Bikesport.dk  Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Før jeg købte fra bikesport.dk, tjekkede jeg trustpilot for en sikkerheds skyld. De havde okay fine anmeldelser og ingen alarmklokker ringede. Jeg bestilte for omkring 500kr for over tre måneder... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Fin levering m.v. Men den cykellygte, jeg købte gik i stykker efter en måned. Selvom den kostede ca 500 kr. Jeg har reklameret på mail og rykket mange gange, uden at få et svar. Har og... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte en cykellås (mærkevare) som desværre gik i stykker. Jeg kontaktede Bikesport og forklarede dem at jeg helst ikke ville undvære låsen (selvom den havde en defekt), da jeg ikke havde andre... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk betjening. dato den 3. februar bestilles pr. mail 2 sidetasker til scooter kl. ca 15: 00 Sidetaskerne afsendes fra BIKE SPORT i Holbæk samme dato ved 16:00 tiden. Sidetaskerne er mig... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep rowerowy
  2. Sklep z akcesoriami rowerowymi

Napisane przez firmę

Bikesport.dk har til formål at sælge cykler, beklædning, tilbehør samt komponenter i vores fysiske butik samt over Internettet, til det danske og nordiske marked. Samt at bygge og reparere alle former for cykler. Vi har et af landets bredeste sortimenter, som er et miks af højt profilerede kendte mærkevarer såvel som nye og mindre kendte, men spændende, kommende mærker. Fælles for produktsortimentet er, at både den tekniske og den funktionelle kvalitet spænder fra middel til den absolutte top.

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

987 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Bestille varerne online

Bestille varerne online. Pakken var i pakkeboks dagen efter. Helt perfekt.

24 lutego 2021

Hej Katja!

Tak for din flotte anmeldes af vores webshop! Den er vi glade for:) Vi arbejder altid så hurtigt vi kan:)

Håber du er er glad for dit køb:)

Emma fra Bikesport:)

Hurtig handel

24 lutego 2021

Hej Kunde,

Tak for din fine anmeldelse af vores webshop! Den sætter vi stor pris på:)

Vi håber du er glad for dit køb!:)

Super firma....

Bikesport er et super firma... let at bestille... let at betale... og det blev leveret dagen efter... Det er det jeg kalder god service.... Og det er ikke sidste gang jeg handler hos dem.... Og produktet jeg bestilte lever helt optil alt og jeg er en meget glad bruger.....

23 lutego 2021

Hej Anders!

Mange tak for den fine anmeldelse af vores webshop! Det sætter vi stor pris på:) Brugervenlighed og hurtigt levering er det vi fokusere mest på!

Vi er glade for du blev glad for dit køb!:)

Super!!!

Super hurtig betjening!!!

20 lutego 2021

Hej Piet,

Tak for den fine anmeldelse af vores webshop! Den sætter vi stor pris på. Vi levere pakkerne så hurtigt vi kan! Håber du blev glad for pakken:)

Oceniono na 2 z 5

Jeg bestilte 11 vare den 2/4 fra…

Jeg bestilte 11 vare den 2/4 fra bikesport.dk. For en mail den 11/4 at en eller flere vare er i retsorden desværre. Troede så man sendte de resterende vare i mens, men har den 18/4 stadig intet hørt eller intet modtaget.. ikke god service desværre. Handler ikke der igen, og håber vare jeg enegang får det bestilte..

- skal sige at de kontaktede mig senere på dagen den 18-4 og forklarede situation og har sendt de vare som var tilgængelige. Dejligt de reagere hurtigt i den situation, hjælper selvfølgelig 🙏🏻

18 lutego 2021

Hej Miki,

Vi er desværre ked af din anmeldelse af vores webshop. Som udgangspunkt sender vi alle vare på samme tid, for at gøre det nemmest for alle. Covid-19 har gjort det svært på mange ordre. Mange vare er desværre i restordre på grund af pandemien.

Vi undskylder mange gange for fejlen, men håber alligevel du bliver glad for din ordre.

De resterende vare er pakket og sendt i dag 18/2 2021, og du burde modtage dem hurtigst muligt. Vi håber selvfølgelig du vil besøge os igen.

Emma fra Bikesport.

Hurtig levering. Ingen problemer

15 lutego 2021

Hej Bent

Tak for din dejlige anmeldelse af vores webshop! Vi arbejder altid hurtigt muligt, så i kan få jeres pakker!

God dag - Håber vi ses igen på bikesport.dk

Oceniono na 5 z 5

Min vare blev sendt i løbet af fem…

Min vare blev sendt i løbet af fem minutter og var fremme næste dag.

15 lutego 2021

Hej Benjamin!

Tak for din fine anmeldelse af vores webshop! Den sætter vi stor pris på! Håber du blev glad for dine vare!:)

Håber vi ses igen på bikesport.dk

Oceniono na 5 z 5

bestilt en Rockhopper 29 XL 2021 lørdag…

bestilt en Rockhopper 29 XL 2021 lørdag eftermiddag. En cykel der er meget svær at få fat i. Onsdag blev jeg kontaktet af fragtmanden, om der var nogen hjemme torsdag. Torsdag blev cyklen leveret samlet og godt indpakket for at undgå skader under transport. Det har været en super service.

11 lutego 2021

Hej Steffen

Tusind tak for din fine anmeldelse af vores webshop! Vi er glad for du er blevet glad for din fine cykel, som desværre er svær at få fat på i disse covid-19 tider:(

Vi håber vi ses igen på bikesport.dk

God dag, mvh Emma fra Bikesport

Fantastisk betjening.

Fantastisk betjening.
dato den 3. februar bestilles pr. mail 2 sidetasker til scooter kl. ca 15: 00
Sidetaskerne afsendes fra BIKE SPORT i Holbæk samme dato ved 16:00
tiden. Sidetaskerne er mig i hende den 4. februar kl. 10:00 på min adresse
i Aalborg . Hvad siger i så?
Carsten Dam Sørensen

8 lutego 2021

Hej Carsten Dam Sørensen,

Tusind Tak for din fine anmeldelse af vores webshop! Det sætter vi stor pris på:)

Emma fra
Bikesport

Hurtig og præcis service

Hurtig og præcis service er det ypperste en forretning kan tilbyde. Jeg fik, hvad jeg bestilte, og det gik stærkt.

1 lutego 2021

Hej Christian Hansen.

Tusind Tak for din fine anmeldelse af vores webshop! Vi arbejder altid så hurtigt vi kan! Så vi kan skabe den bedste oplevelse for kunden:)

Nem hjemmeside

Nem hjemmeside, varen kom super hurtigt (fra dag til dag) og fragt var inkluderet i køb - god købsoplevelse

30 stycznia 2021

Hej Jan Christian Rasmussen,

Tusind Tak for din fine anmeldelse af vores webshop! Vi arbejder altid på, at få kundens vare hurtigst muligt frem!:)

Oceniono na 5 z 5

Ringede med forespørgsel på et styr

Ringede med forespørgsel på et styr. De oprettede det med det samme og sendte samme dag og modtog dagen efter. Super service i disse covid 19 tider

26 stycznia 2021

Hej Niki,

Tusind Tak for din fine anmeldelse af vores webshop! Vi er glade for vi kunne hjælpe dig! Håber du blev glad for styret:)

Super gode priser!

Super gode priser! Jeg købte en varer der var på 'fjernlager', men den blev sendt rimelig hurtigt.
Kan helt klart anbefales.

22 stycznia 2021

Hej Hugo Rishøj,

God stil/service!

Bestilte bl.a. en cykelhjelm, der var sat meget ned. Hjelmen var desværre i rest og der kunne ikke oplyses ny leveringsdato.
I stedet blev jeg tilbudt en dyrere hjelm, til samme pris.
Super god stil/service!

19 stycznia 2021

Hej Thomas Sommer Thomsen,

Tusind Tak for din fine anmeldelse af vores webshop! Covid-19 giver desværre nogle udfordringer, men vi arbejder altid på at finde andre løsninger:) Håber du blev glad for din hjelm!

Super hurtig levering…

Super hurtig levering 🏊🏻‍♂️🚴🏻‍♂️🏃🏽‍♂️
Under 24 timer 😎

18 stycznia 2021

Hej Per C Berentsen,

Tusind Tak for din fine anmeldelse af vores webshop!

Oceniono na 1 z 5

Kan ikke anbefale webshoppen

Køber et par handsker, hvor jeg anvender bikesports måletabel at bestille ud fra. Handskerne koster over 700 kr. Viser sig at måletabellen ikke passer med virkeligheden, hvorfor handskerne er for små. Handskerne skal så sendes retur, hvilket koster hele 49 kr.! Hos konkurrenter er det gratis. Når jeg henvender mig til jeres kundeservice om rimeligheden heraf vælger i ikke at svare mig.

Nu har jeg så brugt 49 kr. på at købe en returlabel. Jeg får en bestillingsbekræftelse hvor det nu fremgår at der er leveringstid på min forsendelsesblanket til pakken, som betyder at jeg ikke kan sende varen i dag. Copy/paste nedenfor.

Det bliver et nej tak her fra. I stedet for at ombytte til korrekt størrelse handler jeg nu et andet sted. Kan ikke anbefale denne webshop.

"Da du bestilte varene blev du oplyst om leveringstiden - den kan variere fra 1-3 hverdage (hvis vi har varen fysisk på eget lager) og 3-7 hverdage (hvis den bliver afsendt fra ekstern lager) Leveringstiden er vejledende ud fra hvad vi normalt oplever fra leverandøren."

I tillæg kan også nævnes at hele købsoplevelsen var dårlig hvor flere modsigende mails om leveringstidspunktet blev modtaget, ordren blev annulleret af webshoppen og pludselig modtages en mail om st varen kan afhentes hos lokal GLS Pakkeshop.

4 stycznia 2021

Odpowiedź od Bikesport.dk

Vi er naturligvis ked af du føler du har haft en dårlig oplevelse, vi gør alt hvad vi kan for at beskrive produkterne, men vi har valgt ikke at forholde og til størrelser, da dette er meget individuel. På cykelhjelme, beklædning og sko og handsker er der individuel pasform, nogle har runde eller aflange hoveder, hænder kan ligeledes være brede og lange, brede og korte, kort og smalle og lange og smalle, og endelig er der forskel på hvordan man ønsker at pasformen skal være. Nogle mærker har officiel holdning til pasform og her kan vi skrive den holdning, men ellers har vi valgt at følge producentens anvisninger med størrelser. Vi har også på vores hjemmeside skrevet alt info omkring returnering:) Corona har skabt en kaotisk verden og derfor har vi den seneste tid oplevet vare der er længere undervejs en normalt, og hvor hverken vi eller leverandør har kunnet forudsige transporttider.

Oceniono na 5 z 5

Respekt for deres kundeservice!!!

Havde bestilt forlygte til cykel. Desværre var det et forkert billedet på websitet - og jeg fik en forkert holder.
Kontaktede Bikesport som en selvfølge beklagede fejlen og straks sendte mig den rigtige holder.

Det er sådan en online oplevelse skal være, og måden man sikre ens kunder kommer igen.

Respekt for det.
Kan kun anbefale Bikesport - for jeg endte med en super oplevelse.

29 grudnia 2020

Hej Mads E,

Tusind Tak for din fine anmeldelse af vores webshop! Vi beklager selvfølgelig fejlen igen!:) Vi er glade for vi fik det løst. Fejl kan desværre ske, men vi er glade for du fik en god oplevelse alligevel:)

Oceniono na 5 z 5

Kæmpe ros til jer for den hurtige…

Kæmpe ros til jer for den hurtige service og levering!

Bestilte en cykelhjelm til julegave Torsdag, inden jeg havde nået og lukke min computer havde de allerede 4 minutter efter jeg havde bestilt, pakket den og sendt den afsted.
Dagen efter fik jeg en besked om jeg kunne hente den på posthuset.

Kæmpe ros herfra, dejligt med sådan en service :-)

12 grudnia 2020
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej