige priser.
Ulrik søgaard

4 września 2014

Super god behandling - Bestemt et rart sted at handle

Denne Bil forhandler vil jeg give et 13-tal !!! +++
- og anbefaler dem gerne til andre !!
Har lige IGEN købt bil i Bilcentret i Taastrup, og denne gang er jeg, som altid, super tilfredas / glad for mit køb .

Ved mindste detalje, bliver det rettet og de er hurtige til at vende tilbage hvis der er noget der skal rettes !! - Ingen vrøvl.

Bestemt en forhandler jeg vil anbefale til andre

.. Det skader det jo heller ikke, at sælgerne ved noget om biler -:)

15 sierpnia 2014
Oceniono na 5 z 5

Her er bilerne i orden og du får god service

Denne brugtvognsforhandler anbefaler jeg gerne. Jeg har - over en årrække - købt 12 biler i Bilcentret i Taastrup, og hver gang har jeg været glad for købet. Her er tingene i orden, og hvis der endelig skulle være en detalje, der skal rettes - så der aldrig vrøvl - det bliver bare lavet.
Og så skader det jo heller ikke, at sælgerne ved noget om biler :-)

15 sierpnia 2014

Ringe og ydmygende.

Lad hver med at handle her. At blive kaldt løgner og svindler af chefen havde jeg aldrig regnet med at blive kaldt da jeg ringede for at klage over en garanti sag. Syntes det var direkte ubehageligt at blive kaldt for løgner mange gange i telefonen af chefen. Kan ikke anbefale at handle her.

12 lutego 2014
Oceniono na 1 z 5

Dårlig service og ydmygende behandling

Var inde for at prøve en Chrysler som jeg havde ringet og aftalt jeg skulle komme og prøve kører. Bilen var ladt op til mig mm og jeg var ret spændt på at prøvekøre denne bil jeg var falder for. Hvis alt gik vel var det en bil jeg overvejede at investere i.
Beskeden for sælger. Der er ikke nok kød på dig til at prøvekøre vores biler. Nu ved jeg ikke hvad der skal til for at prøvekøre biler hos dem. Men aftale på forhånd og en indkomst på 500.000 og en kontant udbetaling på 100.000 er ikke nok åbenbart.

5 lipca 2013
Oceniono na 1 z 5

Ingen interesse i at sælge

Jeg var mandag ude at kigge på en A6'er der vækkede min interesse. Sælger var tilbageholden, men dog høflig. Dagen efter ringer jeg og spørger til deres åbningstider. De lukker kl 17.30, så hvis jeg bare kan være der lidt inden kunne jeg få en prøvetur. Kl 17.23 ankommer vi til følgende besked fra salgschefen: "Vi er ved at lukke nu, så det kan ikke lade sig gøre. Du må holde dig indenfor tidsrammen.".

Jeg finder et andet sted at brænde mine 230.000 kr af. Helt igennem uacceptabelt - tør slet ikke tænke på "servicen" efter køb.

2 kwietnia 2013

Dårlig oplevelse og sælger

Vi får kontakt til en sælger som nægter os en prøvtur.
Vi forlod butikken i en tilstand af harme og ydmygelse.
Hvilke krav man skal opfylde for at komme i betragtning til en prøvekørsel ved jeg ikke, men jeg ved at vi hverken sætter ben eller underskrift i den forretning.

3 lutego 2013
Oceniono na 2 z 5

Falsk reklame hos bilcentret

Jeg var med en kammerat ude og købe bil hos dem, og de reklamerede med 25% i udbetaling eller minimum 25.000,- og så var man godkendt til lån hos dem, ligemeget om man stod i RKI eller ej.
Det viste sig ikke helt at holde stik, da han pludselig skulle smide 15.000,- ekstra oven i de 25.000,- han allerede havde lagt, altså 40.000,- i alt til en bil der kostede 75000,-og papirene var allerede underskrevet, da de informede ham om de nye betingelser. Han havde også fået at vide at der var 6 måneders garanti på den hos dem, det viste sig efterfølgende, at det var 6 måneder eller 10.000 km

3 lipca 2012
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej